Ver ver ne güzel olur. Hepimiz verelim kurtulalım artıkHazır diyetisyene gidiyorken 54 olsun istedim .. yoksa diyetisyen ideal kilomun 58 olduğunu söyledi.. ayy verebildiğim kadar vereyim istiyorum
Ne güzel valla. Üstüne de kilo vereceksin süperDaha çok var 1,5 ay sonra dönerim ben
Ama cidden çok dikkat ediyorum
Şuan Erzurum’da köydeyim
Sabah taze köy yumurtası
Taze peynirler
Sütler içiyorum
Bahçeden tere maydanoz soğan yiyorum
Öğlen yemeği de çorba salata sebze yemeği et yiyorum pilav makarna tarzı ekmek gibi şeyler yemiyorum
Akşam hiç yemek yemiyorum ikindi zamanı biraz atıştırıyorum meyve yoğurt gibi birşeyler
Ama kaçamaklar oluyor onu da az yiyerek kontrol altına alıyorum bugünde suya dikka etmeye başladım
Bu Arada bugün kendim yağ yaptım çok zevkliydi
İlk fırsatta inekleri sağmaya da gideceğim
Senin nasıl gidiyor sağlığın iyi mi
Bence bu hafta ben kilo verdim
Hareketli de bir hayat çünkü burası çiftlik gibi büyük bir alan ev 3 katlı in çık ahır başka yerde mutfak başka yerde bostan falan derken çocukların peşine koşmaktan epey hareket ettim
Kesin kilo verdim
Nasıl gidiyor. Firik yedin miBu lafın üzerine kendi evimde olsam 1.5 saat yürüyüş bandında tempolu yürüyüş yapardım ama malum annemgildeyimGönül ün var mı bana yan bakan demesinden sonra 2 hafta üst üste 2300 gram vermiştim
Yok anacım yok, sporda bir numarasın
İlk günler hem menülerim kötüydü, hem de eşim burdaydı, yoğunluktan yazamadım. Evet ilk 3 gün firik dondurma acem pilavı, pasta, kebap vs, hepsinden yedim,Nasıl gidiyor. Firik yedin miBaklava, dondurma nasıl tutuyorsun kendini. Menülerde göremedim hiç
Yarın mezun olacam ya, o yüzden son bi gayret tuttum kendimi, bireysel de ilk sırada olmanın hayaliyle avundumNasıl gidiyor. Firik yedin miBaklava, dondurma nasıl tutuyorsun kendini. Menülerde göremedim hiç
Harikasın valla. Aslında her zaman olması gereken o. İdeal kiloya ulaşınca çok yemek yerine kararında yemek. Ya da bugün den yarın ki yemeği düşünüp dengelemek. Sen bu işi çözmüşsün. Darısı başımıza. İdeal kiloma ulaşayım aynı mantıkla hareket edicem. Ben tam tersi yönünde yürüyorum sana göre. Binevler kavşağına çıkıp üngüte doğru yürüyüp ordan aşağıya tekerek yoluna iniyorum.İlk günler hem menülerim kötüydü, hem de eşim burdaydı, yoğunluktan yazamadım. Evet ilk 3 gün firik dondurma acem pilavı, pasta, kebap vs, hepsinden yedim,, ama abartmadan ölçülü yemeye çalıştım, eşimi gönderince menülerimi düzene oturttum biraz. Sosyete-12 Şubat parkı arası yürüyüş yaptım 3 gündür..
Baklava yemedim daha, ilginç bi şekilde canım istemiyor, sanırım vücudum diyete alıştığı içindir.
Yarında abimlere geçeceğim, menüde içli köfte varmış, o yüzden bugünden hafif yedim.
Sonuç güzel olur benceYarın mezun olacam ya, o yüzden son bi gayret tuttum kendimi, bireysel de ilk sırada olmanın hayaliyle avundum
Tabi sonuç nolur bilemiyorum, inşallah hevesim kursağımda kalmaz
Diyet süresince de buna dikkat ettim, bi öğün fazla kalorili yediysem diğer öğün ve ertesi günü hafif yiyerek dengelemeye çalıştımHarikasın valla. Aslında her zaman olması gereken o. İdeal kiloya ulaşınca çok yemek yerine kararında yemek. Ya da bugün den yarın ki yemeği düşünüp dengelemek. Sen bu işi çözmüşsün. Darısı başımıza. İdeal kiloma ulaşayım aynı mantıkla hareket edicem. Ben tam tersi yönünde yürüyorum sana göre. Binevler kavşağına çıkıp üngüte doğru yürüyüp ordan aşağıya tekerek yoluna iniyorum.
İnşallah, sağol canımSonuç güzel olur bence☺
Biliyorsun daha guzel 2 okul var Bal ın Önünde inşallah daha güzelleri ne gitsin prenses.Çok güzel okulu.
Darısı bize.
Balda çok sevdiğim iki öğrencim var.
Onlar da 11. Sınıfa geçti. İkizler kızlar.
Bence de komşu çıkabiliriz gibi
Diyetisyen im bana da beyaz çay vermişti gerçekten ise yarayan bir çay.çok sevindim canım biriyle yapmak bana da iyi gelecekkefir yerine bir bardak ayran da tüketebilirsin canım aklında bulsun mutlaka 10 adet kuruyemiş ekle... birde migrosta sallama beyaz çay var sade olandan al canım onuda akşamları bir tane iç canım... beyaz çay da metabolizmayı çalıştırıyor aynı yeşil çay gibi
Çok geçmiş olsun canım ya zor mesele bu alerji işiGünaydın kızlar bu arada, 2 gündür evdeydim tıkandım gene alerjiden dolayı, pek giremedim buraya kaçamak yapmadım ama spor ve suyada dikkat edemedim yarın tartıdan tırsıyorum valla
Hayırlı olsun darısı başımaYarın mezun olacam ya, o yüzden son bi gayret tuttum kendimi, bireysel de ilk sırada olmanın hayaliyle avundum
Tabi sonuç nolur bilemiyorum, inşallah hevesim kursağımda kalmaz
Evet ama fen liseleri çok zor ya.Biliyorsun daha guzel 2 okul var Bal ın Önünde inşallah daha güzelleri ne gitsin prenses.
Bizin sınıfta ikizler yok ama oğlan biliyordur muhtemelen
Branş ogretmenimisin? Ben de sözleşmeli olarak çalıştım bir ara eşimle okulda tanışıp evlendik
Aynı ilçe de olmak bile güzel hemşehrim aslen Bursa limisin?
Diyetisyen im bana da beyaz çay vermişti gerçekten ise yarayan bir çay.
Çok geçmiş olsun canım ya zor mesele bu alerji işi
Hayırlı olsun darısı başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?