Hem polikistik overim hem de Çikolata kistim var. Adetim düzensiz olduğu için doktor adet düzenin 28 güne düşene kadar kilo ver dedi. Hamile kalabilmem için kilo vermem gerekiyormuş. O yüzden bu yolculuğa çıktım bakalım. İlk diyete başladığımda 70 kiloydum. 63 e kadar düştüm daha da düşmek istiyorum. Boyum 168. 2 aydır diyet yapıyorum. Buraya ilk yazmaya başladığımda 64.5 tum yanlış hatırlamıyorsam.Harika bir menü canım. Boyunu bilmiyorum ama çizelgeye göre yeşil alandasın. Gayet güzel bir şey bu. Seninle tanışamamıştık. Neden zayıflamak istiyorsun?
Hem polikistik overim hem de Çikolata kistim var. Adetim düzensiz olduğu için doktor adet düzenin 28 güne düşene kadar kilo ver dedi. Hamile kalabilmem için kilo vermem gerekiyormuş. O yüzden bu yolculuğa çıktım bakalım. İlk diyete başladığımda 70 kiloydum. 63 e kadar düştüm daha da düşmek istiyorum. Boyum 168. 2 aydır diyet yapıyorum. Buraya ilk yazmaya başladığımda 64.5 tum yanlış hatırlamıyorsam.
Bu hafta nerdesin kaptanım:) hayranım sanaHafta sonu yine kamptayım
Bu hafta nerdesin kaptanım:) hayranım sana
Kaptanım menü harika.4 Ağustos 2020 Salı Menüm
Kahvaltı (08:00)
1 tane eti burçak bisküvi
Öğle (12:00)
6 yk etli nohut yemeği
5 yk bulgur pilavı
1 tane kepekli roll ekmeği
Ara (15:00)
1 tane orta boy armut
Akşam (19:20)
7-8 yk fırında patatesli tavuk
2 dilim çavdar ekmeği
1 tane eti burçak bisküvi
3,5 lt su Spor yok
Kaptanım menü harika.
Afiyet olsun
İyi yapıyorsun canım vakit varken değerlendirmek lazım benim çocuklar biraz büyüsün ben de daha çok gezeceğim inş. Şurada samdunda denize gitmek bile gözümde büyüyor pazartesi gidelim dedik ama o da regl olmazsam onda bile yeme içme diğer ihtiyaçlar düşündürüyorAnkara'nın bir ilçesi var Güdül diye. Sorgun Göleti varmış oraya gidiyoruz canım. Kızları da götürüyorum bu kez. Normalde dinlenecektim bu hafta da görünce dayanamadım. Uzun zamandır merak ettiğim bir yerdi. Fırsat çıkmışken kaçırmak istemedim.
Ben 58 i kendi kafamdan belirledim ama daha da düşmeyi düşünüyorum ilk hedefim 58 inşallah devamıda gelecekŞimdi gördüm canım geçmiş mesajlardan ne zaman geldiğiniÇok iyi yapmışsın çünkü hamile kalmayla kilonun gerçekten ilişkisi çok büyük. Ayrıca sağlıklı bir yaşam için de ideal kiloda olmak lazım. Boyuna göre ideal kilon 58 zaten
Ben 58 i kendi kafamdan belirledim ama daha da düşmeyi düşünüyorum ilk hedefim 58 inşallah devamıda gelecek
İyi yapıyorsun canım vakit varken değerlendirmek lazım benim çocuklar biraz büyüsün ben de daha çok gezeceğim inş. Şurada samdunda denize gitmek bile gözümde büyüyor pazartesi gidelim dedik ama o da regl olmazsam onda bile yeme içme diğer ihtiyaçlar düşündürüyor
