Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Geçmiş olsun canım.
Kolay gelsin sınavlarında da.
Bol şans.
Biraz işlerini sıraya koy bekliyoruz gene.

Selamlar kızlar, gelemedim kaç gündür cuma misafirim vardı dünde ailemle pikniğe gittik ordanda hava çok sıcak diye eşim ve görümcemle sahile gittik gece 2 de eve geldik, yorgunluktan bittim valla bugün cumadan beri dikkat etmeye çalışıyorum çok salmadım kendimi allahtan

Günaydın ortim.
Kolay gelsin canım.
Ben sözde yaptım ama misafir geldi gitti arka Pert.
Çocuklar havuza girdi çıktı heryer ayak izi.
sanada kolay gelsin canım , temizlik yazın hiç bitmiyor kışın yine o kadar değil cam kapı kapalı olunca çok tozlanmıyor ev.... ama yazın maalesef bitmiyor iş....

Bugün menü
Sabah 11.00
1 yumurta omlet
5 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Salatalık
Yeşillik
1 kızarmış form ekmek

Ara
1ç.bardağı kefir
10 badem

Akşam 16.30
2 lahmacun
Yeşillik
1 bardak ayran

3 lt su içildi hatta daha fazla da olabilir..

Spor
Akşam
1 saat tempolu yürüyüş yapıldı dışarda...

Dip köşe ev temizliği yapıldı ... pazarları sabah sporu yapmıyorum

Gqeçmiş olsun. Ne sınavı?
Günaydın herkese mutlu pazarlar
Bugün temizlik günüm akşama görüşürüz
Kolay gelsin . Bitmeyen temizlik yapmışlar

Menüm
Sabah
Bir dilim ekmek
Domates, peynir,biber

Ara
Light cola
Çok az çekirdek

Akşam
Kısır
Bol salata

yine bağdayım tek öğün olmadı ama az az yedim. Ayrıca akşam yemeğini erken yedim.

Herşey gönlünce olsun canım benim yüzün hep gülsün inşallah

Bravo canım güzel gidiyorsun

kızlar günaydın iş yerime kavuştum sonunda ama maaş dönemi 2-3gün aktif olamıyorum pek hesapları karıştırıyorum yoksa maaşların topunun hesaplayıp göndermeden girmem haeriniz olsun geçen ay kimseye maaşı yatırmamışım ya şaka gibi ama gerçek pazartesi atmye gidem beni aradı nasıl stres oldum

iş yerinde ders çalışma hayalim de suya düştü hem maaş dönemi hem arkadaşım izinli napıcam hiç bilmiyorum

kilom bugün 122,7 bi de bunu eritmesi var çok zor bir hafta çok

UZAYIM açıköğretim canım web tasarım ve kodlama okuyorum ne manaysa

Gunaydin kizlar.Herkese güzel bol enerjili bir hafta olsun inşallah.Off bu sıcaklarda uyumak ne zor ya.Uykusuz da ayakta kalmak çok zor oluyor.Sizde durumlar nasıl?
Günaydın canım, sen şimdi Kayseri'de misin? Ben Kayseri den Maraşa gelince oranın serinliğini anladım. Maraş yanıyor, Kayserinin kıymetini bil

Günaydın canım, sen şimdi Kayseri'de misin? Ben Kayseri den Maraşa gelince oranın serinliğini anladım. Maraş yanıyor, Kayserinin kıymetini bil
Kayserideyim canım.Bi kaç gündür aşırı ısındı burada.Allah kolaylık versin hepimize.Ama komsum Maraşta bizde yaniyoruz burda diyo.Gerçekten sabah kahvalti yapmak işkence gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…