Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben de öyle oluyorum canım hiç doymuyorum o zamanlarda sürekli aç geziyorum nasıl bir şeyse artık
Kuruyemiş yedim ama kesmedi valla neyse az kaldı eve ulaşmama, aksi gibi bugün kurumda sürekli bi tatlı pasta börek getiren vardı köşe bucak kaçtım herkesten illede ye diye ısrar ediyolar sağolsunlar

Kuruyemiş yedim ama kesmedi valla neyse az kaldı eve ulaşmama, aksi gibi bugün kurumda sürekli bi tatlı pasta börek getiren vardı köşe bucak kaçtım herkesten illede ye diye ısrar ediyolar sağolsunlar
Ahhh o ısrarlar bende cuma arkadaşa gidecem ama söyledim hiç birşey yapma ben kefirimi bademimi alıp gelecem dedim... ne kadar kolay misafirsin dedi...

Ahhh o ısrarlar bende cuma arkadaşa gidecem ama söyledim hiç birşey yapma ben kefirimi bademimi alıp gelecem dedim... ne kadar kolay misafirsin dedi...
Sorma ya zayıfladın yeter artık diyip duruyolar, diyorum zayıflamak değil kiloyu korumak önemli öyle her önüme geleni yersem geri eski halime dönerim

Sorma ya zayıfladın yeter artık diyip duruyolar, diyorum zayıflamak değil kiloyu korumak önemli öyle her önüme geleni yersem geri eski halime dönerim
Sakın kanma canım onlara... ben kandım , ayy ada yeter daha verme yüzün uzamış ayy canım bir tanecik tatlıdan ne olacak... çok iyisin çok ....işte bu laflardan sonra 57 de bi bıraktım 67yi gördüm

Çok acıktım kızlar ya reglim geliyo gene yarın yada cuma olmam lazım, bu dönmede deli gibi acıkıyorum midem kazınıyo sürekli sizdede oluyomu
Metobolizma hızlanıyor çünkü yemezsen ama ben gibi tatlı atakları geçirip Nutella kavanozun kaşıklardan verdiğin kiloları da alırsın neyseki bu hafta sakinim çok şükür

Sakın kanma canım onlara... ben kandım , ayy ada yeter daha verme yüzün uzamış ayy canım bir tanecik tatlıdan ne olacak... çok iyisin çok ....işte bu laflardan sonra 57 de bi bıraktım 67yi gördüm
Yok cnm ya 69 kilodan 55 e indiğimde bende geldim o gaza 5 kilo alınca aklım başıma geldi, bu sefer bırakmam

Benim diyetisyenim yiyebilirsin iki top diyo özellikle atak geldiğinde ama hazır değil disarda yapılmış Maraş falan sade olacakmış birde
Bende magnumcuyum maraş usulü hiç sevmem .. o yüzden daha bu yaz hiç dondurma yemedim güya hergün diyetteydim ya

Slm kızlar, nasılsınuz? Ara ara okudum yazdıklarını zı,yorum yazamadım. 5 gündür abimlerde misafirim, bugun annemlere dönücem inşallah. Misafirlikte de elinden geldiğince dikkat ettim yediklerime, hergün akşam yengemle 1,5 saat yürüyüş te yaptım. Ama 2 gündür biraz abarttım, dondurma kadayıf ve dolma yedim, yarından itibaren dengelemeye çalışacağım

01.07.2020
Saat 11 kahvaltı
1 yumurta
1 dilim peynir
1 dilim tam buğday ekmek
Söğüş
Maydanoz

Saat 15
10 fındık
10 badem
1 şekersiz Türk kahvesi

Saat 18.30
6 kaşık et sote
3 kaşık bulgur pilavı
Salata
1 kase yoğurt
2 dilim karpuz

Su 2 litre
Yürüyüş aksama en az yarım saat olacak.

Sabah 07.00; 2 yumurtadan omlet
1 dilim peynir
Domates,salatalık,2 zeytin
Öğlen 12.30; ton balıklı salata
1 kepçe mercimek çorbası
Ara öğün; 2 çiğ badem,2 çiğ kaju,2 çiğ fındık, 1 avuç leblebi (biraz fazla oldu ama çok açtım )
Akşam 18.30; 1 kase ayran aşı
7 tane etli sarma
Su 2 litre
Spor yapamıcam sanırım çok sıcak

gayet güzel gidiyor canım tatlı yemediğim için biraz sinirliyim ama oda geçecek daha yarın bir hafta olacak şekersiz günler....
senin nasıl gidiyor canım ?
Benim pazartesiden beri çok iyi.
Haftasonu misafir den dolayı ufak bir srkte oldu ama bakalım cumaya nasıl olacak.
Tartıldım mı hiç.
Nasıl durum.

Süper bir öğün olmuş.
Bende yarın akşam tavuklu salata planlarım.
Bakalım cumaya hantayı konyayı göreceğiz

Samimi olduğun biri ise oluyor da.
Bazıları da uyuzluğuna ısrar ediyorlar ya. Sinir oluyorum. Bir daha gidesim gelmiyor.
Ben gelen misafire sorarım.
İstemesse vermem.
Önüne koyuyorsun ayıp olmasın diye yarısını yiyiyor. Gerisi çöpe.
Ya da ortaya servis tabağa koyuyoru .
İsteyen istediği kadar alsın diye.

Selam kızlar...
Bugün burası çok sıcak bunaldım yaa. İnsanın yemek falan aklına gelmiyor bu sıcakta.
UZAYIM ortim durumlar nasil gidiyor cumaya var mı bişeyler
Vallahi sıcaktan benim çok şey aklıma geliyor.
Buz gibi buz gibi karpuz limonata dondurma daha da sayabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…