O da iyiymiş:)Bu arada sadece araba kullanırken arada gözlük takıyorum hiç bilmediğim bir yere gideceğim zaman tabelaları kaçırmamak için
Benim ilerleye ilerleye 3 numara oldu canım gözlük lens olmadan hiç göremiyorum ya 1.75 ken ben de pek kullanmıyordum gözlük vs. İlerlemesi hala durmadı dursa belki çizdirmeyi bile düşüneceğim ama araştırmıyorum bile nasılsa yaptıramam bu halde diye
Olabilir valla, işin ilginci yüzmeyi 25 yaşında öğrendim o yaşa kadarda suyun üstünde duramıyodum batıyodumSanırım ittirmek gerekiyor kendini. Serbest bıraktığında vücudu su yüzeye kaldırıyor
Göz numarasının iki yıl en aZından ilerlememesi gerekiyor sanırım ben de gözlük yakıştıramıyorum ayrıca burnumda durmuyor hiç çıkıntı yok tutacak sürekli kaldırıp durmayı da sevmiyoeum. Ben de dr a gidecektim ama pandemi sağolsun şu an hastanede randevu vermiyorlar göze. Kaldım öyleceSenin numaran bayağı büyükmüş canım. Ben lens kullanırken 2 derece kullanıyordum. Gözlükte dereceyi düşürmüştü doktor. Astigmat olduğu için bir de iki gözü lenste eşitlemek için numarayı yüksek veriyormuş. Uzun zaman oldu muayene olmayalı. Belki ilerlemiştir ama artık alıştım böyle yaşamaya. Gözlüğü ne yaptımsa sevemedim. Kendime hiç yakıştıramıyorum. Lensi de göz istemiyor. Şu an bile kupkuru gözlerim. Çizdirmeyi araştırmanı tavsiye ederim. Benim numaram o kadar yüksek olsa ben çizdirirdim. Aklında olsun araştır biraz. Çok rahat edersin.
Olabilir valla, işin ilginci yüzmeyi 25 yaşında öğrendim o yaşa kadarda suyun üstünde duramıyodum batıyodumo yaştan sonra öğrenilen yüzmede bu kadar oluyo tabi
Valla iyi geliştirmişsin gene sen kendini ben son 2 senedir atlamaya falan başladım öncesinde ot gibi yüzüyodum sadeceBen de 26 yaşımda öğrendim tek başıma çırpına çırpına merak etme yalnız değilsinHatta profesyonel anlamda öğreneyim diye iki yıl önce kursa gittim. Her sene üzerine bir şeyler ekleye ekleye bu hale geldim
Hamile kalayımda çıktığım basamakları sonra tekrar zorlanarakta olsa inerim yaSporla birlikte devam edersen zaten 58 e indiğinde çok daha ince görüneceksin. Zaten sonrasında hamile kalırsan indiğin basamakları teker teker yeniden çıkacaksın ben de öyle olmuştu
o zaman madem döndün sen bizim kaptan yardımcımız ol hadi.. o kadar verdiğin kiloya yakışır
ortim misafir ağırlarken yeme içme konusunda seni en çok zorlayan şey ne ? biraz anlatsana bu konuyu çözmeye çalışalım
bi de koronada bunca misafir ağırladın çık gez kız napcan zaten bütün dünya sende gez accuk darlanma
Haklısın kaptanım.Kızlar artık bu saatten sonra üzülerek aktif olmayan arkadaşlarla yolumuzu ayıracağım. Yeterince herkese tolerans gösterdiğimi düşünüyorum. Sanki suistimal edilmeye başlandı bu durum. Düzenli olarak menü yazmayanlara da uyarı yapacağım. Belli bir uyarı sayısına ulaşanlarla da yolumuzu ayıracağız. Şimdiye kadar kimseyi üzmek ya da kırmak istemedim. Ama artık kendimize gelmemiz lazım. Böyle kimsenin kimseye faydası olmuyor. Sizlerden öyle çok çok kilolar vermenizi de istemedim şimdiye kadar ama sorumluluklarını bilenlerle bilmeyenleri ayırmak istiyorum artık. Takımda aktif olan üyelerin neredeyse yarısı mezun olmuş üye. Böyle olmamamız lazım.
Yok kaptan bu gün çok moralim bozuldu.@Elifff80 canım bu arada çizelgene göre ikinci tehlikeli sınıra çok yakınsın. Bundan sonra kendini asla bırakmaman lazım unutma olur mu?
Mesaj tekrarı@Elifff80 canım bu arada çizelgene göre ikinci tehlikeli sınıra çok yakınsın. Bundan sonra kendini asla bırakmaman lazım unutma olur mu?
Ben de 24 yaşında öğrendim. Babam öğretti.Ben de 26 yaşımda öğrendim tek başıma çırpına çırpına merak etme yalnız değilsinHatta profesyonel anlamda öğreneyim diye iki yıl önce kursa gittim. Her sene üzerine bir şeyler ekleye ekleye bu hale geldim
Harika bir menü olmuş bu maşallahÇarşamba menü
Sabah 9.00
1 tavada yumurta
3-4 parça çeçil peyniri
Domates
2 dilimtam buğday ekmeği
öğlen 13.00
5 biberi # yemek kaşığı zeytinyağı ile kavurdum. Üstüne 1 domates doğradım.
2 kase yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
akşam 17.30
3 kepçe tarhana çorbası
1 kase yoğurt
1 kase salata
2.5 litre su
30 dk Leslie
Olmuş canım harika görünüyorLAydLiNe kaptanım galiba yaptım.
Herkes nasıl kızlar.?
Cok özlüyorum takımı ya.Bi de spor yapmayı özledim.
Salgın bitsin git mutlaka harika bir sporBen de 24 yaşında öğrendim. Babam öğretti.
Aslında kursa gitmek istiyorum bende..
Teşekkür ederim kaptanım.Harika bir menü olmuş bu maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?