Ben de öyle oluyorum canım hiç doymuyorum o zamanlarda sürekli aç geziyorum nasıl bir şeyse artık
Kuruyemiş yedim ama kesmedi valla neyse az kaldı eve ulaşmama, aksi gibi bugün kurumda sürekli bi tatlı pasta börek getiren vardı köşe bucak kaçtım herkesten illede ye diye ısrar ediyolar sağolsunlarOlmaz mıııı oluyor canım sağlıklı atıştırmalıklar at ağzına az zararla kapat ... işte dayansak bu açlıklara regli dönemlerinde daha çok vucud kilo veriyor... metabolizma bu dönemlerde daha hızlı çalışıyor....
Ahhh o ısrarlarKuruyemiş yedim ama kesmedi valla neyse az kaldı eve ulaşmama, aksi gibi bugün kurumda sürekli bi tatlı pasta börek getiren vardı köşe bucak kaçtım herkesten illede ye diye ısrar ediyolar sağolsunlar
Sorma ya zayıfladın yeter artık diyip duruyolar, diyorum zayıflamak değil kiloyu korumak önemli öyle her önüme geleni yersem geri eski halime dönerimAhhh o ısrarlarbende cuma arkadaşa gidecem ama söyledim hiç birşey yapma ben kefirimi bademimi alıp gelecem dedim... ne kadar kolay misafirsin dedi...
Sakın kanma canım onlara... ben kandım , ayy ada yeter daha verme yüzün uzamış ayy canım bir tanecik tatlıdan ne olacak... çok iyisin çok ....işte bu laflardan sonra 57 de bi bıraktım 67yi gördümSorma ya zayıfladın yeter artık diyip duruyolar, diyorum zayıflamak değil kiloyu korumak önemli öyle her önüme geleni yersem geri eski halime dönerim
Metobolizma hızlanıyor çünkü yemezsenÇok acıktım kızlar ya reglim geliyo gene yarın yada cuma olmam lazım, bu dönmede deli gibi acıkıyorum midem kazınıyo sürekli sizdede oluyomu
Valla dondurmaya dadanmam bende inşallah çok sıcak tam dondurma havasıMetobolizma hızlanıyor çünkü yemezsenama ben gibi tatlı atakları geçirip Nutella kavanozun kaşıklardan verdiğin kiloları da alırsın neyseki bu hafta sakinim çok şükür
Yok cnm ya 69 kilodan 55 e indiğimde bende geldim o gaza 5 kilo alınca aklım başıma geldi, bu sefer bırakmamSakın kanma canım onlara... ben kandım , ayy ada yeter daha verme yüzün uzamış ayy canım bir tanecik tatlıdan ne olacak... çok iyisin çok ....işte bu laflardan sonra 57 de bi bıraktım 67yi gördüm
Benim diyetisyenim yiyebilirsin iki top diyoValla dondurmaya dadanmam bende inşallah çok sıcak tam dondurma havası
Bende magnumcuyum maraş usulü hiç sevmem .. o yüzden daha bu yaz hiç dondurma yemedim güya hergün diyetteydim yaBenim diyetisyenim yiyebilirsin iki top diyoözellikle atak geldiğinde ama hazır değil disarda yapılmış Maraş falan sade olacakmış birde
Osmaniyede bugün çok sıcakSelam kızlar...
Bugün burası çok sıcak bunaldım yaa. İnsanın yemek falan aklına gelmiyor bu sıcakta.
UZAYIM ortim durumlar nasil gidiyor cumaya var mı bişeyler
Hazırı hiç sevmem zatenBenim diyetisyenim yiyebilirsin iki top diyoözellikle atak geldiğinde ama hazır değil disarda yapılmış Maraş falan sade olacakmış birde
Yok artıkHazırı hiç sevmem zatenben kavunlu ve şeftaliliye bayılırım yarım kilo yemişliğim vardır
Benim pazartesiden beri çok iyi.gayet güzel gidiyor canım tatlı yemediğim için biraz sinirliyim ama oda geçecek daha yarın bir hafta olacak şekersiz günler....
senin nasıl gidiyor canım ?
Süper bir öğün olmuş.yaptım yemeğimi kabak rendeledim biberle 1 yk yağla çevirdim ... yanına bir kase yoğurt 3 yk bulgur pilavı yiyecem... saat 18.30 gibi yürüyüşe çıkacam eve gelir su çay içer günü kapatırım
önerilerin için teşekkür ederim canımyarın bende ton balıklı salata yapacam cumaya gelsin eksiler
Samimi olduğun biri ise oluyor da.Ahhh o ısrarlarbende cuma arkadaşa gidecem ama söyledim hiç birşey yapma ben kefirimi bademimi alıp gelecem dedim... ne kadar kolay misafirsin dedi...
Vallahi sıcaktan benim çok şey aklıma geliyor.Selam kızlar...
Bugün burası çok sıcak bunaldım yaa. İnsanın yemek falan aklına gelmiyor bu sıcakta.
UZAYIM ortim durumlar nasil gidiyor cumaya var mı bişeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?