inşallah canım , zaten diyette beyinde bitirince gerisi geliyorAzimliyim bu gün bakalım adacım.
Sabit çıkmaya çalışacağım en azından.
Ben salatayı çok doğrayıp tuzunu yağını limonunu vs katmadan dolaba saklama kabına koyuyorum, 3-4 gün beni idare ediyor. Yiyeceğim kadarını çıkarıp az yağ tuz limon ve elma sirkesi döküp yiyorum, bu sayede her gün yıkama doğrama zahmeti olmuyo, evde her daim hazır salata olması da iyi oluyorbirazdan kızımla kitap okumaya geçecem , benim için en zor iş görünen salatamı da yapıp dolaba koydum) salata yapmaya çok üşeniyorum ama artık mecbur hergün bol salata yapılacak
Benimde en sevmediğim salata yapmak.birazdan kızımla kitap okumaya geçecem , benim için en zor iş görünen salatamı da yapıp dolaba koydum) salata yapmaya çok üşeniyorum ama artık mecbur hergün bol salata yapılacak
Exortim ne güzel eksidesin.
Ben yarın sabit çıksam yeter.
Bu gün +700 deyim.
Pazartesi +2. Kg dım.
Gene iyi gitti. Ama bilemiyorum yarını.
Yarın olacak diye çok korkuyorum.
Bazen bende senin gibi yapıyorum. İyi oluyor.Ben salatayı çok doğrayıp tuzunu yağını limonunu vs katmadan dolaba saklama kabına koyuyorum, 3-4 gün beni idare ediyor. Yiyeceğim kadarını çıkarıp az yağ tuz limon ve elma sirkesi döküp yiyorum, bu sayede her gün yıkama doğrama zahmeti olmuyo, evde her daim hazır salata olması da iyi oluyor
Onu da bu gün olmasa da yarın alırım.
Bir de kuruyemiş almam lazım çiğ.
Ev kuruyemiş kaynıyor ama hep işlenmiş.
Bizde ailecek kuruyemiş hastalığı vardır
Çocuklar da alıştı
Çikolata almıyorum eve atıştırma yapacakları zaman kuruyemiş ve kuru meyve atıştırırlar.
birazdan kızımla kitap okumaya geçecem , benim için en zor iş görünen salatamı da yapıp dolaba koydum) salata yapmaya çok üşeniyorum ama artık mecbur hergün bol salata yapılacak
Yok yok ortim.haftaya cuma senden çok ümitliyim exortim.. sen doğru yolu bulacaksın. bu haftasonu kaçamak yok
Ben salatayı çok doğrayıp tuzunu yağını limonunu vs katmadan dolaba saklama kabına koyuyorum, 3-4 gün beni idare ediyor. Yiyeceğim kadarını çıkarıp az yağ tuz limon ve elma sirkesi döküp yiyorum, bu sayede her gün yıkama doğrama zahmeti olmuyo, evde her daim hazır salata olması da iyi oluyor
İşte ben sebzeye alıştıramadım benim kızları.ben de kızların abur cubur ve tüm ekmek türevini kestim (patates pirinç falan hariç)
kuruyemiş çok seviyorlar ve çok daha fazla sebze yiyorlar yemek yedirirken hiç naz niyaz yok hiç zorlanmıyorum sevdim bu işi.. küçük yaştalar allahtan isyan eden yok
İşte ben sebzeye alıştıramadım benim kızları.
Hep et olacak.
Hamurişini de sevmiyorlar.
Makarna bile kıymalı olacak.
Hiç bir sebzeyi sevmiyorlar.
Sadece ayda bir taze fasulye yedirebilirsem o kadar.
Çorbacı benimkiler. Etli sulu yemek.
İşim zor.
aslında eskiden bende öyle yapıyordum şimdi yine öyle yapacam sanırsamBen salatayı çok doğrayıp tuzunu yağını limonunu vs katmadan dolaba saklama kabına koyuyorum, 3-4 gün beni idare ediyor. Yiyeceğim kadarını çıkarıp az yağ tuz limon ve elma sirkesi döküp yiyorum, bu sayede her gün yıkama doğrama zahmeti olmuyo, evde her daim hazır salata olması da iyi oluyor
çoban salatayı bende çok severim ama çiğ soğan midemi yakıyor o yüzden onu yiyemiyorum... bende yeşillikli bir salata yapıyorumBenimde en sevmediğim salata yapmak.
Biri yapıp dolaba koysa çok iyi olacak
Ama dediğim gibi mecbur yapılıp yenilecek
Benim favorim çoban salata.
Ama yeşillik yenirse daha iyi tabi.
aslında salatayla mideyi doldursak o sofradan çabuk kalkarız ama üşeniyoruz hemen yemeğe saldırıyoruzay evet yaaa ben de deli gibi üşeniyorum salata yapmaya
aaa maşallah ne güzel benim kıza eti zor yediriyorum tavuk yer ama ete gelince çok zor işimİşte ben sebzeye alıştıramadım benim kızları.
Hep et olacak.
Hamurişini de sevmiyorlar.
Makarna bile kıymalı olacak.
Hiç bir sebzeyi sevmiyorlar.
Sadece ayda bir taze fasulye yedirebilirsem o kadar.
Çorbacı benimkiler. Etli sulu yemek.
İşim zor.
Menü su ve spor çok güzel, akşam baya erken olmuş canım, acıkabilirsin, ayran çay vs ile bastırabilirsinİyi akşamlar kızlar bugüj günü erken kapattım karnım baya acıkınca böylr oldu.
10.00
Menemen,1 tam buğday sandviç ekmeğine 25 gr,kaşar ve belki 10-15 gr gelecek kadar pastırmayla tost,10 gr kaymak,5 gr bal
13.30
Yeşil çay
16.00
Yarım kase çorba,1tabaktan biraz az sebzeli köfte dizmesinin kalan sebzeleri,salata
Su şu ana kadar 3 lt,spor 30 dk leslie yapıldı. Oğlum erken uyandı uyandığında pilatese başlamıştım onu da gece yapacağım inş. Acıkırsam kahve, çay bir şeyler içmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?