Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gunaydinnn ❤
Nasılsıniz?? Dun akşam ölü gibi yattim eve denizden eve gecince sporumuda yaptim bi yatarsin aksam olmus pazardi yemekti yine yattim
Bu sabahta bisikletle geleyim denize dedim ciktim da totom bi agrimis bi agrimis anlatamam geri dondum bisikleti biraktim ciktim artik

Dunku menumu paylasayim

Saat 10.00 da 1 simit, 1 dilim peynir, 5 zeytin
19.30 4 adet az yagda sebze mücver, roka salatasi, 2 tavuk sis

Spor 40 dk kardiyo+ 90 squat+70 mekik+50 gogus+100 ic bacak+ 1 saat bisiklet (bugun toto ölü )

Allahım spora bak maşallah maşallah

Selam
Bende sabah sporumu yaptım
Şimdi kuafordeyim bıraktım iyice kendimi biyerden başlamalıyım
Dünde evi temizledim ohh mis diyet devam kizlar şimdi de yanına yoğurt ve galetamı aldım bakalım iyiyim bu hafta inşallah haftaya da iyi olurum

ohhh sabah sporu yapılmış harikasın inşallah daha iyi olacak canım

bugün ne yesem ne yapsam diye düşünüyorum sadece kabak yemeği yapsam diye düşündüm ama akşam protein yemezsem acıkırım diye korkuyorum

LAydLiNe canım ben buldum sanırım 21 şubatta ayrılmışım 64.100 ile ... bu durumda 21 Ağustos itibarı ile listeye girebiliyorum değil mi ? ozamana kadar benim hedefe az bile kalmış olur ...

Aynen canım ben de öyle düşünmüştüm. Sen kilo ver de bence gerisinin hiç önemi yok

Kızlar yaaaa hayatım yine acayip yoğunlaştı. Gelemedim yine dünden beridir. Takip de edemiyorum menülerinizi. Nasıl gidiyor inşallah herkes iyidir. Ben bugün büyük kızı da gönderiyorum. Okullar açılana kadar eşimle başbaşayız
Bu hafta sonu yine kampa gidiyorum. Gerede taraflarına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…