Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar çok üzgünüm.
Maalesef artıdan kurtulamadı.
Geçen hafta : 90.8 kg
Bu hafta :91.3 kg
Fark : +500 gram
Haftaya kendimi affetireceğim.
Sağlık olsun.Ben bugün tartılmadım.İki gün oldu tuvalete çıkamıyorum,bir de reglim yaklaştığı için karnım ve bacaklarım şiş. Yarın tartılacağım ,bakalım!

Senle ben çok benziyoruz ne zaman bişey yazsan aha aynı ben aha benim kızım modundayımenim kızlarda et yemiyor mantı aşkıyla yanıp tutuşurlar ama

Gelecek hayallerim benim kızlarım da büyücek inşallah ben de böyle olacam

Büyük kızımla 6 yaşında ben de spor yapabiliyorum ama ikizlerle mümkün değil

Ben de sabah 5te kalkıp onlar uyurken işe gitmeden önce yapıyorum artik

Gelip yazaydınız ben takimdaydim hep

Öyle kimse yazmıyor diye yazmamazlik etmeyin birileri çıkar gündüzleri ben kesin çıkarım

Allah'ım ne güzel bir ortam yaaa ben o kadar çok severim ki keşke bir köylü güzeli olaydım köyde doğup orda evlenip orda öleydim dediğim bile olur ve ananem ölene kadar onun köyüne giderdik çok az tadabildim o hayatı damağımda kaldı Allah rahmet eylesin

Akşam yemek saatin neden o kadar geç canım? Menün güzel gayet dengeli sadece akşam yemeği çok geç genelde de böyle mi bugün mü böyle oldu

Bı daha çik ne çıkarsa bahtına artık

Pili azalmış olabilir

Gelip yazaydınız ben takimdaydim hep

Öyle kimse yazmıyor diye yazmamazlik etmeyin birileri çıkar gündüzleri ben kesin çıkarım
Bı daha çik ne çıkarsa bahtına artık

Pili azalmış olabilir
Benim gelesim gelmemiş bahane ediyorum işte işe geldim valla cnm vaktim pek yoktu uğraşmadım fazla olan rakamı baz alıyım bari yapcak bişey yok

Ben bekleyemedim okadar valla cnm zaten her şekilde + çıktım ha 100 gram ha 500 farketmiyo pek

Ç
Hazır diyetisyene gidiyorken 54 olsun istedim .. yoksa diyetisyen ideal kilomun 58 olduğunu söyledi.. ayy verebildiğim kadar vereyim istiyorum
tabi verebildiğin kadarını ver 58 üst limit olsun bende 57 üst limit yaptım kendime
Keşke tartılma imkanım olsa çok merak ediyorum

Ne güzel valla. Üstüne de kilo vereceksin süper
Aynen ilk kez tatilde dikkat ediyorum
Çok Çektim tatil sonrası kilo vermekle bu sefer hom hom yemeyeceğim. Bugün köy kadınlarının günü var neler olur neler allah tüm ölmüşlerimize rahmet etsin
Gerkeçten çok güzel ortam bende ilk kez köyle 30 yaşında evlenince tanıştım bayıldım bayıldımmm tavuğun altından yumurtayı almak ineğin taze üstünü yapılan yoğurdu yemek bostandan çilek toplamak daha neler neler tandırda ekmek pişireceğiz bugün yarın

Gönüüül, nerelerdesin canım, özlettin kendini

Günaydınlar kızlar ben de bildirimimi yapayım
Geçen hafta 67.4
Bu hafta 67.2
Fark -200 gr. Bu hafta içinde gördüğüm 69 kilodan sonra yine iyi bile ama hala mide problemim çözülmedi inş düzelirim.
Kaptanım yazımı görürsen eğer haftaya izne ayrılıyoruz 3 hafta memlekette olacağım izne ayrılma ya da mezun olma şansım var mıdır acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…