- 11 Aralık 2019
- 2.203
- 8.860
- 158
- 49
Ayşegül harikasın canım.Evveeet, mezuniyet öncesi son bildirimim de şükür beni yine mutlu etti, sabit olsam bile sevinecektim
Geçen cuma : 66.4
Bugün. : 65.8
Fark:. - 600 Gr..
65 li bi rakamı göreli, en son 14-15 yıl oldu sanırım, bu hayal mi gerçek mi inanamıyorum şu an
Başlangıçlar böyle havalı oluyor. Sonrası güzel olsun inşallahHemşerim Tebrikler güzel gitmiş.
Teşekkür ederim canım, inşallah sizde göreceksinizAyşegül harikasın canım.
Tebrikler.
65 süper bir rakam.
Darısı hepimize.
Harikasın valla tebrik ederim. Allahım darısı başıma, başımıza inşallah. Ben 65 olup 65 te kalsam yeter.Evveeet, mezuniyet öncesi son bildirimim de şükür beni yine mutlu etti, sabit olsam bile sevinecektim
65 li bi rakamı göreli, en son 14-15 yıl oldu sanırım, bu hayal mi gerçek mi inanamıyorum şu an
Teşekkür ederim canım, amin inşallahHarikasın valla tebrik ederim. Allahım darısı başıma, başımıza inşallah. Ben 65 olup 65 te kalsam yeter.
Başlangıçlar böyle havalı oluyor. Sonrası güzel olsun inşallah
İnşallah Ayşegül üm.Teşekkür ederim canım, inşallah sizde göreceksiniz
benimde gastrit problemim vardı çiğ patates suyu içtim biraz geçmişti bende aşırı yanma vardı.. karbonatlı suda şişliği alıyor....Gastrit sorunum vardı ama bir süredir iyiydi ramazanda yine bozdum. Midemde yediklerim sanki üst üste geliyor taş gibi oluyor karnım davul gibi oluyor. Sindirim sistemiyle ilgili bir sorun bakalım ne zaman çözülecek.
afiyet olsun canım , içli köfteye bende yok diyememHemde ne güzel ahh yine de iyi tutuyorum kız kendimi. Dün Elazığa gezmeye geldim küçük yuvarlak içli köfte yapıyorlar. Kaç tane yedim hiiiçç saymadım
köydeyim bacım ara ara gelip kontrol ediyorum adanın peşindeyim beni geçmiş mi diye bakmaya geldim
aynen canım
Ne yaparsan yap ben senden önce 55 ıçolacağım
Bunu unutma peşindeyim
tebrikler canım çok sevindim mezuniyetinde hayırlı olsunnnEvveeet, mezuniyet öncesi son bildirimim de şükür beni yine mutlu etti, sabit olsam bile sevinecektim
yapalım canım yarışAda azıcık o artı
Haftaya fazlası ile vereceğiz
Hadi yüzdede yarışalım bu hafta senle.
Aynı diyeti yapıyoruz zaten.
Hem motive oluruz.
Evet canım isteyince oluyor daha önce başardım başardık yine yapıcaz.Olur olur canım.
Bu kiloları 15 günde almadık.
Belli zamanlar duracak.
Ama inanıyorum ki azmettiğimizde de gidecek.
Ben haftaya güzel bir eksi ile gelmeye kararlıyım.
İnşallah Ayşegül üm.
65 benim için şuan hayal gibi geliyor.
Ama bu sefer deniyeceğim.
Seni görünce hırslanıyorum.
Sen hiç gitme buradan.
Çiğ patates suyu cidden çok etkili Bende de çok işe yaramıştı olmazsa tekrar deneyebilirimbenimde gastrit problemim vardı çiğ patates suyu içtim biraz geçmişti bende aşırı yanma vardı.. karbonatlı suda şişliği alıyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?