Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kaptanım süpersin.
Gez toz canım ne güzel.
Buralar sessiz. Yaz geldi ya herkes memlekete gitti. Tatile gittiler.

Kuaför bakım süper kolay gelsin

Seni kiskaniyordum bugün yine kıskandım bende istiyorum kamp taa ağustosa kadar nasıl sabredecem ben yaa

Köfte ye o zaman akşama bende ton balıklı salata var
yaptım yemeğimi kabak rendeledim biberle 1 yk yağla çevirdim ... yanına bir kase yoğurt 3 yk bulgur pilavı yiyecem... saat 18.30 gibi yürüyüşe çıkacam eve gelir su çay içer günü kapatırım
önerilerin için teşekkür ederim canım yarın bende ton balıklı salata yapacam cumaya gelsin eksiler

Sağol canım pandemiden dolayı iyice kaldı ben kendim boyayamiyorum saç çok bende kendim boyadım berbat oldu saçım neyse şimdi keratin bakım yapiliyo eğer hoşuma giderse tavsiye ederim sizede
ben saçıma botox yaptırmıştım çook iyi gelmişti saçlarım canlanmıştı ve dolgun durmuştu ... yapan varsa oralarda tavsiye ederim botox

Çok acıktım kızlar ya reglim geliyo gene yarın yada cuma olmam lazım, bu dönmede deli gibi acıkıyorum midem kazınıyo sürekli sizdede oluyomu
Olmaz mıııı oluyor canım sağlıklı atıştırmalıklar at ağzına az zararla kapat ... işte dayansak bu açlıklara regli dönemlerinde daha çok vucud kilo veriyor... metabolizma bu dönemlerde daha hızlı çalışıyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…