Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gider tabii ki. Sindirimi kolaylaştırıcı yiyecekler tercih et. Bir de sabah uyandığında oda sıcaklığındaki bir bardak suyu ayakta iç. Unutma bunu. Arkasından da her gün aynı saatte lavaboya git. İhtiyacın olmasa da git bir süre bekle. Kısa zamanda çözülüyor bu şekilde doğal bir yöntemle. Aklında olsun.

Menün harika Elifcimmm

Teşekkür ederim canım aynı şekilde denedim ama bir şey yok henüz aşırı rahatsız hissettiriyor umarım çözülür cumaya kadar

Sen artık listedesin canım biliyorsun di mi? Poğaçadan ve pirinç pilavından uzak durman lazım. Zaten verilecek çok az kilon var. Eğer yenmemesi gereken yiyeceklerden yemezsen çok daha çabuk kurtulursun fazlalıklardan

Harika bir menü yine

Sen devam et bal kaymak yemeye Şaka bir yana onlara bir süre ara vermen gerekiyor. Biz şimdi fark etmiyoruz ama onlar bizim kilo vermemizi yavaşlatıyor. Bu dönemde eğer tüketmezsek sonuca çok daha çabuk sıkılmadan ulaşacağız. Onlardan alacağın kaloriyi daha sağlıklı ve doyurucu yiyeceklerden alabilirsin. Spor harika

Çok yememişsin de meyvenin porsiyonunu az tutmaya çalış. 3 porsiyon olmuş bugün. Sporunu yaptıysan dengelemiştir.

Sokağa çıkma yasağı mı var nasıl bir karantina?

O gün mecbu
ur
O gün mecburdum asker ne yemek getirse onu yedim. Şimdi kendim yaptığım için eve un almadım bilerek. Pirincide eşim yiyor sadece öyle saçma bi yerdeyim ki şu an kendi eşyalarımı getiremedim tabak kaşık yok plastik tabak ile ölçü tutmaya çalışıyorum kepçem olmadığı için göz kararı ayarla maya çalışıyorum ölçülerimi

Aa canım kaptanım benim.Iyiyim ben çok sukur.Sen nasılsın?

Ben iyiyim çok şükür. Hastane çok yoğun. Bir de tatil nedeniyle tek çalışıyorum arkadaşım izinde. Kendine dikkat et mutlaka hastalık çok yayıldı.

Nasıl gidiyor canım? Geçti mi bulantıların? Özlüyoruz seni. Arada uğra mutlaka
Biraz daha arttı canım ya.Ama idare ediyorum.Ya kg nun etkisi galiba.Oglumda kendimi çok ağır hissediyordum.65kg 'le başlamıştım.Simdi 57kg başladım.Gr almadım.Istahim yok hala.
Bende sizi çok özledim.
Sen nasılsın.? Kızının okul belli oldu galiba?

Ben iyiyim çok şükür. Hastane çok yoğun. Bir de tatil nedeniyle tek çalışıyorum arkadaşım izinde. Kendine dikkat et mutlaka hastalık çok yayıldı.
Dr.a bile randevulu gidiyorum.Ozel olunca daha sakin hastane tabi.Mumkun olduğunca daha az zaman geçiriyorum dışarda.Rabbim senin yardımcın olsun canım.Asil sen çok dikkat et kendine.Korkuyorum artik tam düzelecekken herşey.Yine başa sardık sanki.

Merhaba kızlar nasılsınız?

Dünkü menüm
Sabah 9.00: Bir bardak kefire 2 yk yulaf kuru üzüm tarçın badem
Ara 11.30: Bir bardak yeşil çay 2 erik
Öglen 14.00: Yeşil mercimekli peynirli salata
Ara 16.30: Bir şeftali + 2 ceviz
Akşam 19.00: 6-7 yk fasulye + 3 yk kara bugday
3 lt su spor ev temizliği.

merhaba herkese ,
sabah sporu yapıldı kahvaltımı yaptım yeşil çayımı aldım geldim ...
ev beni bekliyor süpürecem silecem .... aklımda hiç yemek yok ne yapsam diye düşünüyorum... sanki bu aralar bende yemek yapmama isteği var yapmak istemiyorum kızım için zorluyorum kendimi kalkıp yapıyorum....
sizde durumlar nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…