Haklısın aslında canım geçen yıl oğlum 9 aylık kızım 3.5 yaşındaydı gittiğimizde marmarise koy koy dolaştık ama gel gör ki o kadar uzun süredir evdeyiz ki pandemiyle her şey gözümde büyüyor. Kızım günlerdir anne denize çok yakın bir eve taşınalım lütfen deyip duruyor çok bunaldı o da. Bakalım regl olmazsam bu hafta gideceğim:)Çok konfor beklememek lazım aslında canım. Bu son gezimizde daha iyi anladım bunu ama çok güzel bir gezi oldu. Ben Gülce 4 aylıktı denize götürmüştüm. Hatta yavrucağı çeşmenin buz gibi suyuna sokmuştukŞimdi 7 yaşında aynı denizde balık gibi yüzüyor. Bence hiç detaylı düşünme. Çocuklara da değişiklik olur. Güzel bir plaj belirle önceden. Kalabalığın olmadığı. Birde hava durumuna bak. Gerisi zaten kendiliğinden gelir. Bazen sadece adım atmak gerekiyor. Uygun zamanı beklerken zaman geçiyor
Haklısın aslında canım geçen yıl oğlum 9 aylık kızım 3.5 yaşındaydı gittiğimizde marmarise koy koy dolaştık ama gel gör ki o kadar uzun süredir evdeyiz ki pandemiyle her şey gözümde büyüyor. Kızım günlerdir anne denize çok yakın bir eve taşınalım lütfen deyip duruyor çok bunaldı o da. Bakalım regl olmazsam bu hafta gideceğim:)
Aynen bu hafta da haftaya pazartesi de eşim nöbet istirahatli evde olacak kısmetse gideceğiz. Aynen kızım geçen sene simitle açılıp açılıp gidiyordu sudan çıkaramamıştık:) gözlerimi suda açamıyorum ben canım ya lens kullanıyorum lenssiz girsem göremiyorum lensle sıkıntı deniz suyu. Bir çözümü olan var mı acaba?Olursan da öbür haftaya gidersin. Henüz Ağustosun başındayızÇocuklar çok seviyor denizi. Ben de çok seviyorum Bu sene suyun altında snorkelsiz yüzdüm ve gözlerimi açtım. İnanılmaz bir şeydi. Gözlüksüz yüzmek çok eğlenceli.
Suyun altında yüzmeyi bi beceremedim ben yaOlursan da öbür haftaya gidersin. Henüz Ağustosun başındayızÇocuklar çok seviyor denizi. Ben de çok seviyorum Bu sene suyun altında snorkelsiz yüzdüm ve gözlerimi açtım. İnanılmaz bir şeydi. Gözlüksüz yüzmek çok eğlenceli.
Aynen bu hafta da haftaya pazartesi de eşim nöbet istirahatli evde olacak kısmetse gideceğiz. Aynen kızım geçen sene simitle açılıp açılıp gidiyordu sudan çıkaramamıştık:) gözlerimi suda açamıyorum ben canım ya lens kullanıyorum lenssiz girsem göremiyorum lensle sıkıntı deniz suyu. Bir çözümü olan var mı acaba?
Suyun altında yüzmeyi bi beceremedim ben yatekneden atlıyorum, çok güzel yüzüyorum bayada açılırım falan ama suyun altında kalamıyorum bi türlü, dalmaya çalıştıkça yüzeye çıkıyorum
Benim ilerleye ilerleye 3 numara oldu canım gözlük lens olmadan hiç göremiyorum ya 1.75 ken ben de pek kullanmıyordum gözlük vs. İlerlemesi hala durmadı dursa belki çizdirmeyi bile düşüneceğim ama araştırmıyorum bile nasılsa yaptıramam bu halde diyeBen de miyopum. Uzun süre lens kullandım. Sonra göz lensi atmaya başladı. Hiç sevmediğim halde gözlük taktım bir süre. Şimdi gözlüğü de çıkarttım. Son 5 - 6 aydır takmıyorum. 1,75 bir de astigmat var. Şu an çok net görmüyorum ama ne lens ne de gözlük takmak istemiyorum. Eskiye göre görmem de düzeldi bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?