Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Akşam yemek saatin neden o kadar geç canım? Menün güzel gayet dengeli sadece akşam yemeği çok geç genelde de böyle mi bugün mü böyle oldu
Bu gunlerde yemeğe vakit ayırmak ta zorlanıyorum bu kadar geç yemem normalde 1 haftadır aksiyor saatler melaesef

Evet ama fen liseleri çok zor ya.
2-3 yanlış yapıcaksın.
Stresten gider o kadar zaten.
Ben kızıma 5 taneye kadar yapabilirsin diyorum.
Ben matematik öğretmeniyim.
Benim oglan fen lisesinde yapamazdi biraz hassas zora gelebilirmiydi emin degilim Bizde öyle dedik ama sorular epey zorladı oglani, eşim de matematik öğretmeni lisede misin?

Benim oglan fen lisesinde yapamazdi biraz hassas zora gelebilirmiydi emin degilim Bizde öyle dedik ama sorular epey zorladı oglani, eşim de matematik öğretmeni lisede misin?
Ortaokuldayım canım.
2019 yılında arkadaşımın oğlu LGS yı full yaptı.
Şanstı full yapmam diyor.
3 soruyu karambolü yaptım doğru çıktı diyor.
Yani sadece çalışma da değil şans bence biraz
Allah herkesin evladına önce sağlık versin. Sonra bir şekilde gerisi geliyor.

Birde üzerine regl oldum. Neden böyle yoğun zamanları bulur hiç anlamam. Tam İzmir'e indim başladı. Seyahat esnasında resmen bir işkenceye dönüşüyor. Bir de dışarıda lavabo kullanmayı hiç sevmeyen birisi için.

Çok olanı yaz canım kimseye haksızlık olmasın. Ama madem iki eşitlik var bir kez daha tartılsaydın Böyle zamanlarda tek sayı tartılın hangisi baskın olursa onu alırız, bazen tartılar sapıtabiliyor.

*** 13. Takım 680. Etap ***

LAydLiNe (72.2///%)
Aysegul 6666 (66.4///%)
Mezun olmak istiyor.
polokey2244(67.1///%)
Kiloverenbiri (84.6///%)
krtp86 (53///%)
berceste_ (92.7///%)
Ilaymilya (65.6///%)
Elifff80 (90.8///%)
pessinus (67.4///%)
candy_candy (121.6///%)
UZAYIM (63.3///%)
284. Etapta 63.3 kilo ile izne ayrılan üye

13. Takım ortalaması: % 0.598

*** 13. Takım 680. Etap Free liste ***

marbling (75.8/74.6/1.2/%1.58) 374. Etapta 3. takımdan 70.7 kilo ile diskalifiye
dira90(56.5/56.3/0.2/%0.35) 670. Etapta 56.7 kilo ile mezun olan üye
cemrenil (64.2/63.5/0.7/%1.09) 655. Etapta 62 kilo ile izne ayrılan üye. 12. Takımdan transfer olmak istiyor.
ada81(65.2/65.8/-0.6/%-0.92) Kendi isteğiyle ayrılan üye
Efsun64 (77.4/77.7/-0.3/%-0.39) Kendi isteğiyle ayrıldı.

Gonul83 (64.8///%) 679. Etapta 64.8 kilo ile izne ayrılan üye

13. Takım free liste ortalaması : %

KAÇAKLAR (Kırmızı liste)
gitsinkilolar02 (84.7/83.6/1.1/%1.30) Yeni Üye Baş. Tarihi: 1 Haziran 2020 Baş. Kilosu: 85.7 Hedef: 65

zeyneppk (79.4///%) 661. Etapta 70.5 kilo ile izne ayrılan üye 12. Takımdan transfer olmak istiyor
Bademellaa (57.1///%) 558. Etapta 55.7 kilo ile bildirimsiz izne ayrılan üye
neredesinseen (90///%) Yeni Üye Baş. Tarihi: 5 Haziran 2020 Baş. Kilosu:90 Hedef : 60

chentiq (62.4/62.2/0.2/%0.32) Mezun olmak istiyor.

Tamam canım devam etmek istiyorum ama memlekette tartı meselesi sıkıntı

Keşke tartını yanına alabilsen. Ben yaz tatillerinde eğer yarışmadaysam tartıyı mutlaka götürüyorum. Senin için zor olur belki bilmiyorum ama biz genelde özel araçla gidince çok sıkıntı olmuyor.

Öyle deme yaaaa çok fark ediyor senin kilonda
Biran önce kahvaltı yapıp evden çıkmam lazımdı düşünemedim hiç valla kaptanım aslında 2 gündür karnın aşırı şiş niye anlamadım, 53 kilonun altına düştüm bence ama şişlikten öyle çıktı diye düşünüyorum bu hafta abartı bi menüm olmadı çünkü hiç

İnanırım canım çünkü bu hafta ben de senin gibiyim. Aynada daha inceyim. Hatta kendimi daha hafif hissediyorum ama tartıda fazla çıktım. Sebebi malum benim çünkü hem regl hem yolculuk ödemi. Haftaya bomba gibi gelecek sonuçlar eminim. Çünkü benim de kaçamağım yok denecek kadar azdı. Düşünün midye bile yemedim. Sadece boyoz yedim. Onu da kararında bıraktım. Yüzüğüm parmağımdan çıkmıyor düşün artık. O yüzden takma kafana. Tartı yanlış ölçmüştür bence

Bildirimimi yapayım.

Geçen hafta : 72.2

Bu hafta : 73

Fark : 0.8

Yolculuğum ve regl zamanım kötü denk geldi. Sonuç ise kaçınılmaz oldu. Üzgünüm ama haftaya çok daha iyi olacağına inanıyorum çünkü kaçamak yapmıyorum

Kaptan kırk kere maşallah sana.
Tempona hayranım.
Nasıl beceriyorsun.

Bu durulmuş halim canım

Eskiden daha beterdim.

Bu arada nazar oldum kızlar yaaaaa. Kolumun fotoğrafını atayım size. Allerji oldum ya da kızın sınavına canım sıkıldığından dolayı oldum tam bilmiyorum ama kollarımda kaşıntılı kızarıklıklar çıktı. Böcek ısırığı gibi ama kabartı şeklinde. Doktor ilaç verdi. Allerji ilaçları da steroidli bilirsiniz belki. İçesim de gelmiyor aslında. Serum da taktırdı anlık rahatlayayım diye. Hemşire serumu takarken damarı patlattı. Çok fena oldu. Şükür şimdi kaşıntım kalmadı ama mosmor duruyor kolum. Saçımdan dolayı nazar olduğumu düşünüyorum. Çünkü bayağı dikkat çekti yine

İzmirdeydin galiba kaptanım, valla ben midye, boyoz, izmir bombası, kumru yemeden dönmezdim heralde hepsinide çok severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…