- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 43
Komoreçe kadar herşey çok güzelmiş.KK'nın en güzel kızları günaydınnnn
aslında enerjim pek yok ama kuyruğu dik tutmaya çalışıyorum diyelimdünkü menüm berbat bi kapanışla bitti üstelik de ben kanına girdim eşimin ben yoldan çıkardım yani sonra pişman olup vazgeçirmeye çalışsam da nafile
menümü yazayım hemen
dünkü menüm
kahvaltı 12.30
1 haşlanmış yumurta
biraz ekmek 1-2 yudum kadar tam buğday
2-3 tane zeytin
2'şer dilim domates salatalık
1 çatal peynir
şekersiz neskafe
akşam 16.30 (dışarda yedik)
1 ızgara levrek
4-5 tane çıtır yuvarlak patates
salata
7-8 tane zeytin
2-3 dilim kızarmış ekmek
zero kola
ara
şekerli neskafe
tek şekerli çay
gece 23.00
kokoreçhem de iki dene
gerçekten ömrümde bu kadar çok yediğim bir hafta sonu var mı bilmiyorumgece yediğim için sabah tartılmadım ama uçtu kilo uçtu
midem de fenaaaa
Spor harika.İyi geceler herkese,
09.30
1 dilim ekmek
Yarım tabak salata
Yarım kase türlü
Çay
12.00
1 şeftali, 3 kayısı, 1 avuç kiraz
17.30
2 dilim ıspanaklı börek, çay
20.30
6 kaşık bulgur pilavı
1 tabak salata
Güya akşam yemeyecektim, börekle günü kapatmıştım ama akşam kıza yemek yedirirken acıktığımı hissettim
2.5 litre su, 2 saat yürüyüş
Bizimkiler daha küçük tatil yerleri anneannemizin yaylası zaten evimizin dışında tek rahat ettiğimiz yer orasıBence de öğle ama çocuklar büyüyünce tatile gitmek istiyor. Gezmek istiyor.
Eşime diyorum bahçeye havuz yapalım.
Tatil falan demeyin bana.
Tabi havuz denizi tutmaz ama idare etsinler diyorum.
Çocuklara yemek koyarken kendime koymuyorum onlar yerken ben çay falan içiyorum onlar yedikten sonra tabakta kalanlar yetiyor bana tavsiye ederim onlarla yerken kendine tabak koymakızlar kaçaklar nerelerdesiniz
ilk defa bir haftasonuna katılıyorum çok heyecanlıyım. birazdan kızları yatıracağım üşenmedim açtım laptopu
bugünün menüsü de çok terelelli benim hafta sonlarını düzene sokma eğilimi hiç olmuyor bende nedense
kahvaltı 11.30
1 haşlanmış yumurta 2-3 yk sosisli yumurta 1 dilim ekmek
ara
şekersiz neskafe
ikindi gibi 5-6 yk kısır
yeşillik
ayran
akşam yemedim yicek bişey yok eşim de düğüne gitti kızların da çorbası vardı beni de kısır tıkadı kızlara çorba içirirken bir iki kaşık da ben aldım
ara 21.00
şekersiz neskafe
spor yok su yok desem yeri bir bardak falan içtim herhalde sadece
ama gerçekten de yarından itibaren su ve yeşilçay ile beyaz çayımı çok çok düzenli bir şekilde tüketicem zaten bunlar düzene girdi mi yemek de düzene giriyor
sporu ise bu sıcakta nasıl niyetlenir de yaparım hiç bilmiyorum ama en azından bölgesel zayıflama programına yeniden başliyim diyorum 12 dk o sürüyor 15-20 dklık da leslie yapsam çok değil yapamam mı ki yaparım bence
Pek de bozmamışsınBugün diyeti bozdum ama yine de yazayım bugünlük bozduğum için
Sabah 8:30
Yarım omlet
Kaşarlı poğaça bir adet
Çeyrek domates
Yarım salata
Bir dilim beyaz peynir
5 adet biberli zeytin
Öğlen 14:00
Lahmacun ve ayran
Saat 16 gibi sade maden suyu
Akşam 18:30
Mantar çorbası
Çoban salata
1 dilim kavun
3 litreye yakın su
1 saatten fazla yürüyüş
Tavuklu pilav hala bitmemiş anlaşılan bizim evdeki gibi hele de pirinçse daha kötüSlm kızlar, yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
Ben mezunum ama bu aralar biraz cozuttumKilomu korumak adına ben de menümü yazayım
09.30
5-6 çiğköfte,
el kadar yufka,
1 salatalık,
2 çatal pasta, çay
(Canım kahvaltı yapmak istemedi, atıştırdım)
13.00
1 dilim karpuz, 1 avuç kiraz
17.30
1 tabak tavuklu pilav
1 tabak salata
2.5 litre su, 1 saat yürüyüş
Ayyynı ben çocuklara hazırla kendin yeİyi geceler herkese,
09.30
1 dilim ekmek
Yarım tabak salata
Yarım kase türlü
Çay
12.00
1 şeftali, 3 kayısı, 1 avuç kiraz
17.30
2 dilim ıspanaklı börek, çay
20.30
6 kaşık bulgur pilavı
1 tabak salata
Güya akşam yemeyecektim, börekle günü kapatmıştım ama akşam kıza yemek yedirirken acıktığımı hissettim
2.5 litre su, 2 saat yürüyüş
Afiyet olsuuunGünaydın yazmadım dünden beri hafta sonu temizlik malum
Hayırlı haftalar ❤
Sabah kahve ile başlıyorum
Eki Görüntüle 2664984
Geçmiş olsunGünaydınlar.
Herkese iyi haftalar dilerim.
Kızlar iki gündür alerjim azdı.
Hapşırık burun akıntısı çok fenalardaydım.
Dün geceden beri biraz daha iyiyim.
Biraz bahçe ile uğraşınca iptal oluyorum.
Teşekkür ederim 25 dk popo pilatesi yaptım. Üstüne Maydonoz limon salatalık su karışımı blendır bızt bızt içtim.Afiyet olsuuun
Çocukların kalanların yemek annenin asli vazifesi olmuş yaOoooh sonunda hafta sonu bitti be 68.30 la haftaya başladım
Dün kü menüm;
Saat 10:00 da kahvaltı;
2 dilim çavdar ekmeği
2-3 çatal tereyağlı yumurta
7 yeşil zeytin
Maydanoz dereotu domates salatalık
Öğle 14:00 gibi
2 kepçe lahana çorbası sonunda bitti
Akşam 17:00
3-4 kepçe taze fasulye
2 dilim çavdar ekmeği
20:00 gibi çocuklar karpuz istedi çekirdeksiz yerleri 1 tabak kesinceye kadar ne kadar yedim bilmiyorum sonra onlar yemeyince onu da yedim
Hayırlı olsuuun Allahım önce sağlıklı bir hamilelik sonra da sağlıklı bir bebek versinGünaydın kızlar.Herkese güzel bi hafta olsun inşallah.Ben dün güzel bi haber aldım.Hamileymisim.
Aa çok sevindim cnm hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inşallahGünaydın kızlar.Herkese güzel bi hafta olsun inşallah.Ben dün güzel bi haber aldım.Hamileymisim.
Yaa hayırlı olsun çok sevindim canım Allahım hayırlısıyla sağlıkla kavuştursunGünaydın kızlar.Herkese güzel bi hafta olsun inşallah.Ben dün güzel bi haber aldım.Hamileymisim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?