- 11 Aralık 2019
- 2.203
- 8.860
- 158
- 49
Günaydın ortim.Günaydın herkese mutlu pazarlar
Bugün temizlik günüm akşama görüşürüz
Geçmiş olsun canım.Çok çok özür dilerim herkesten inanın çok berbat çok yoğun herşeyin üst üste geldiği bir hafta geçiriyorumkayınvalidem anjiyo oldu çok şükür birşey çıkmadı ben tabi izin almak durumunda kaldım üstelik sınav haftsm evde asla ders çalışmıyorum bu saat oldu ilk defa kızları uyutup kalkıp ders çalışabildim kilomdan hiç haberim yok pazartesi tartilicam çünkü bütün bunların üstüne regl oldum hem de ne regl neyseki bu gece biraz hafifledi daha iyiyim bende durumlar böyle canlarım bu arada telefonum ikinci formatı yedi gidici galiba sanırım değiştiricez
Böyleyken böyle canlarım şimdi derslerimin arasında forum siteleri diye bi bölümde görünce girip kısa bi özet geçeyim dedim pazartesi uğrarım ama Çarşamba sınavlarım bitene kadar aktif olamicam maalesef
Eki Görüntüle 2658103
sanada kolay gelsin canım , temizlik yazın hiç bitmiyor kışın yine o kadar değil cam kapı kapalı olunca çok tozlanmıyor ev.... ama yazın maalesef bitmiyor iş....Günaydın ortim.
Kolay gelsin canım.
Ben sözde yaptım ama misafir geldi gitti arka Pert.
Çocuklar havuza girdi çıktı heryer ayak izi.
benim eşimde ikizler, ben kova, kızım koçBenim burcum da ikizler. Ay burcu neydi bilmiyorum ama normal burcum ikizler.. çok kararsızımdır ve değişken bi ruh halim vardır..olmasa benden hiç olmazdı ama oldu
Gqeçmiş olsun. Ne sınavı?Çok çok özür dilerim herkesten inanın çok berbat çok yoğun herşeyin üst üste geldiği bir hafta geçiriyorumkayınvalidem anjiyo oldu çok şükür birşey çıkmadı ben tabi izin almak durumunda kaldım üstelik sınav haftsm evde asla ders çalışmıyorum bu saat oldu ilk defa kızları uyutup kalkıp ders çalışabildim kilomdan hiç haberim yok pazartesi tartilicam çünkü bütün bunların üstüne regl oldum hem de ne regl neyseki bu gece biraz hafifledi daha iyiyim bende durumlar böyle canlarım bu arada telefonum ikinci formatı yedi gidici galiba sanırım değiştiricez
Böyleyken böyle canlarım şimdi derslerimin arasında forum siteleri diye bi bölümde görünce girip kısa bi özet geçeyim dedim pazartesi uğrarım ama Çarşamba sınavlarım bitene kadar aktif olamicam maalesef
Eki Görüntüle 2658103
Kolay gelsin . Bitmeyen temizlik yapmışlarGünaydın herkese mutlu pazarlar
Bugün temizlik günüm akşama görüşürüz
Herşey gönlünce olsun canım benim yüzün hep gülsün inşallahCokkk tebrik ederimada81 @Elifff80 harikasiniz
Kilo veren herkesi kutluyorum kizkar biliyisunuz ben ise basladim. Dun temizlik yaptim isvyeri hazirlik,alisveris dolayisiyla cok yoruldum bukusmayi bugune ertelemistim. Bugun kahve ictikmumkun degil. ben o kadar gozu kara olamam.. tatlı hoş sohbet ama sevdim.. hayirlisi ❤
Bugun is yerinde yogun gecti oldukça.. kahvalti yapmadan çıkmıştım orada ogle yemegi yerim diye ögke yemegini de 2 de yedik ta.. öldüm ve onun uzerine hala birsey yemedim.. tartilmayi unuttum bu sabah yarın tartilacagim..
Bugün menü;
14:00 1.5 yk kadar patates püre, 2 parca et, 3 yk pirin pilavi, 2 minik kuskonmaz ve havuc sote
Gun icerisinde 3 fincan sade filtre kahve, 2 sade soda limonlu, 2 lt kadar su.. bu kadar.
8000 kusur adim..
Harikasin canim az olsun bizim olsun..
Bende bizi tebrik ediyorum gercekten.. bence ben an az 1.5 verdim soyleyim tartilmadim ama..oyke sanıyorum. Sabah tartilacagim.
Vallahi seytan yokladi bi bacim..
Kahve ictik bugün işte... Keyifliydi yine cok güldüm.. gulen ve güldüren insanlari cok seviyorum ya hayırlısı tabi..
Bravo canımBugün menü
Sabah 11.00
1 yumurta omlet
5 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Salatalık
Yeşillik
1 kızarmış form ekmek
Ara
1ç.bardağı kefir
10 badem
Akşam 16.30
2 lahmacun
Yeşillik
1 bardak ayran
3 lt su içildi hatta daha fazla da olabilir..
Spor
Akşam
1 saat tempolu yürüyüş yapıldı dışarda...
Dip köşe ev temizliği yapıldı ... pazarları sabah sporu yapmıyorum
Haftasonu ya herkes dağıldı yarın toparlanirlarHerkes neredeeee
Günaydın canım, sen şimdi Kayseri'de misin? Ben Kayseri den Maraşa gelince oranın serinliğini anladım. Maraş yanıyor, Kayserinin kıymetini bilGunaydin kizlar.Herkese güzel bol enerjili bir hafta olsun inşallah.Off bu sıcaklarda uyumak ne zor ya.Uykusuz da ayakta kalmak çok zor oluyor.Sizde durumlar nasıl?
Kayserideyim canım.Bi kaç gündür aşırı ısındı burada.Allah kolaylık versin hepimize.Ama komsum Maraşta bizde yaniyoruz burda diyo.Gerçekten sabah kahvalti yapmak işkence gibi.
Günaydın canım, sen şimdi Kayseri'de misin? Ben Kayseri den Maraşa gelince oranın serinliğini anladım. Maraş yanıyor, Kayserinin kıymetini bil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?