kaptanım benim yediğim simitler hep ankara simidi zaten ötekini yemem ama iş yerinin yakınlarında yok simitçi ben evin ordan alıp geliyorum sabah
ayranla leblebi yesem o da çok tok tutar
Benden günah gitti:)
10.00
2 haşlanmış yumurta,1 wasa,salatalık,3 pankek,2 tane pankek in üzerine sarelle,1 küçük dilim haşhaşlı çörek
14.00
3 kaşık yulaf,1 orta boy muz,150 ml laktozsuz süt,2 ceviz
18.00
1 kase mercimekli yoğurt çorbası,2 kaşık ev eriştesi,3 kaşık taze fasulye yarım dilim tam buğday ekmeği
21.45
1 bardak yeşil çay,1 küçük haşhaşlı çörek
Su 3 lt,9100 adım yürüyüş ve 45 dk pilates.
Eveeet menüdeki cıslar ben buradayım diyor spor onu dengelemeye yetmez biliyorum gece en son cısı yerken buna değer mi diye söylendim durdum ama gözümün önünde hain eşim yiyince duramadım. Hayır demeyi unuttum şu son bir ayda. Önce kendime sonra başkalarına hayır diyebilirsem olacak bu ii. Resmen kilo vermemek için uğraşıyorum
Kaptanım biraz karıştırdım baktım ama göremedimAysegul 6666 K krtp86 @dira90 kızlar profillerinizde mezun madalyası olması lazım. Aktif hale getirebilir misiniz?
Canım yukarıdaki fotoğraflı nickinin üzerine tıkla. Profil mesajları, sonaktivitKaptanım biraz karıştırdım baktım ama göremedimnerden yapılıyor acaba?
Kaptanım biraz karıştırdım baktım ama göremedimnerden yapılıyor acaba?
Yaptım sanırım kaptanım:)@Elifff80pessinus candy_candy kızlar sizlerde de 13. takım rozeti var onu aktif hale getirmeniz lazım. Bildirimlerde ödüllendirildiniz yazan yere tıklayın. Ses işareti gibi bir işaret var onu tıklayın.
Yaptım sanırım kaptanım:)
Yani diğerleri nelerdi bilmiyorum ama bence güzel olmuş doğadaki seni anımsattı:)Peki nasıl olmuş madalya? Seçmekte zorlandım biraz.
Tamam kaptanım, yaptım, oldu sanırımCanım yukarıdaki fotoğraflı nickinin üzerine tıkla. Profil mesajları, sonaktivit
Eki Görüntüle 2671414
altta rozetler yazıyor orada canım
Olmuş canım, kediciğine tıklayınca gördümBenimkide oldumu acaba
Olmuş canım profil resmine tıkladığımda görünüyor rozetinBenimkide oldumu acaba
Olmuş canım, kediciğine tıklayınca gördüm
Sağolun kızlar bende arıyorum nerde bu rozet diyeOlmuş canım profil resmine tıkladığımda görünüyor rozetin
Yani diğerleri nelerdi bilmiyorum ama bence güzel olmuş doğadaki seni anımsattı:)
Rozetimiz olmasada hala burdayız kaptanım kurtuluş yok bizdenMezunlara da 13. takım rozeti almak isterdim ama olmuyormuş.
Doğa yürüyüşlerini kamp yapmayı seviyorsun ya oradan çağrışım yaptı bana:) çınar ağaçları çok güçlü ağaçlardır iyi yapmışsın kaptanım bu da bize azim konusunda yardımcı olur umarım:)Bildiğim kadarıyla bu yaprak çınar ağacının yaprağı ve ben çınar ağaçlarını çok severim. Bana hep azmi, hayata tutunmayı hatırlatır.
Doğa yürüyüşlerini kamp yapmayı seviyorsun ya oradan çağrışım yaptı bana:) çınar ağaçları çok güçlü ağaçlardır iyi yapmışsın kaptanım bu da bize azim konusunda yardımcı olur umarım:)
Rozetimiz olmasada hala burdayız kaptanım kurtuluş yok bizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?