Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sen yine bir tane magnum mini dondurmayla atlatmışsın. Ben cuma tartıdan sonra 4 tane yedim hatta yanlış hatırlamıyorsam en son evden çıkarken kalan bir taneyi de yedim, akşama kadar

İçli kötfe çok olmuş onun haricinde güzel.

ne iyi yapmışsınız kaptanım bizde henüz görmedik , osmaniyeye tayin zamanı sinopta vardı sırf malatyaya yakın olsun diye burayı yazdık... ama ben görselden sinopa gitsek mi diye çok tereddütte kalmıştım...

Yani diyosun ki diyetisyenlere inat içli köfte de yeriiim lahmacunda kilomu da veririm
yaniii çoluk çocuk olunca yapıyoruz tabii hepsini önemli olan abartmadan yiyip biraz da hareketli olmak
hahahah aynen öyle canım , benim diyetimde lahmacun mutlaka vardır kaptanım bilir LAydLiNe ... içli köfte yapmasını hiç bilmem ama yapan bir bayan buldum sağolsun her ay bana 40 adet yapıyor atıyorum buzluğa pratik yemek oluyor o gün bana

Sinop'a tayin aldırabilirsin bence harika bir yer. Keşke Osmaniye yerine Sinop'a gitseydiniz. Yemyeşil. Deniz. İnsanı biraz tuhaf geldi bana Çok yardımseverler ama dedikleri anlaşılmıyor. Korona felan hak getire. Herkes sahilde. Öyle bir kalabalık var ki anlatamam. Gece saat 11:00 de her yer tıklım tıklım. Ama tam yaşanılacak yer.

bu kadarı kilo olmaz ödemdir kesinnn

ayyy anlattın içim gitti tam istediğim hayatttt kısmet bakalım bundan sonra nerelere gideceğiz

bu kadarı kilo olmaz ödemdir kesinnn

Yarısı ödem zaten de diğer yarısı ne bilmiyorum. Ama mantı yedim, Nokul yedim. Dün ciğer yedim, üzerine lokma yedim. Daha arada bir sürü abur cubur ve kola var en kötüsü. Normal yani o kadar yemeye. Bakalım cumaya kadar ne kadarı gidecek.

K krtp86 canım mezuniyetin hayırlı olsun nasıl mutlu oldum anlatamam
Yemene bişey diyemem de su çok az olmuş. Bu sıcakta bol su içmek lazım. Suyu ihmal etme.
Ye canım ye sen
Sen yine bir tane magnum mini dondurmayla atlatmışsın. Ben cuma tartıdan sonra 4 tane yedim hatta yanlış hatırlamıyorsam en son evden çıkarken kalan bir taneyi de yedim, akşama kadar
Kaptanım dönüşün muhteşem oldu bu ne hız mezun oldummu ben şimdi çok sevindim valla, bu hafta sonu batırdım çünkü ama bugün toparlamaya başladım kendimi koruma dönemi çok rahat davranmamak lazım ama ben ilk haftadan patladım magnumuda pek sevmem o yüzden 1 de kaldım, açık dondurma olsa hiç affetmezdim

Mezun oldun canım çok şükür nasıl mutlu oldum anlatamam. Normalde kural dışı bir durum. İlk ve son kez senin için uygulandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…