İyi tatiller canım iyi yaptın hatırlatmakla. Tatilin tadını çıkar bu sene gidemeyenler olarak çok kıskanıyoruz bilgine:):)Bugün kendimi hatırlatayım dedim unutmayın benibugün tatile gidiyorum bir hafta sonra sizlerleyim inşallah Amasya'da zor oldu diyet ama evde yine toparladım kendimi tatil dönüşü ne olur acep
Biliyorsun çok düşündüm gidip gitmemek arasında kaldım ama çok zor dönem atlattım ve çok uzun zamandır tatil yapamıyorum keşke pandemi olmasaydı da rahat rahat tatil yapsaydikİyi tatiller canım iyi yaptın hatırlatmakla. Tatilin tadını çıkar bu sene gidemeyenler olarak çok kıskanıyoruz bilgine:):)
İnşallah canım biliyorum arada kaldığın durumu ama dikkat ederseniz bir şey olmaz inş. Bolca tadını çıkar enerji depola:)Biliyorsun çok düşündüm gidip gitmemek arasında kaldım ama çok zor dönem atlattım ve çok uzun zamandır tatil yapamıyorum keşke pandemi olmasaydı da rahat rahat tatil yapsaydikinşallah bişey olmadan gelirim canım ♥
Azalmadı canım hatta tam tersi arttı.Ama ben diyetisyene başvurmasaydım bu mantığı oturtamayıp aç kalarak zayıflamaya çalışırdım.Olay bunu bu şekilde algılayabilmekte canım. Diyet deyince pek de iyi sinyaller göndermiyoruz zihnimize hemen bir kıtlık algısı oluşuyor kısıtlanıyormuş gibi düşünüyor ve her şeyden fazladan yemeye çalışabiliyoruz. Bunu sağlıklı yaşam için yapıyoruz. Aslında yediğin şeyler sağlıklı günlük alman gereken şeyler sütün azalmamıştır herhalde
Aç kalarak zayıflayınca bir süre sonra duruyor kilo verme sonra pes ediyor insan. En güzelini yapmışsın devam böyle:)Azalmadı canım hatta tam tersi arttı.Ama ben diyetisyene başvurmasaydım bu mantığı oturtamayıp aç kalarak zayıflamaya çalışırdım.
Kolay gelsin canım.Günaydın takımın güzel hatunlarıbenim izin bitti bugün iş başı, bugün itibariyle spor ve beslenme düzenine geri dönüyorum tatilde yedikleri içtiklerimi ne siz sorun nede ben söyleyeyim karın kısmım felaket şişti umarımki ödemdir
Canım dün dünde kaldı. Bugün yeni bir gün.Selam kızlar. Bugün berbat bir gündü. Diyet miyet kalmadı bugün. Sabah kahvaltı yapamdan spor yaptım resmen. Kahvaltı saat 12 de yaptım ilk defa ve hemen üstüne yürümek zorunda kaldım. Öğlen misafirliğe gittim pasta börek sarma Allah ne verdiyse yedim. Akşam sadece 1 parça koyun eti yedim. Bugün tam menü yazmak istemiyorum beni affedin çok aştım bugün kalori hesabımı. Spor olarak toplamda 8 km yürüdüm ama sanmıyorum yediklerimi yaktığını. Su da az içtim bugünyarın kaldığım yerden devam edebilirim inşallah ve inşallah artı gelmez
Aynen cnm vucuduma yerleşmeden vermem lazım bu hafta çok dikkat edicem inşallahKolay gelsin canım.
Çabuk gelen kilolar çabuk gider.
Biraz dikkat edersen hemencecik gidiverirler.
Günaydın kızlarGünaydın hanımlar bol eksili bir hafta diliyorumrakibem LAydLiNe nerelerdesin yoksun yine kaçamaklar mı yaptın yoksa hafta sonu:)
Ne güzel kaptanım cumaya da böyle devam ederse senin adına sevinirim sen de bayadır aynı kilolardasın. Amacımız birlikte zayıflamak:)
Hadi bakalım koskocaman 4 gün daha var önümüzde toparlanma zamanı:) ben hala cumanın biraz üstündeyim. Şu elime geçeni ağzıma atma alışkanlığını bir bırakabilsem muhtemelen daha çabuk gidecekGünaydın kızlar
Çok değil de minicik kaçırdım biraz
Günaydın kaptanım.Günaydın kızlar
Çok değil de minicik kaçırdım biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?