Rahim kalinligim zaten 9 mm canım adet olmam için 15 mm üstü olması lazım soğan kürü inceltir kalinlastirmaz ki aslında Dr dan sonra rahatladım ve olmak için çabam kalmadı kafa olarak iyiyim hani bugün yarinla geçen 2 buçuk ay yorucuydu. İlacı içip bekleyecem artıkCanım benim moralini yuksek tut motivasyonunu asla düşürme.. daha önce de demiştin istersen birde soğan kürünü dene..
Kupa kaldırmaya başlayın bence
Sonra bizim gibi sonunculugumuzun şerefine kaldırdık dersiniz
Halledersin sen o sporlarla yeter ki modunu düşürme
Yemek yiyerek destek verebilirsin mesela
Deme kizzzBenim ilk geldigim de Nisan sonu Mayıs başıydı.. arkadaşım burası çok sıcak yaz dedi dedi.. ben de o zaman Eskisehirdeyim nasıl soğuk.. ara mevsim.. yazlıkları aldım mi hep.. donmustum bildiğin.. size öyle geliyor canım alismissiniz siz orada da bahar var yani
Regli şişkinliğidir canım , bol su tüket regli sonrası bol eksi görürsün inşallah ....Kızlar nasılsınız bu aralar buralar bayağı sessiz ve modumuz düşüyorbenim zaten normalde modum aşırı düşmüş birkaç gündür bana noldu anlamış değilim her tarafım aşırı şiş ödem toplamış psikolojim bozuldu sanki 5 kilo birden almış gibi görünüyorum bundan aşırı rahatsızım ama bikac güne adet olunca geçer umarım
Yaa ne çok özendim anlatamamGünaydın canlar ❤
Ben bugün erken uyandım bisikletle denize geldim.. sabah sporu
Sezonunun ilk denizi olacak.. gecen yazda erken geliyordum yürüyerek bi serinleyip geri dönüyordum.. normalde 8 de sıcak çıkıyordu ama bugün çok sıcak yok şansıma
Ay ne güzel ya en sevdiğim şey yüzmek, bu sene bize deniz tatili hayal olcak gibi çok mutsuzum o yüzdenGünaydın canlar ❤
Sezonunun ilk denizi olacak.. gecen yazda erken geliyordum yürüyerek bi serinleyip geri dönüyordum.. normalde 8 de sıcak çıkıyordu ama bugün çok sıcak yok şansıma
Bu hhayati sen yaşıyorsun kız çok kıskandım bisiklet deniz ohh. MisGünaydın canlar ❤
Niyeki ya ben gidecem galiba çok ihtiyacım var gercektenAy ne güzel ya en sevdiğim şey yüzmek, bu sene bize deniz tatili hayal olcak gibi çok mutsuzum o yüzden
Bende çok istiyorum ama cesaret edemiyorum cnm vaka sayıları hala binlerin üstünde, ağostos sonu eylül başına kadar beklicem bakalım nolcak duruma göre karar vercem bendeNiyeki ya ben gidecem galiba çok ihtiyacım var gercekten
Aracım bu gün onu da erken yiyeceğim.Akşam yemeğinin geç olması dışında menü harika canımmm 🖒🖒🖒
Biz de bu yıl gitmeyeceğiz gittiğimiz yerlerde onlarca insanla temasta olma ihtimalimiz var gerek yok dedik artık. İnşallah seneye durumlar iyi olursa seneye gideceğizBende çok istiyorum ama cesaret edemiyorum cnm vaka sayıları hala binlerin üstünde, ağostos sonu eylül başına kadar beklicem bakalım nolcak duruma göre karar vercem bende
Ohhh ne güzel sabah sabah .Günaydın canlar ❤
Ben de korkuyorum.Biz de bu yıl gitmeyeceğiz gittiğimiz yerlerde onlarca insanla temasta olma ihtimalimiz var gerek yok dedik artık. İnşallah seneye durumlar iyi olursa seneye gideceğiz
Hemşerim antalyada:) çok özendim ya tayinimiz çıksa keşke orayaOhhh ne güzel sabah sabah .
Neredeydin canım sen.
Denizin olduğu bir yerde yaşasam olur da şimdi gideceğimiz her yere benim çocuklar dokunacak yeme içme vs her şeye temas edeceğiz bizim için gerek yok bu sene. Hem oğlum belki az daha akıllanır çok hareketli şimdi korkuyorum ondanBen de korkuyorum.
İnsanlar denize tükürüyor. Hijyen yok.
Bu sene gitmeyi düşünmüyorum.
Çocuklara da bahçeye 3 metre çapında havuz aldık.
Onunla idare edecekler.
Çocuklara kalsa gidelim. Eşimde gitme taraftarı.
Ben zaten hiç sevmem denizi. Alerjim var benim. Güneşte kaşınıyorum hemen.
Fırsat bu fırsat korona var diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?