Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merhaba kızlar herşeyi okudum ama çoklu alıntı yapmıştım yapamamışım Herkese afiyet olsun. Yarın tartılar herkesi çok şaşırtsın bol eksiler olsun.
Benim 3 gün tek öğün gayet güzel gitti.

Bugün kayınvalideme gittik o yüzden kahvaltıyı çok hafif tuttum.
Sabah
Yulaf ezmeli omlet,peynir, domates, zeytin

ara
Kiraz

Akşam
Tavuk sote
Bulgur pilavı

arada az çekirdek yemiş olabilirim

Bugün tek öğüne uyumadım ama yarın aynen devam.

Ne güzel valla. Üstüne de kilo vereceksin süper

Nasıl gidiyor. Firik yedin mi Baklava, dondurma nasıl tutuyorsun kendini. Menülerde göremedim hiç

Nasıl gidiyor. Firik yedin mi Baklava, dondurma nasıl tutuyorsun kendini. Menülerde göremedim hiç
İlk günler hem menülerim kötüydü, hem de eşim burdaydı, yoğunluktan yazamadım. Evet ilk 3 gün firik dondurma acem pilavı, pasta, kebap vs, hepsinden yedim,, ama abartmadan ölçülü yemeye çalıştım, eşimi gönderince menülerimi düzene oturttum biraz. Sosyete-12 Şubat parkı arası yürüyüş yaptım 3 gündür..

Baklava yemedim daha, ilginç bi şekilde canım istemiyor, sanırım vücudum diyete alıştığı içindir.

Yarında abimlere geçeceğim, menüde içli köfte varmış, o yüzden bugünden hafif yedim.

Yarın mezun olacam ya, o yüzden son bi gayret tuttum kendimi, bireysel de ilk sırada olmanın hayaliyle avundum
Tabi sonuç nolur bilemiyorum, inşallah hevesim kursağımda kalmaz

Harikasın valla. Aslında her zaman olması gereken o. İdeal kiloya ulaşınca çok yemek yerine kararında yemek. Ya da bugün den yarın ki yemeği düşünüp dengelemek. Sen bu işi çözmüşsün. Darısı başımıza. İdeal kiloma ulaşayım aynı mantıkla hareket edicem. Ben tam tersi yönünde yürüyorum sana göre. Binevler kavşağına çıkıp üngüte doğru yürüyüp ordan aşağıya tekerek yoluna iniyorum.

Diyet süresince de buna dikkat ettim, bi öğün fazla kalorili yediysem diğer öğün ve ertesi günü hafif yiyerek dengelemeye çalıştım teşekkür ederim, inşallah sen de hedefine ulaşırsın.
Senin güzergahta güzelmiş

Çok güzel okulu.
Darısı bize.
Balda çok sevdiğim iki öğrencim var.
Onlar da 11. Sınıfa geçti. İkizler kızlar.
Bence de komşu çıkabiliriz gibi
Biliyorsun daha guzel 2 okul var Bal ın Önünde inşallah daha güzelleri ne gitsin prenses.
Bizin sınıfta ikizler yok ama oğlan biliyordur muhtemelen
Branş ogretmenimisin? Ben de sözleşmeli olarak çalıştım bir ara eşimle okulda tanışıp evlendik
Aynı ilçe de olmak bile güzel hemşehrim aslen Bursa limisin?
Diyetisyen im bana da beyaz çay vermişti gerçekten ise yarayan bir çay.
Günaydın kızlar bu arada, 2 gündür evdeydim tıkandım gene alerjiden dolayı, pek giremedim buraya kaçamak yapmadım ama spor ve suyada dikkat edemedim yarın tartıdan tırsıyorum valla
Çok geçmiş olsun canım ya zor mesele bu alerji işi
Yarın mezun olacam ya, o yüzden son bi gayret tuttum kendimi, bireysel de ilk sırada olmanın hayaliyle avundum
Tabi sonuç nolur bilemiyorum, inşallah hevesim kursağımda kalmaz
Hayırlı olsun darısı başıma

Ben tüm hafta koştur dum 2 gün menümü yazamadım vakitsizlik ve yorgunluktan. Eşimin doğum gününde bile pastadan yemedim çok gururluyum
Ekşi olur mutlaka bende ama ne kadar bilmiyorum umarım beni gaza getiren bir eksi olur

25.06.2020

Kahvaltı 11
1 yumurta
2 dilim peynir
Söğüş
Maydanoz
1 dilim tam buğday

Saat 16
10 badem
10 fındık
1 bardak şekersiz sütlü Nescafe

Aksam 21
Yayla çorba
6 tane çiğ köfte ev yapımı
Bol yeşillik

Su 2 litre
Yeşil çay 1 kupa
Spor 45 dk orta tempo yürüyüş

Günaydın kızlar ben tartıda 2 farklı sonuç gördüm bugün hangisi doğrudur anlamadım üstelik tartının yerinide değiştirmedim hep aynı yerde tartılırım ilk 53.1 çıktım sonra 53.5 çıkınca bi daha tartıldım 53.1 çıktım yine, 10 dakka sonra tartıldım 53.5 çıktım çok olanımı yazıyım kızlar tartı ilk defa böyle yaptı niye acaba pili falanmı bitiyoki

Evet ama fen liseleri çok zor ya.
2-3 yanlış yapıcaksın.
Stresten gider o kadar zaten.
Ben kızıma 5 taneye kadar yapabilirsin diyorum.
Ben matematik öğretmeniyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…