Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

En son bildirim yaptığında 65.4 müşsün. Uzak kalmak yaramış ama seni takımda daha sık görmek istiyorum. Menülerini yaz mutlaka akşamları.
Tamam Canım daha aktif olnata çalışacağım bahçe işleri olduğu için dikkat etmesemde verebiliyorum

İyi akşamlar kızlar
Saat 9:30
Haşlanmış yumurta
7 adet zeytin
Yarım domates
1 adet kapya kırmızı biber
1 dilim peynir
Öğle 14:00
1 dürüm çiğ köfte ve ayran
Ara 16:00
4 adet incir
Akşam 19:30
Soğuk ayran çorbası 2 porsiyon
2 parça kurban eti

3 litreyi geçkin su ve 6 km yürüyüş

Kızlar bu hafta ikinci olduk. Hepinizi kocaman tebrik ediyorum harika bir iş çıkarttınız. Hem de böyle bir dönemde
İnşallah haftaya çok daha güzel bir sonuç görürüz
Oy çok şükür yaaa

İnşallah haftaya da ilk 3te oluruz hatta 1.lik olur inşallah

İyi geceler arkadaşlar

Kahvaltı 9.30: Domates salatalık peynir 2 dilim hindi füme 2 dilim etimek
Ara 12.00: Bir bardak yeşil çay + 2 erik
Öğlen 14.00: Haşlanmış hindi + bol yeşillikli salata
Ara: 16.30 : 1 dilim kek + 3 bardak çay ( Misafir geldi kaçamak gibi oldu )
Akşam 19.30: 1 şeftali + 2 ceviz Listemdeki ara öğünü yaptım.Kendimi cezalandırdım.Kaçamagı telafi etmek için.
Ara: 21.00 : 1 bardak beyaz cay

3.5 lt su + Kızımla 15 dk dans ( Bebeğim yeni yurumeye başlayacak gibi gün boyu hep ayaktayım )

@Elifff80 Sevgili rakibem sabahları sirkeli su içmeye başladım ben.Adil bir yarış olsun aramızdaki dene istersen.

Kızlar bu hafta ikinci olduk. Hepinizi kocaman tebrik ediyorum harika bir iş çıkarttınız. Hem de böyle bir dönemde
İnşallah haftaya çok daha güzel bir sonuç görürüz
Tebrik ederim
İnşallah nice 1.likler olur
Takimlar dökülmüş resmen yaz oldugu icinmi boyle oluyor

Hafta sonu sabah spor yapamıyorum akşam yürüyüş yaparım diye planlıyorum... eş olunca hafta sonları hep birlikte güzel kahvaltı yapıyoruz ....hafta sonu bizim market pazar alış veriş günümüz o da bir koşuşturma oluyor 🖒🖒

Gece girip menümü yazamamıştım dün ölü gibi yattım zaten

Dünkü menüm

Kahvaltı
1 simit
Biraz peynir
Çay

Öğle
Starbucks vayt çaklıt mokha
Kazandibi
(Arkadaşla veda busesi )

Akşam
Fırında karışık sebze
Sarımsaklı yoğurt
2 dilim kızarmış ekşi mayalı ekmek

Aralarda kahve içtim ceviz yedim

Adım 10000 (gezmece adımı)
Su çok az

Tebrik ederim
İnşallah nice 1.likler olur
Takimlar dökülmüş resmen yaz oldugu icinmi boyle oluyor

Aynen öyle canım. Geçen haftalarda biz de öyleydik. Yaz dönemi insan ister istemez kendini bırakıyor. Sıcaklar çok etkiliyor. Üzerine pandemi de olunca. Yine iyiyiz şükür.

O veda buseleri bi bitmedi gitti haaaaaaa Sen bunlardan bir vazgeçsen şakır şakır kilo vereceksin aslında farkındasın di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…