Elimden geldiğince dikkat ediyorum canim.Zaten iştah berbat.Hicbisey yiyemiyorum.Olmuş canım harika görünüyorBiz de özlüyoruz seni arada gelmeye çalış. Sonuçta düzenli kilo almanı lazım
Gel canım arada biz de seni özledik. Hamilelik nasıl gidiyor?LAydLiNe kaptanım galiba yaptım.
Herkes nasıl kızlar.?
Cok özlüyorum takımı ya.Bi de spor yapmayı özledim.
Kaptan afiyet olsun.Menüm
Kahvaltı (08:00)
1 tane eti Burçak bisküvi (bitti şükür)
Öğle (12:00)
1 kepçe tarhana çorbası
2 tane orta boy etli biber dolması
1 tane kepekli roll ekmek
Ara (17:00)
Çeyrek avuç beyaz leblebi
Çeyrek avuç kuru üzüm
17:30
17 tane siyah zeytin
3 küçük dilim kara buğdaylı çavdar ekmeği
18:30
3.5 servis kaşığı kısır
Domates, salatalık, marul
1 bardak ayran
3 lt su, spor şimdilik yok
Güzel menü .İyi akşamlar kızlar menümü paylaşayım
10.09
Patatesli omlet(1 orta boy patatesi 3 kişi paylaştık),5 zeytin,domates,salatalık, 2 ceviz,1 çay kaşığı bal,1 wasa
13.30
3 kaşık yulaf,1 çay bardağı laktozsuz süt,15 küçük kuru üzüm
16.00
1 şekersiz türk kahvesi,1 gün kurusu
19.00 2 küçük tam buğdaylı lavaş(ben yaptım ve normal bir lavaşın dörtte biri kadar oldu bir tanesi) sayamadım ama 7-8 sıkım kadar çiğköfte,2 kaşık yoğurt çorbası,1.5 bardak ayran
2.5 lt su,8000 adım yürüyüş
Kolay gelsin canım.İyi akşamlar
Bugün menümü yeniledim.Bir hafta böyle uygulayacağım inşallah.
Bu aralar pek uğrayamayacağım.Taşınma işimiz var.Ama haftadan haftaya listemi ve kilomu paylaşmaya calişacağım.
Sabah 8.30: Geceden hazirlanmiş zencefilli su
Kahvaltı 9.30: 2 kayisi bir dilim peynie domates salatalik yeşillik 2 ceviz
Ara 11.30: 1 bardak yeşil çay + 1 hurma
Öğlen 13.30: Sebze yemeği + 1 bardak kefir
Ara 16.00: 10 adet leblebi
Akşam 19.00: Bol yeşillikli salata + 4 köfte
3 lt su + yarım saat spor
Canım misafire çeşit çeşit yapıyorsun .
Yemeden olmuyor
Bir de yemeyince de sen hep diyet yapıyorsun ama hep aynısın diyorlar daha beter moralimi bozuyorlar. Ben de yiyiyorum.
Misafire gelince sevalcim eşimin tarafı çok sever gezmeyi.
Bir de benim evim bahçel çocuklar bahçede oynasın biz de sosyal mesafe ile otururuz bahçede deyip benim yüzüm de Yumuşaktır hayır diyemiyorum.
Gelince de hizmet iyi olunca sürekli geliyorlar.
Bahçeye havuz yapmak istiyoruz eşim de gelen giden den biz giremeyiz diyor.
Ben de başkası gelecek diye niye yapmıyoruz diye kızıyorum.
Akrabalarına hayır de diyorum.
Tabi inşallah, bugün bir arkadaşımla pikniğe gittik, sonra da eşime işinde yardım etmeye gittim. O yüzden siteye giremedim.Akşam yine menü kontrolü var kızlar. Mezunlar da dahil herkesten menü bekliyorum.
hedefyeniben canım senin de daha sık gelmen lazım takıma. Hem alışman daha kolay olur hem de motivasyon olur.
Bu menü hiç olmamış hiç. Öncelikle o kahvelerden ve yanındaki atıştırmalıklardan vazgeçmen lazım. Kahvaltını mutlaka sağlam yapman lazım. Kahvaltılarında 1 er gün arayla simit yiyebilirsin. Yanına evden domates salatalık ekle. Hatta bir tane üçgen peynir de yiyebilirsin. Öğle yemeğin gayet güzel. Akşam yemeğin de aynen öyle. Ama patatesi artık hayatından çıkartman lazım.
Canım bu kadar kahve sana fazla gelmiyor mu? Günlük 4 kahve çok fazla geldi bana. Kaptanımın hep dediği gibi bence kahvaltı yapmalısın
Çok şükür canım.Iyi gidiyor.Kontrollere gidip geliyorum.Tek sorun bisey yiyemiyorum.Mide bulantısı yüzünden.Gel canım arada biz de seni özledik. Hamilelik nasıl gidiyor?
İnşallah bir süre sonra toparlarsın canım sürekli bulantıyla geçirmek biraz yorucu oluyor. Hayırlısıyla gelsin inşallah bebeğin. Hamilelik tarifi olmayan bir durum içinde sana ait bir parçanın an be an büyümesi. Hele bir de tekmelemeler başlayınca ben buradayım diye kendini hissettirmesi...Çok şükür canım.Iyi gidiyor.Kontrollere gidip geliyorum.Tek sorun bisey yiyemiyorum.Mide bulantısı yüzünden.
Spor olarak da yokuş dahil 5000 adım attım + 50 mekik + 25 squatSabah kahvaltısı:
3 adet az yağlı az unlu beyaz peynirli mücver
Öğle yemeği: (pikniğe gittik)
Bol salatalı yarım çiğ köfte dürüm
Ev yapımı az yağlı ince bir dilim mozaik pasta
1 Bardak Ayran
Akşam Yemeği
1,5 tavuk but + fırın sebze
3 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 Bardak Ayran
Canım bu kadar kahve sana fazla gelmiyor mu? Günlük 4 kahve çok fazla geldi bana. Kaptanımın hep dediği gibi bence kahvaltı yapmalısın
Bu menü hiç olmamış hiç. Öncelikle o kahvelerden ve yanındaki atıştırmalıklardan vazgeçmen lazım. Kahvaltını mutlaka sağlam yapman lazım. Kahvaltılarında 1 er gün arayla simit yiyebilirsin. Yanına evden domates salatalık ekle. Hatta bir tane üçgen peynir de yiyebilirsin. Öğle yemeğin gayet güzel. Akşam yemeğin de aynen öyle. Ama patatesi artık hayatından çıkartman lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?