Teşekkürler.Amin inşallah.Hayırlı olsuuun Allahım önce sağlıklı bir hamilelik sonra da sağlıklı bir bebek versin
Teşekkür ederim canım.Insallah.Aa çok sevindim cnm hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inşallah
Amin canım inşallah.Cok teşekkür ederim.Yaa hayırlı olsun çok sevindim canım Allahım hayırlısıyla sağlıkla kavuştursun
Çocuklara yemek koyarken kendime koymuyorum onlar yerken ben çay falan içiyorum onlar yedikten sonra tabakta kalanlar yetiyor bana tavsiye ederim onlarla yerken kendine tabak koyma
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallahGünaydın kızlar.Herkese güzel bi hafta olsun inşallah.Ben dün güzel bi haber aldım.Hamileymisim.
Ah ah bi de bana sorunPek de bozmamışsın
Teşekkür ederim canım.Insallah..Evet sürpriz oldu biraz.Tam kg ları verdim.Yine alıcaz bakalım
Dikkat edersen almazsın çok ben 20 şer kilo aldım 10 ar kilosu doğumla gitti önceki 10 kilodan fazlasını vermiştim de sonraki 10 kilo ayyyyynen üstümde kaldıTeşekkür ederim canım.Insallah..Evet sürpriz oldu biraz.Tam kg ları verdim.Yine alıcaz bakalım
Ilkinde 11kg aldım.Ama 65le hamile kaldım.Simdi 57yle kaldım.Bakalim nolcak.Ama bu defa baya hafif hissediyorum kendimi.Dikkat edersen almazsın çok ben 20 şer kilo aldım 10 ar kilosu doğumla gitti önceki 10 kilodan fazlasını vermiştim de sonraki 10 kilo ayyyyynen üstümde kaldı
Pirinç ti canım, ne yazık kiTavuklu pilav hala bitmemiş anlaşılan bizim evdeki gibi hele de pirinçse daha kötü
Ayy canııım, çok sevindim, tebrik ederim, Rabbim sağlıkla kucağına alırsın inşallahGünaydın kızlar.Herkese güzel bi hafta olsun inşallah.Ben dün güzel bi haber aldım.Hamileymisim.
Teşekkür ederim canım benim.Sporu bıraktım artık ama yürüyüş yapabilirim galiba.Yeşilçay icebilirmiyim acaba?Pirinç ti canım, ne yazık ki
Ayy canııım, çok sevindim, tebrik ederim, Rabbim sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Ne güzel bi haber bu
Sağlıklı beslenirsen minimum kilo alırsın o da doğum emzirme vs derken çoğu gider zaten. Sen bunu düşünme, bu güzelliğin tadını çıkar
Yeşil çay içmesen daha iyi sanki canım yine araştır istersen ben emzirirken bile temkinli içtimTeşekkür ederim canım benim.Sporu bıraktım artık ama yürüyüş yapabilirim galiba.Yeşilçay icebilirmiyim acaba?
Yürüyüş hamilelikte öneriliyor zaten, ben hep yürümüştüm. Yeşil çayı bilmiyorum açıkçası, araştırmak lazımTeşekkür ederim canım benim.Sporu bıraktım artık ama yürüyüş yapabilirim galiba.Yeşilçay icebilirmiyim acaba?
Persembe dr.a gitcem.en iyisi bi sorayim.Yürüyüş hamilelikte öneriliyor zaten, ben hep yürümüştüm. Yeşil çayı bilmiyorum açıkçası, araştırmak lazım
Çok sevindim canım Sagsalim kavusun birbirinizeGünaydın kızlar.Herkese güzel bi hafta olsun inşallah.Ben dün güzel bi haber aldım.Hamileymisim.
Insallah canimÇok sevindim canım Sagsalim kavusun birbirinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?