Gelmek için uğraş veriyorum ama tek sorun diyet değil ki bu hafta kendime söz verdim por ve diyetle güzel sağlıklı bir hafta geçirmek istiyorum gelecem inşallahKolay gelsin canım.
Hadi gel burada hayat var.
Buradan ayrı kalınca biliyorsun ki motivasyonumuz düşüyor.
Ben de ne zaman ayrı kalsam bir kaç lokma kaçamak oluyor.
Ama burada aktif olursam kaçamak yapmıyorum.
Şu an o kadar açım ki ama yemiyeceğim.
Canım sen hep başka adayı etiketliyon@ada bu günden sonra takım ruhu ile ortalığı kasıp kavuracağz.
Aranan taze kanı buldum.
4 gün sporun diyetin dibine vuracağım.
Canım nasıl gidiyor diyet diyetisyene devam ediyormusun ?Sabah 3 kaşık cokelekle yesillik galeta
Ara yeşilçay
Öğle 3 kaşık yoğurt salatalık 2 galeta
Ara kiraz çayı 1 şeftali
Ara 1 kurabiye türk kahvesi
Akşam
Tonbalikli salata
Ara yeşilçay leblebi yiyecem ve bitecek bugün
Şu 2 litre spor tempolu yürüyüş 45 dakika
45 squat
🖒🖒yemiyoruzzz bu hafta şampiyon biziz acaba ikinci kim olacakkkKolay gelsin canım.
Hadi gel burada hayat var.
Buradan ayrı kalınca biliyorsun ki motivasyonumuz düşüyor.
Ben de ne zaman ayrı kalsam bir kaç lokma kaçamak oluyor.
Ama burada aktif olursam kaçamak yapmıyorum.
Şu an o kadar açım ki ama yemiyeceğim.
Geçen hafta çok kötüydü diyeti yaptım ama kaçamak da yaptım mozaik bile yedim düşün artık durumuCanım nasıl gidiyor diyet diyetisyene devam ediyormusun ?
Ben diyetten sıkıldım zannettim.Gelmek için uğraş veriyorum ama tek sorun diyet değil ki bu hafta kendime söz verdim por ve diyetle güzel sağlıklı bir hafta geçirmek istiyorum gelecem inşallah
Canım sen hep başka adayı etiketliyonbenim ada81 ) haberin olsun 🖒🖒
Ada seni tebrik ederim.Bugün menü
Sabah 11.00
2 yumurta omlet
5 yeşil zeytin
1dilim beyaz peynir
1 közlenmiş kırmızı biber
Yeşillik
1 kızarmış form ekmek
Ara
1ç.bardağı kefir
10 badem
Akşam 18.00
Kıymalı yumurta
2 kızarmış form ekmek
1 kase yoğurt
2 lt su içildi...
Spor
Dışarıda 2 saat tempolu yürüyüş yapıldı...
Öğle misafirim vardı o yüzden sabah spor yapamadım... misafire yaptığım hiçbir ikramdan yemedim ... güç bende artık 🖒🖒🖒🖒
Çok geçmiş olsun canım.....Geçen hafta çok kötüydü diyeti yaptım ama kaçamak da yaptım mozaik bile yedim düşün artık durumu
Doktora gittim ve menopoz görünmüyor yani şimdilik ama yakındır dedi tekrar ilaç verdi
Diyetisyenimi değiştirdim ve iki yıl önceki diyetisyenim e gidiyorum bu daha iyi geçen hafta kayıp hafta oldu bu haftayı kurtarmaya çalışıyorum insallah
Hadi ortim bol spor bol su gitsin ödemler zaten bizimki kilo değil ödemmmAda seni tebrik ederim.
Harikasın.
Ortim bu kadar iyiken.
Benim birşeyler yapmam gerek.
Akşam yemeğinin geç olması dışında menü harika canımmm 🖒🖒🖒Pazartesi menü
Sabah 9.00
1 tavada yumurta
1 kk peynir
Domates- salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği
Öğlen 14.00
10 badem ve 1 şeftali
Akşam 21.00
6 yemek kaşığı taze fasulye
150 Gr kadar ızgara lüfer
Bol salata
1 dilim tam buğday ekmeği
45 dk Leslie
2.5 litre su
Akşam yemeği geçe kaldı.
Dışarıdaydık. Evde yemek yoktu. Ve eşim mangal yapalım deyince geçe kaldı.
Ada 3 gün bildiğin kampa gireceğim.
Bu yarışı kazanacağız.
Hayır sıkılmadım ama enerjim yoktu canım üstüne de yeni diyetisyene başladığım hafta olduğundan diyet yapmalıyım psikolojisi de ters teptiBen diyetten sıkıldım zannettim.
Tüm sıkıntıların dertlerin hemen bitsin bizde neşeliberceste_ mize kavuşalım
Yani çok önemli diyetisyen benimki Çorum'dan gitti demişlerdi bende başkasına gittim gerçekten gitmiş ama bürosu açık online yapıyor görüşmeleriÇok geçmiş olsun canım.....
Bende burada bir diyetisyenden verim alıyorum şehirdeki 2 diyetisyene daha öncefe gitmiştim ama olmadı uyuşmadık ... kilo alınca dönüyorum diyetisyenime
Canım benim moralini yuksek tut motivasyonunu asla düşürme.. daha önce de demiştin istersen birde soğan kürünü dene..Selam kizlar bu hafta nasıldı ben hala calkantili geçiriyorum ama diyetimi yapıyorum bu hafta
Geçen hafta yediğim tatlılar sonrasi kilolar geldi doktora gittim ve adet görünmüyor hala dedi iyiyim ama çok şükür tatlı krizlerim yok en azından şimdi spora gidiyorum
Kupa kaldırmaya başlayın bence🖒🖒yemiyoruzzz bu hafta şampiyon biziz acaba ikinci kim olacakkk
Halledersin sen o sporlarla yeter ki modunu düşürmeGeçen hafta çok kötüydü diyeti yaptım ama kaçamak da yaptım mozaik bile yedim düşün artık durumu
Doktora gittim ve menopoz görünmüyor yani şimdilik ama yakındır dedi tekrar ilaç verdi
Diyetisyenimi değiştirdim ve iki yıl önceki diyetisyenim e gidiyorum bu daha iyi geçen hafta kayıp hafta oldu bu haftayı kurtarmaya çalışıyorum insallah
Yemek yiyerek destek verebilirsin meselaAda seni tebrik ederim.
Harikasın.
Ortim bu kadar iyiken.
Benim birşeyler yapmam gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?