Akşam yemek yemedim canım öğlen kısır yedim çok kaçırdım o yüzden yemedim 3 tane incir yedim canım
Tamam Canım daha aktif olnata çalışacağımEn son bildirim yaptığında 65.4 müşsün. Uzak kalmak yaramış ama seni takımda daha sık görmek istiyorum. Menülerini yaz mutlaka akşamları.
Böyle dönemmde cok iyi vallaKızlar bu hafta ikinci olduk. Hepinizi kocaman tebrik ediyorum harika bir iş çıkarttınız. Hem de böyle bir dönemde
İnşallah haftaya çok daha güzel bir sonuç görürüz
Oy çok şükür yaaaKızlar bu hafta ikinci olduk. Hepinizi kocaman tebrik ediyorum harika bir iş çıkarttınız. Hem de böyle bir dönemde
Ortim harikasın.
Tatilde dikkat edersen harika eksiler görürsün canım.
Çocukları bırakabilecek birileri varsa bırak yürü canım.
Guzel gidiyor canim 4 gunde 2 den fazla gittiMerhaba zeynepçimnasıl gidiyor diyet ?
Tebrik ederimKızlar bu hafta ikinci olduk. Hepinizi kocaman tebrik ediyorum harika bir iş çıkarttınız. Hem de böyle bir dönemde
Hemen deniyeyim rakibem.@Elifff80 Sevgili rakibem sabahları sirkeli su içmeye başladım ben.Adil bir yarış olsun aramızdaki dene istersen.
Harika canım 🖒🖒 böyle devam inşallah menülerine bakayım fikir edineyimGuzel gidiyor canim 4 gunde 2 den fazla gitti
Tebrik ederim
İnşallah nice 1.likler olur
Takimlar dökülmüş resmen yaz oldugu icinmi boyle oluyor
Harika ebrucum.Kızlar bu hafta ikinci olduk. Hepinizi kocaman tebrik ediyorum harika bir iş çıkarttınız. Hem de böyle bir dönemde
Gece girip menümü yazamamıştım dün ölü gibi yattım zaten
Dünkü menüm
Kahvaltı
1 simit
Biraz peynir
Çay
Öğle
Starbucks vayt çaklıt mokha
Kazandibi
(Arkadaşla veda busesi)
Akşam
Fırında karışık sebze
Sarımsaklı yoğurt
2 dilim kızarmış ekşi mayalı ekmek
Aralarda kahve içtim ceviz yedim
Adım 10000 (gezmece adımı)
Su çok az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?