Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

maşallah iyi gidiyorsun pastayada hayır denilmiş harikaaa

Geçmiş olsun canım, nas Felak oku nazar için, can sıkıntısı da etkilemiştir, herşeyin hayırlısı olsun, canları sağolsun çocuklarımızın

ben olsam az olanı baz alırdım

Günaydın kızlar çok hareketli bir hafta geçirdim bol bol gezdim :) o kadar yürüdüm zayıflarım sandım ama
geçen hafta 67.1
Bu hafta 67.4
Fark +300 gr
hemşerim dikkat et canım memleketin güzel yemekleri çok yediriyor ... az az tadımlık yemeye çalış

İzmirdeydin galiba kaptanım, valla ben midye, boyoz, izmir bombası, kumru yemeden dönmezdim heralde hepsinide çok severim

Boyoz yedim sadece canım. Diğerlerini sonra tatile saklıyorum Aslında yerdim de dönüş hemen perşembe olunca cesaret edemedim. Gerçi regl her şeyi batırdı ama olsun. Haftaya güzel olacak sonuç

Kızlar ben şimdilik kaçıyorum. İki hafta önceki lazerin kontrol randevusu var. Onu hallettikten sonra gelir listeyi yaparım. Çünkü kamp hazırlığı yapmam lazım. Kiloverenbiri canım bildirim yapmayı unutma olur mu pessinus izin hakkına bakacağım canım. ada81 canım senin başlama tarihine de bakacağım

inşallah canım , bir büyüsünler o zaman kendine daha çok zaman ayıracaksın.. yine maşallah üç çocuk ve çalışıyorsun yinede bişeyler için çabalıyorsun isteklisin takdir ediyorum gerçekten ....

Çok üzüldüm canım, nasıl olmuş yaa geçmiş olsun

Saniyelik oldu canım da hemşire arkadaş aynı damarda ısrar edince sonuç bu. Serum takılır takılmaz yandı zaten, hemen kapattım ama çekip başka yerden takması gerekirken gidiyor diye devam etti. Sonra daha da şişti. Üzerine çıkartıp diğer koldan takıldı. İlacın boşa gitmesine mi üzüleyim yoksa koluma mı üzüleyim bilemedim. Nazar diyorum

benimkide kafayı yer yakında su içiyorum tartılıyorum wc ye gidiyorum tartılıyorum... akşam yatarken tartılıyorum hemen hesap kitap yapıyorum şimdi böyleyse sabaha şöyle olur diyorum

sen bu tatili iyi değerlendirirsen döndüğünde işin daha kolay olur

200 de olsa gitmiş canım.. geçmiş olsun miden de nasıl bir rfahatsızlık var ? yanma mı ağrı mı ?

Günaydın kızlar Dün gece dönebildim eve. Yolculuk çok yoruyor insanı. Bu yorgunluğun üzerine de akşama kampa gidiyoruz. Hafta sonu kamptayım
hoşgeldin kaptanım ohhh doğa kamp harikasınız valla ben eşimi sitenin aşağısına zor indiriyorum... orada bile oturup kızı izliyor bisiklet sürerken... ayy benim eşim çok çok tembel içimdeki yaşama sevincini öldürdün diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…