Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aynen öyle cnm burası baya etkiliyo insanı, bakalım yazan olursa yaparız olmazsada ben kendimle yarışırım 2 hafta içinde istediğim kiloya ulaşmak istiyorum artık çünkü
Ben burdayım canım.
Geçtiğimiz haftasonu misafir vardı.
Bu haftasonu da küçük kızımın doğumgünü var.
Şu telaşlarımı atlattım daha aktif olurum.
Ben tüm yaz buradayım.
Tatil de yok bizim planda.

Elifcim menü güzel canım.
Afiyet olsun.

Günaydınlar ben buradayım.
Bu yaz vereceğim bu kiloları ve ağustosta bomba gibi döneceğim okula.
Hadi inşallah cnm azmettinmi herşey olur
Benimde şimdilik tatil planım yok gibi görünüyo, bende buralarda olurum yani bu aralar memlekete gidende çok oldu o yüzden çok aktif olamıyolar arkadaşlar sanırım

Ada spordan menüyü göremedim bile.
Maşallah diyorum.
sağol canım , komşum bir hızlı yürüyor ki anlatamam ona yetişmek için koşuyorum ben ara ara ki ben gündüzden spor yapıyorum ona rağmen hatuna yetişemiyorum....

çok geçmiş olsun canım , bende snein gibiyim evlenmeden ve kızım olmadan ohhhh eller havaya modundaydım ama kızım olduktans onra dünyam değişti... Rabbim kimseyi annesinden babasından ayırmasın

harikasın canım

afiyet olsun canım menü gayet güzel

Aynen öyle cnm burası baya etkiliyo insanı, bakalım yazan olursa yaparız olmazsada ben kendimle yarışırım 2 hafta içinde istediğim kiloya ulaşmak istiyorum artık çünkü
ben varım yaz gelince herkes memleketine gitmeye başladı o yüzden katılım azaldı

Günaydınlar ben buradayım.
Bu yaz vereceğim bu kiloları ve ağustosta bomba gibi döneceğim okula.
Düşüncesi bile çok güzel , bende sınıf annesiyim sürekli okulda oluyorum okuldaki bütün öğretmenleri tanıyorum .... kızım okula başlayınca herkes şaşırsın bi aaaaa desinler istiyorum... tabiiii okul açılacak mı kiiiiiiiiiiii

Afiyet olsun. Menü güzel olmuş bence

Açılsın valla özledik çocuklarımızı

Ay ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…