Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ada81 canım menüm harika.
Hadi bakalım haftaya güzel bir eksi görürüz inşallah.
Ben de senin listeden kopya çekeceğim o zaman.
Menü genel hatları ile yapılabilecek bir menü.
Canım çok teşekkür ederim paylaşımın için.
Ne güzel bir takımdayız biz.
Seviyorum hepinizi.

Menü yıkılıyor.
Afiyet olsun canım.

Komsu cikabiliriz belli olmaz. Bal da canım benim oglan 11 e geçti. Rabbim yavrularimizin emeklerini boşa çıkarmasın hayalleri gerçek olsun inşallah.
Çok güzel okulu.
Darısı bize.
Balda çok sevdiğim iki öğrencim var.
Onlar da 11. Sınıfa geçti. İkizler kızlar.
Bence de komşu çıkabiliriz gibi

Kızlar ben spor olarak sadece 30 dk leslie yapabildim pilates planım da vardı ama vücudumu taşıyamıyorum resmen oğlumun gece uykuları iyice sapıttı uykumu alamıyorum sonra tüm gün uyku halinde oluyorum. Yine o durumdayım. Bir de ciddi gaz var karnımda kocaman resmen hareket ettikçe bile canım acıyor cuma günü sonucum çok kötü gelecek kızlar şimdiden özür diliyorum. Kaçamak bile yapmıyorum ama sindirim problemlerim var yine bu hafta. Sürekli midem ağrıyor tuvalete çıkamıyorum nasıl toparlayabileceğimi de hiç bilmiyorum aşırı stresliyim hepsi birbirini tetikliyor

Sakin ol cnm stres yapma boşuna, sen gayet güzel beslendiysen tartının bi önemi yok kabızlığın geçince gayet güzel bi sonuç alırsın, hepimizin zaman zaman oluyo bu tür sıkıntıları biz bir takımız her durumda destekleriz birbirimizi ❤ belki denemişsindir bilmiyorum ama kefir benim bağırsaklarımı çok iyi çalıştırıyo, maydonla kefirle smoothie yapıyorum ben mesela iyi geliyo

Teşekkür ederim canım kefiri hiç sevemedim canım ya tüketemiyorum maalesef.

Günaydınlar.
Tartıdan önceki son gün.
Ama bende durumlar çok iyi değil.
Haftasonu ki saçmalıkları hafta içi toparlayamadım.
Bu hafta hiç kaçamak yapmayacağım.
Yoksa boşuna çabalayıp duruyorum.
Aslında baktığımda haftasonu çok kötü beslenmedim. Yazlıkta çok meyve yedim. Onun ceremesini çekiyorum şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…