Seneye tayin isteyecez inşallah Balıkesir İzmir artık isteyecez belki Antalya hayırlısı insallahİnşallah nasip olur cnm, benim hayalim egeye yerleşmek o kadar severim ama eşimin işlerinden dolayı anca yaşlanınca gerçeğe dönüşür sanırım
Ablamda öğretmen 2 sene denedi egeyi ama olmadı çok talep var galiba oralaraSeneye tayin isteyecez inşallah Balıkesir İzmir artık isteyecez belki Antalya hayırlısı insallah
Evet çok fazla peki branşı ne acaba benim eşim 20 yıllık ve beden eğitimi öğretmeniAblamda öğretmen 2 sene denedi egeyi ama olmadı çok talep var galiba oralara
İl dışı temmuzda mıydı canım seneye mi isteyeceksiniz tayin?Evet çok fazla peki branşı ne acaba benim eşim 20 yıllık ve beden eğitimi öğretmeni
Seneye inşallah temmuz galiba çok iyi bilmiyorumİl dışı temmuzda mıydı canım seneye mi isteyeceksiniz tayin?
Cnm çocuk gelişimi onun bölümü ana sınıfı öğretmeni, belki onla alakalıdır çok açılmıyo sanırım ana sınıfı için kadroEvet çok fazla peki branşı ne acaba benim eşim 20 yıllık ve beden eğitimi öğretmeni
Beden eğitimi genelde oluyor ama tabii nasip herşeyden onceCnm çocuk gelişimi onun bölümü ana sınıfı öğretmeni, belki onla alakalıdır çok açılmıyo sanırım ana sınıfı için kadro
Kaptanım senin tempon o kadar yoğun ki maşallah.Kızlar yaaaaa üzerimde öyle bir yorgunluk var ki atamıyorum bir türlü. İş yerimdeyim ve gözlerim kapanıyor resmen.Dün akşamda erkenden uyumuştum. Sanırım havalar çok sıcak o yüzden böyle oluyor.
Ada kendmi gördüm.bekara ölümde kolayhani derler ya bekara boşamak kolay diye....
evlat olunca hiç ölmek istemiyorsun ben öyleyim şuan değil hazır değilim diyorum bi kızım büyüsün ....
Ada spordan menüyü göremedim bile.Bugün menü
Sabah 11.00
2 yumurta omlet
1 dilim beyaz peynir
5 yeşil zeytin
Yeşillik
1 salatalık
1 kızarmış form ekmek
Ara
1ç.bardağı kefir
10 badem
Akşam 17.00
8 yk tavuk sote
3 yk bulgur pilavı
1 kase cacık
2.5 lt su içildi...
Spor sabah
60 dk eliptik yapıldı
30 dk yürüyüş bandında yürüdüm
10 dk step tahtasında step yaptım
Akşam
Komşumla tam 2 saat yürüyüş yaptık ama çok tempolu yürüdük... 🖒🖒🖒
Günaydın canım yaz gelince herkesin yapacak bir şeyleri çıktı sanırım çok sakin dediğin gibi.Günaydın kızlar, kimse yok buralarda herkes tatildemi
Haftaya bi turnuvamı yapsak gene tüm takımcaGünaydın canım yaz gelince herkesin yapacak bir şeyleri çıktı sanırım çok sakin dediğin gibi.
Güya biz kendi aramızda gruplar yaptık ama o bile etkili olmadı canım. Buraya uğrama süresi kısaldıkça motivasyon da yavaş yavaş gidiyor. Haftaya ben yokum zaten uygun olursa takım için sizler yaparsınızHaftaya bi turnuvamı yapsak gene tüm takımcaherkes bi canlanır hem
Aynen öyle cnm burası baya etkiliyo insanı, bakalım yazan olursa yaparız olmazsada ben kendimle yarışırımGüya biz kendi aramızda gruplar yaptık ama o bile etkili olmadı canım. Buraya uğrama süresi kısaldıkça motivasyon da yavaş yavaş gidiyor. Haftaya ben yokum zaten uygun olursa takım için sizler yaparsınız
İnşallah ulaşırsın canım süre uzadıkça insan hem sıkılıyor hem dağılıyorAynen öyle cnm burası baya etkiliyo insanı, bakalım yazan olursa yaparız olmazsada ben kendimle yarışırım2 hafta içinde istediğim kiloya ulaşmak istiyorum artık çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?