hem yolculuk hem de regli 800 artı çok çok normalBildirimimi yapayım.
Geçen hafta : 72.2
Bu hafta : 73
Fark : 0.8
Yolculuğum ve regl zamanım kötü denk geldi. Sonuç ise kaçınılmaz oldu. Üzgünüm ama haftaya çok daha iyi olacağına inanıyorum çünkü kaçamak yapmıyorum
çoook geçmiş olsun Ebrum
Gastrit sorunum vardı ama bir süredir iyiydi ramazanda yine bozdum. Midemde yediklerim sanki üst üste geliyor taş gibi oluyor karnım davul gibi oluyor. Sindirim sistemiyle ilgili bir sorun bakalım ne zaman çözülecek.200 de olsa gitmiş canım.. geçmiş olsun miden de nasıl bir rfahatsızlık var ? yanma mı ağrı mı ?
Reglim yeni geldi.Cok şükür hiç 57nin üstünü görmedim Kaptanım.Aslinda tam 56nin altına dusuyodum regl geldi.Regl artısıdır mutlaka ama sen yine de dikkatli ol canım. 57 yi geçme
Hemde ne güzel ahh yine de iyi tutuyorum kız kendimi. Dün Elazığa gezmeye geldim küçük yuvarlak içli köfte yapıyorlar. Kaç tane yedim hiiiçç saymadımhemşerim dikkat et canım memleketin güzel yemekleri çok yediriyor ... az az tadımlık yemeye çalış
Bu hafta regl başlangıcındayım,
Çok haklısın. Bu şekilde yıllarca beslenen insanlar varmış şuan için bende onlardan esinlendim. Ama şuan o kadar psikolojim bozuk ki. Ben doğuma 79 ile gitmiştim. Hayatımda bu kiloyu ilk kez görüyorum. Şöyle 60 lara ineyim. Sonrasında bir gün çok yersem diğer gün dengeleme yoluna gitmeyi düşünüyorum. O zaman belirli bir düzen yapmaya çalışacağım ama şuan psikolojim için tek öğün beslenme daha uygun.tebrikler canım ama tek öğün beslenmeyi ömür boyu yapabilirmisin ? çünkü ister istemez sosyal bir yaşam luyor bir yelere gidiyoruz ikramlar oluyor bazen yok diyemiyoruz...
Çok kötü olmuş Ebru. Geçmiş olsun canım
köydeyim bacım ara ara gelip kontrol ediyorum adanın peşindeyim beni geçmiş mi diye bakmaya geldimGönüüül, nerelerdesin canım, özlettin kendini
aynen canımsen bu tatili iyi değerlendirirsen döndüğünde işin daha kolay olur
Ay çok geçmiş olsun canım ya
Evet canım şans gerçekten hakların da hayırlısı.Ortaokuldayım canım.
2019 yılında arkadaşımın oğlu LGS yı full yaptı.
Şanstı full yapmam diyor.
3 soruyu karambolü yaptım doğru çıktı diyor.
Yani sadece çalışma da değil şans bence biraz
Allah herkesin evladına önce sağlık versin. Sonra bir şekilde gerisi geliyor.
inan diyet psikolojisine girmek benim için inanilmaz zor ama girince de boyleyim ağzıma atsam geri çıkarıyorummaşallah iyi gidiyorsun pastayada hayır denilmiş harikaaa
ay canım ya çok kötü olmuş geçmiş olsun.
Çok zor bi psikoloji bu ben de öyleydim ama hersey bizim elimizde basaricaz.Çok haklısın. Bu şekilde yıllarca beslenen insanlar varmış şuan için bende onlardan esinlendim. Ama şuan o kadar psikolojim bozuk ki. Ben doğuma 79 ile gitmiştim. Hayatımda bu kiloyu ilk kez görüyorum. Şöyle 60 lara ineyim. Sonrasında bir gün çok yersem diğer gün dengeleme yoluna gitmeyi düşünüyorum. O zaman belirli bir düzen yapmaya çalışacağım ama şuan psikolojim için tek öğün beslenme daha uygun.
maşallah hadi bakalımEvveeet, mezuniyet öncesi son bildirimim de şükür beni yine mutlu etti, sabit olsam bile sevinecektim
Geçen cuma : 66.4
Bugün. : 65.8
Fark:. - 600 Gr..
65 li bi rakamı göreli, en son 14-15 yıl oldu sanırım, bu hayal mi gerçek mi inanamıyorum şu an
Nazar kaptanım nazar.Bu durulmuş halim canım
Eskiden daha beterdim.
Bu arada nazar oldum kızlar yaaaaa. Kolumun fotoğrafını atayım size. Allerji oldum ya da kızın sınavına canım sıkıldığından dolayı oldum tam bilmiyorum ama kollarımda kaşıntılı kızarıklıklar çıktı. Böcek ısırığı gibi ama kabartı şeklinde. Doktor ilaç verdi. Allerji ilaçları da steroidli bilirsiniz belki. İçesim de gelmiyor aslında. Serum da taktırdı anlık rahatlayayım diye. Hemşire serumu takarken damarı patlattı. Çok fena oldu. Şükür şimdi kaşıntım kalmadı ama mosmor duruyor kolum. Saçımdan dolayı nazar olduğumu düşünüyorum. Çünkü bayağı dikkat çekti yine
Bdndd ayranımı ve bademimi aldım geldim.yeşil çayımı alıp geldim bir geçmişe uçayım
Ada azıcık o artıEki Görüntüle 2654640
Gecen hafta : 66.400
Bu hafta : 66.700
Diyetiayene gittiğim gün : 67.100 idim
Şimdi 66: 700
Kilo vermeye başladımmmm))
Çok geçmiş olsun kaptanım.
Hemşerim Tebrikler güzel gitmiş.Veren veremeyen herkesi tebrik ederim sonuç ne olursa olsun azminiz için kutluyorum kızlar.
Geçen hafta 83.8
Bu hafta 82.8
Giden 1
Regl oldum dün sanırım biraz daha gitmiş olabilirdi durum böyle olmasa. Azim ve kararlılıkla devam inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?