Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Benim de aklımda bulunsun peki dişi ısırgan mı ? Çünkü ısırganında türleri varmış ?
Nasıl demliyorsun canım ne kadar kaynatıyorsun yazarsan sevinirim benim mide yanmalarım çok oluyor..
Dişi mi bilmiyorum. Aktardan alıyordum bazen açık bazen poşet çay şeklinde. Kaynatmıyordum üzerine sıcak su ekleyip demliyordum. Ve hergün kahvaltıdan önce içiyordum. Endeskopi olmuştum ve midemde 2 ülser, reflü , gastrit, 12 parmak bağırsağı ve yemek borumda yaralar vardı. İlaç tedavisi oldum hiç iyileşme olmadı 2. Endeskopi sonucumda. Daha böyle kaç 6 aylık tedavi oldum. Ama işe yaramadı. En son endeskopimde yine aynı sonuç vardı. Ben 6 ay ilaçları tamamen biraktım ve sadece bu ısırgana başladım. 6 ay sonra son endeskopi sonucumda tamamen iyileştiğimi öğrendim. 1 lokma ekmek kavun vs yiyemzdim. Şimdi hiç sıkıntım yok şükür

Çok geçmiş olsun canım ... öğrendiğim iyi oldu bende çok mide yanmaları yaşayan biriyim .. çiğ soğan yiyemem şerbetli tatlı kakako mahvediyor midemi... mide ilaçlarıda demir eksikliğine sebep oluyor kısır bir döngü maalesef.. Allah razı olsun tavsiyen için...

Ben gözümü açtım aç ali koydeyim köy kizıyım benbugün tarlaya gittim kabak fasulye bamya patlıcan biber domates salatalık maydanoz nane aklına ne gelirse topladım bide tavukların taze yumurtasini da es geçmedim şehir merkezine evlendim hâlâ kopamadim köyden artık öyle alıştığım için mi kopamiyorum bilmem ama şehir hayatı bana çok hitap etmiyor hatta eşim de köy oğlu oldu ıyice benle bahceden sebze meyve topluyor o da alıştı

İyi akşamlar kızlar
Sabah 07.00 ; 2 yumurtadan omlet
Domates,salatalık
2 zeytin
Peynir
Öğlen 12.30; 1 tabak kısır
Akşam 19.00; 1 lahmacun
1 bardak ayran
Su 2 litre
Spor yok
afiyet olsun canım.
ay çok geçmiş olsun iyiki geçmiş mide işi zor. Aklımızda bulunsun bu bilgi Teşekkürler.
Çok sanslisin bizde köy hayatı kurmaya çalışıyoruz her hafta 90 km yol gidiyordum köy hayatı yaşayabilmek kendi yetistirdiklerimi yiyebilmek için onlar da sele gitti bir kac biber biraz domates kaldı insallah buyurlerse oda cok darbe aldilar.şehir hayatı belli bir zaman sonra yaş alınca hele çekilmiyor ne mutlu sana.

Inşallah bir gün kocaman bahçeli evin olur ve istediğin hayatı yaşarsın canım sel malesef çok hasar veriyor ekinlere annemlerin tarlasına giden yol ortadan yarildi yağan sağanaklardan ama şans eseri ekinlere çok bisey olmadı

Elif canım Bursa'da Dudaklıdaki selde mi gitti.
Çok geçmiş olsun canım.
Çok fenaymış.
Allah rahmet eylesin vefat edenlere.

harika bir sonuç işte azmin sonucu sabrettin yemedin içmedin aç kaldın bu rakamı hak ettin ama lütfen dikkat et bundan sonra korumaya çalış tebrik esiyorum kocaman öpüyorum
o ekilenleri toplamak en güzeli
Ama ben köy hayatını yapamam sadece yaZın birkaç ay mesela kışın köyde kalmak pek iç açıcı gelmiyor nedense bakma ben şimdi misafirim bir iş yapmıyorum ama köyde yapılan işler epey ağır işler

harika bir sonuç işte azmin sonucu sabrettin yemedin içmedin aç kaldın bu rakamı hak ettin ama lütfen dikkat et bundan sonra korumaya çalış tebrik esiyorum kocaman öpüyorum
Teşekkür ederim canım, evet korumam lazım, bunca emekten sonra geri almak istemiyorum, yediklerime dikkat edip hesaplıyorum, fazla yediysem ertesi gün daha hafif yiyor, yürüyüş yapıyorum dışarda.. inşallah koruyabilirim ..
Ben de seni çok öpüyorum, tüm güzellikler seninle olsun caanım Gönülcüm

