Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bu hhayati sen yaşıyorsun kız çok kıskandım bisiklet deniz ohh. Mis
Senin yaşamını kısıtlayacaksa evlenme marbling niye böyle dedim bisiklet sürmeyi çok özledim

Ayni fikirdeyim canım
Evlenirsem birgün böyle filmlerdeki gibi yıldırım nikahiyla hopp ben evlendim diye söylemek istiyorum herkese.. ve de uzun süre tanıdığım biriyle değil evlenelim mi diyecek olur dicem evlenecez
aynı filmlerdeki gibi istiyorum değilse evlenmicem hiç benden beklenmeyecek hareket doğrusu
Ohhh ne güzel sabah sabah .
Neredeydin canım sen.
Antalya da yaşıyorum canim. Eskişehirliyim.

Keşke sadece tükürse
Şaka bi yana hafta sonu gitmem bende sabah erken gittim ekstra bisikletle birazda oturdum serinledim geldim. Şuan evdeyim bile
Çokta kalabalık değildi.. çocuklular için demiyorum ama bir şekilde artık bununla yaşamaya alismaliyiz.. tedbir ve onlemle yaşayacaz napalim.

Ma öylede ölecez böylede ölecez

Ben de tatili Ağustos sonuna aldım tatil köyü sakin bir yer zaten çok giden olmadığı için şanslıyız fiyatlar çok yükseldi suan

Bende çok istiyorum ama cesaret edemiyorum cnm vaka sayıları hala binlerin üstünde, ağostos sonu eylül başına kadar beklicem bakalım nolcak duruma göre karar vercem bende
Evlendigimizden beri tatiller bize m hep tüp bebek tedavileriyle geçiyordu borçlar falan derken ilk bu sene şöyle güzel bir tatile gidelim dedik onda da pandemi çıktı aslında ilkten gitmesek mi dedik ama otelin mevkisi normalde de sessiz ve odalar 3 katlı girişleri farklı

Denizi seven için harika bir yer.
Çok samimi arkadaşlarım orada.
Çok seviyorlar Antalya'ya.
İnşallah tayininiz çıkar canım bir gün.
Bizim malum gidebileceğimiz yerler çok sınırlı ama böyle bir seçenek var olursa bakalım çok sevinirim. Seneye tayinciyiz nasipse yeni bir şehir yeni ortamlar heyecanlandırıyor bir yandan da ürkütüyor. Hayırlısı bakalım geri sayım başladı:)

Canım özelden yada burdan atsana yeri bi bakıyım bende ya eşim aslında butik otel yada ev kiralama olabilir diyo, kendi aracımızla gideriz zaten gidersek bilemedim valla cnm ya çok ihtiyacım var tatile ama korkuda çok baskın geliyo gerçi eşimde bende çalışıyoruz insanlarla temas halindeyiz olcağı varsa burdada olur

Ulusoy Kemer holiday ben sessiz tatilleri seviyorum canım en yeşil ödüllü almışlar hatta ağacı kesmeden yapmışlar evleri çok hoşuma gitmişti bak bakalim

Ulusoy Kemer holiday ben sessiz tatilleri seviyorum canım en yeşil ödüllü almışlar hatta ağacı kesmeden yapmışlar evleri çok hoşuma gitmişti bak bakalim
Ben egeciyim deniz konusunda ama kemerin denizinide sevmiştim bi bakıyım bakalım, tatile gidermiyiz o bile belli değil ama yer bakmak bile içimi açıyo

Ben egeciyim deniz konusunda ama kemerin denizinide sevmiştim bi bakıyım bakalım, tatile gidermiyiz o bile belli değil ama yer bakmak bile içimi açıyo
Ben Ege'ye seneye gidecem inşallah bir ay planlıyoruz arabamız yok ulaşım problem olmadan en güzel kemer oluyor ege sıkıntı ama çok istiyorum kıyılarını gezmeyi Ege'nin

Ben Ege'ye seneye gidecem inşallah bir ay planlıyoruz arabamız yok ulaşım problem olmadan en güzel kemer oluyor ege sıkıntı ama çok istiyorum kıyılarını gezmeyi Ege'nin
İnşallah nasip olur cnm, benim hayalim egeye yerleşmek o kadar severim ama eşimin işlerinden dolayı anca yaşlanınca gerçeğe dönüşür sanırım

Kızlar yaaaaa üzerimde öyle bir yorgunluk var ki atamıyorum bir türlü. İş yerimdeyim ve gözlerim kapanıyor resmen. Dün akşamda erkenden uyumuştum. Sanırım havalar çok sıcak o yüzden böyle oluyor.

ahhh canım ahhhh sonra biri çıkar karşına yok da diyemezsin kader ama senin zıttın olur... ben çok sosyal biriydim A sosyal biriyle evlendim

bekara ölümde kolay hani derler ya bekara boşamak kolay diye....
evlat olunca hiç ölmek istemiyorsun ben öyleyim şuan değil hazır değilim diyorum bi kızım büyüsün ....

d vitaminin düşmüş olabilir mi kaptanım bende bir d vitamini hüplettim kendime geldim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…