Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

birazdan kızımla kitap okumaya geçecem , benim için en zor iş görünen salatamı da yapıp dolaba koydum ) salata yapmaya çok üşeniyorum ama artık mecbur hergün bol salata yapılacak

birazdan kızımla kitap okumaya geçecem , benim için en zor iş görünen salatamı da yapıp dolaba koydum ) salata yapmaya çok üşeniyorum ama artık mecbur hergün bol salata yapılacak
Ben salatayı çok doğrayıp tuzunu yağını limonunu vs katmadan dolaba saklama kabına koyuyorum, 3-4 gün beni idare ediyor. Yiyeceğim kadarını çıkarıp az yağ tuz limon ve elma sirkesi döküp yiyorum, bu sayede her gün yıkama doğrama zahmeti olmuyo, evde her daim hazır salata olması da iyi oluyor

Benimde en sevmediğim salata yapmak.
Biri yapıp dolaba koysa çok iyi olacak
Ama dediğim gibi mecbur yapılıp yenilecek
Benim favorim çoban salata.
Ama yeşillik yenirse daha iyi tabi.

Exortim ne güzel eksidesin.
Ben yarın sabit çıksam yeter.
Bu gün +700 deyim.
Pazartesi +2. Kg dım.
Gene iyi gitti. Ama bilemiyorum yarını.
Yarın olacak diye çok korkuyorum.

haftaya cuma senden çok ümitliyim exortim.. sen doğru yolu bulacaksın. bu haftasonu kaçamak yok

Bazen bende senin gibi yapıyorum. İyi oluyor.
Akşama kocaman bir saklama kabına yapayım.
2-3 gün yerim.

ben de kızların abur cubur ve tüm ekmek türevini kestim (patates pirinç falan hariç)

kuruyemiş çok seviyorlar ve çok daha fazla sebze yiyorlar yemek yedirirken hiç naz niyaz yok hiç zorlanmıyorum sevdim bu işi.. küçük yaştalar allahtan isyan eden yok

haftaya cuma senden çok ümitliyim exortim.. sen doğru yolu bulacaksın. bu haftasonu kaçamak yok
Yok yok ortim.
Bu haftasonu aynı hatayı yapmam.
Çünkü geçen hafta ki pişmanlık beni bir süre götürür.
Ama en mutlu olduğum olayda burada olmak.
Burada olmasaydım gelen kilolar benle birlikte hayata devam edeceklerdi.
Şimdi. Atıyorum onları.
Sıra eskilere de gelecek.
Ağustosta okula bomba gibi döneceğim.
Kararlıyım.
Hatta yılbaşına kadar da 70 leri görmek istiyorum.

marul çok kararıyor ayşegül yaaa yani kestiğim yerler kırkızı kırmızı oluyor eşim yemiyor öyle dukan yaparken ben öyle yapardım senin gibi

İşte ben sebzeye alıştıramadım benim kızları.
Hep et olacak.
Hamurişini de sevmiyorlar.
Makarna bile kıymalı olacak.
Hiç bir sebzeyi sevmiyorlar.
Sadece ayda bir taze fasulye yedirebilirsem o kadar.
Çorbacı benimkiler. Etli sulu yemek.
İşim zor.

aman etde para full masraf yahu

aslında eskiden bende öyle yapıyordum şimdi yine öyle yapacam sanırsam

Benimde en sevmediğim salata yapmak.
Biri yapıp dolaba koysa çok iyi olacak
Ama dediğim gibi mecbur yapılıp yenilecek
Benim favorim çoban salata.
Ama yeşillik yenirse daha iyi tabi.
çoban salatayı bende çok severim ama çiğ soğan midemi yakıyor o yüzden onu yiyemiyorum... bende yeşillikli bir salata yapıyorum

Son düzenleme:
aaa maşallah ne güzel benim kıza eti zor yediriyorum tavuk yer ama ete gelince çok zor işim .. benim kızda mantıcı ver mantıyı hergün yesin... bende yaptırdığım bayan söylüyorum boool kıyma koy bari vitamini buradan alsın diye

Gonul83 canım , ne zaman dönüyorsun Almanyaya ? tatil ne zaman bitecek ? sahalara ne zaman dönüyorsun ?

İyi akşamlar kızlar bugüj günü erken kapattım karnım baya acıkınca böylr oldu.
10.00
Menemen,1 tam buğday sandviç ekmeğine 25 gr,kaşar ve belki 10-15 gr gelecek kadar pastırmayla tost,10 gr kaymak,5 gr bal
13.30
Yeşil çay
16.00
Yarım kase çorba,1tabaktan biraz az sebzeli köfte dizmesinin kalan sebzeleri,salata
Su şu ana kadar 3 lt,spor 30 dk leslie yapıldı. Oğlum erken uyandı uyandığında pilatese başlamıştım onu da gece yapacağım inş. Acıkırsam kahve, çay bir şeyler içmeyi düşünüyorum

Menü su ve spor çok güzel, akşam baya erken olmuş canım, acıkabilirsin, ayran çay vs ile bastırabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…