Canım çok özür diliyorum.. bu hafta müthiş yoğun geçti.. Bilmiyorum geçmişte gördün mü? 1 gün Burdur, ertesi gün yatılı misafir, ertesi gün ev taşıma yardim, ertesi gün annemin hazirligi memleket, dün sabah annemi memlekete geçirdikten sonra arkadaşıma geçtim yerleşme yardım gece ikiydi geldiğimizde bugünde o sınava gitti ben bebesiyle kaldım. Tabiki tartıda + çıktım dikkat etmedim, spor yapmadim. Geçen haftayı hatirlayamadim. Bu hafta 75.8 canım.

ada81 çok incesin canım teşekkür ederim
candy_candy tebrik ediyorum canım çok güzel vermişsin..
pessinus izne ayriliyomussun canım üzüldüm ama izin sanırım. İyi tatiller.. ❤
Aysegul 6666 tebrik ederim canım memlekete rağmen vermişsin.. Bu takım seninle gurur duyuyor iyi tatiller canım❤

Gonul83 arada gördüm sanki ugramissin.. tr de herşey yolundadır umarım.. iyi tatiller❤

Kizlar kilo veren herkesi kutluyorum harikasınız
Çoğunluk ama dağıldık sanki bu hafta toparlanicaz ama inanıyorum.. hadi yarışalım
Kim benimle bu hafta yarışmak ister
Kupa kaldırmak istiyorum hadii hopp hoppp... Toparlanin bakim yarışa doymayan pehlivan geldi heyy heyyyy

Aysegul 6666 Aysegul 6666 tebrik ederim canım memlekete rağmen vermişsin.. Bu takım seninle gurur duyuyor iyi tatiller canım❤
Teşekkür ederim canım, özlemişim senin sesini soluğunu, yoğundun bu hafta sanırım
Kaldır kupayı bakalım, ben yokum ya, meydan da kupa da senin

Canım memlekete izne gideceğiz tartıyı götüremem orada da dengesiz beslendikleri için zorlanacağımı düşündüm. Haftaya gidiyorum inşallah memlekete senden selam da götüreyim istersen:) dönüşte inşallah yine devam edeceğim amacım 62-63 leri görebilmek. Eğer istersen bu hafta yarışmak isterim seninle zaten daha evdeyim gitmiyorum bir yere

inşallah yer hazır ufak bir klubem de var ama daha yeni başladık bakalım
Elif canım Bursa'da Dudaklıdaki selde mi gitti.
Çok geçmiş olsun canım.
Çok fenaymış.
Allah rahmet eylesin vefat edenlere.
yok canım benim bahçe inegöl de. Ama inanılmaz hasar var dönüm dönüm arazi sele gitti ne yapacak o insanlar o kadar ugrastilar ki diyorum fiyatlar bize çok geliyor sebze meyve alirken güneşin alnında ne kadar emek veriyorlar az bile verilen para.

Merhaba herkese , hafta sonu yoğunluğum var.. yarın akşam çaya misafirim var şöyle bir salonu tekrar temziledimmm.. yarında genel temizlik yapar hazırlık yaparım... cam kapı açık olunca yaptığın temzlik tekrar krileniyor tozlanıyor...
Birazdan dışarı çıkacağız biraz manav alışverişi yapalım birazda kızımı gezdirecem çok sıkıldı bunaldı.. her akşam bisiklet sürmek için aşağı indiriyoruz ama ondan da mutlu olmuyor bu aralar ... arkadaşlarını çok özledi çok sitemkar halde...

Canım Eskişehir'imm.. kendi memleketinin ayazı baska memleketlerin sıcağından iyidir diyerek ayazını sevdiğime cokk selamm
Ne kadar kalacaksın canim peki? Tabiki isterim harika bu hafta seninle yaristayiz belki bizim karsimiza kendine güvenen birileri çıkar da önce rakip, sonra ortak olarak burayı toz duman ederiz ne dersin??
Var mı karşımıza çıkacak baba yiğit..

Teşekkür ederim canım, özlemişim senin sesini soluğunu, yoğundun bu hafta sanırım
Kaldır kupayı bakalım, ben yokum ya, meydan da kupa da senin
Cok yogundum o kadar yoruldum ki anlatamam.. ev yerleştirirken eğil doğrul kendimi teselli ediyordum spor yapamadın ama bak kesin verirsin falann tabi yemişim ki veremedim olsun napayım..
Bende sizi nasıl özledim hemde.. tabi bu hafta gör sen. sende yoksun zaten.. ekibin mod da hazır yerlerdeyken ben bı alt üst edeyim burayı...
Gaz verme bana bak.. bu gazla milleti gaza getirip sonuncu oluyorum yoksa

Ben varım Edirne liyim ben önden uyarayım. Pehlivanlarımız meşhurdur bizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…