Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kaptanım benim yediğim simitler hep ankara simidi zaten ötekini yemem ama iş yerinin yakınlarında yok simitçi ben evin ordan alıp geliyorum sabah

ayranla leblebi yesem o da çok tok tutar

Olur tabii ki bir avuç yiyebilirsin. Ama ayran içmeyi unutma mutlaka iç.

Hayır demeyi yeniden başardığımız gün başarmış olacağız bu işi unutma sakın bunu Dün ben aç uyudum. Bir kaç kez de söylendim kendime çok açım çok açım diye ama yemedim hiçbir şey. Bunu bir hafta yapabilsek zaten sonrasında vücut alışıyor ve istemiyor. Bir kez deldik mi o hayırı arkası geliyor. Ama başaracağız o güç var bizde

Yani diğerleri nelerdi bilmiyorum ama bence güzel olmuş doğadaki seni anımsattı:)

Bildiğim kadarıyla bu yaprak çınar ağacının yaprağı ve ben çınar ağaçlarını çok severim. Bana hep azmi, hayata tutunmayı hatırlatır.

Bildiğim kadarıyla bu yaprak çınar ağacının yaprağı ve ben çınar ağaçlarını çok severim. Bana hep azmi, hayata tutunmayı hatırlatır.
Doğa yürüyüşlerini kamp yapmayı seviyorsun ya oradan çağrışım yaptı bana:) çınar ağaçları çok güçlü ağaçlardır iyi yapmışsın kaptanım bu da bize azim konusunda yardımcı olur umarım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…