Kesinlikle cnmİnşallah ulaşırsın canım süre uzadıkça insan hem sıkılıyor hem dağılıyor
Eskişehire inşallah canım memleketeKesinlikle cnmsenin yolculuk nereye bu arada cnm
İyi yolculuklar şimdiden canım, eskişehir çok güzel yer gerçekten tadını çıkarEskişehire inşallah canım memlekete
Bizimkiler merkezde değiller canım ama evet eskişehir güzeldir:) hasret gidermece olacak nasipse. Çocukları çok özlediler büyükleriİyi yolculuklar şimdiden canım, eskişehir çok güzel yer gerçekten tadını çıkar
Ben burdayım canım.Aynen öyle cnm burası baya etkiliyo insanı, bakalım yazan olursa yaparız olmazsada ben kendimle yarışırım2 hafta içinde istediğim kiloya ulaşmak istiyorum artık çünkü
Elifcim menü güzel canım.Menüm u yazayım
Saat 10
2 y kaşığı kadar izmir tulum peyniri
Söğüş
Tereyağlı yumurta
1 dilim tam buğday
Saat 14
1 Türk kahvesi
2 ceviz
10 fındık
Saat 19
Sucuklu yumurta 3 kaşık kadar
Söğüş
1 dilim tam buğday
Su 2 litre den fazla oldu ama 2 den sonra saymadim
Spor tüm gün bahçe işlerinden yine fırsat kalmadı tam da yaristayken yarın yürüyüş mutlaka olacak
Günaydınlar ben buradayım.
Bu yaz vereceğim bu kiloları ve ağustosta bomba gibi döneceğim okula.
Hadi inşallah cnm azmettinmi herşey olur
Benimde şimdilik tatil planım yok gibi görünüyo, bende buralarda olurum yaniBen burdayım canım.
Geçtiğimiz haftasonu misafir vardı.
Bu haftasonu da küçük kızımın doğumgünü var.
Şu telaşlarımı atlattım daha aktif olurum.
Ben tüm yaz buradayım.
Tatil de yok bizim planda.
[/QUOTE
sağol canım , komşum bir hızlı yürüyor ki anlatamam ona yetişmek için koşuyorum ben ara araAda spordan menüyü göremedim bile.
Maşallah diyorum.
Günaydın kızlar, kimse yok buralarda herkes tatildemi
bende ara ara bakıyorum kimsecikler yok sessiz sedasızGünaydın canım yaz gelince herkesin yapacak bir şeyleri çıktı sanırım çok sakin dediğin gibi.
çok geçmiş olsun canım , bende snein gibiyim evlenmeden ve kızım olmadan ohhhh eller havaya modundaydım ama kızım olduktans onra dünyam değişti... Rabbim kimseyi annesinden babasından ayırmasınAda kendmi gördüm.
Çocuklarım var. Onlara kim bakacak korkum var.
Elimi paslı çivi çizdi.
Öğlenden beri acaba tetanoz olur muyum diye paranoya yapıyorum.
Eşim de çok az o birşey olmaz diyor.
Derin çizmedi. Yüzeysel ama tırstım.
Geçen de bizim köpeğin kuduz aşısı gelmişti.
Veteriner gelince korktu bir hışımla benim parmağımı kaptı.
Ödüm koptu 15 gün boyunca stres yaşadım acaba tetanoz olur muyum diye.
Özel hastaneleri aradım kuduz aşısı yokmuş.
Tam da koronada veriler günlük 5000 civarı geliyordu.
Böyle talihsiz olaylar hep beni bulur.
harikasın canımSalı menü
Sabah 9.30
1 haşlanmış yumurta
1 kk dereotlu peynir.
10 zeytin
Bol yeşillik
Ara 14.00
1 kayısı
2 ceviz
Şekersiz türk kahvesi
Akşam 18.00
3 yemek kaşığı taze fasulye
5 yemek kaşığı nohutlu yeşillik salatası
3.5 litre su
30 dk Leslie
afiyet olsun canım menü gayet güzelMenüm u yazayım
Saat 10
2 y kaşığı kadar izmir tulum peyniri
Söğüş
Tereyağlı yumurta
1 dilim tam buğday
Saat 14
1 Türk kahvesi
2 ceviz
10 fındık
Saat 19
Sucuklu yumurta 3 kaşık kadar
Söğüş
1 dilim tam buğday
Su 2 litre den fazla oldu ama 2 den sonra saymadim
Spor tüm gün bahçe işlerinden yine fırsat kalmadı tam da yaristayken yarın yürüyüş mutlaka olacak
ben varımAynen öyle cnm burası baya etkiliyo insanı, bakalım yazan olursa yaparız olmazsada ben kendimle yarışırım2 hafta içinde istediğim kiloya ulaşmak istiyorum artık çünkü
Aynen cnm, ama çok boş kaldı buralar toparlanmak lazım biraz, kaptanda çok aktif değil bu aralar bişey olmamıştır umarımben varımyaz gelince herkes memleketine gitmeye başladı o yüzden katılım azaldı
Düşüncesi bile çok güzel , bende sınıf annesiyim sürekli okulda oluyorum okuldaki bütün öğretmenleri tanıyorum .... kızım okula başlayınca herkes şaşırsın bi aaaaa desinler istiyorum... tabiiii okul açılacak mı kiiiiiiiiiiiiGünaydınlar ben buradayım.
Bu yaz vereceğim bu kiloları ve ağustosta bomba gibi döneceğim okula.
Afiyet olsun. Menü güzel olmuş benceGünaydın kızlar dün ugrayamadim yine bahçede hasar tespit çalışmaları vardı hasar aldım bende baya çalışırken
Dünkü menüm
Saat 11.30
1 yumurta
Peynir
Söğüş
5 zeytin
1 dilim tam buğday
Saat 16
1 soda
2 ceviz
10 badem
Saat 20
Tavuk sote
1 dilim tam buğday
Su 1.5 litre
En az 10 fincan çay
tüm gün kosturmaca spora vakir kalmadı
UZAYIM
Açılsın valla özledik çocuklarımızıDüşüncesi bile çok güzel , bende sınıf annesiyim sürekli okulda oluyorum okuldaki bütün öğretmenleri tanıyorum .... kızım okula başlayınca herkes şaşırsın bi aaaaa desinler istiyorum... tabiiii okul açılacak mı kiiiiiiiiiiii
Ay ne güzelGünaydın canlar ❤
Ben bugün erken uyandım bisikletle denize geldim.. sabah sporu
Sezonunun ilk denizi olacak.. gecen yazda erken geliyordum yürüyerek bi serinleyip geri dönüyordum.. normalde 8 de sıcak çıkıyordu ama bugün çok sıcak yok şansıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?