Evet biraz olumsuz bahsetmişler bazen oluyor öyle durumlar ya da öyle denk gelmiştir onlaraSon yorumlara bakma sanırım birileri kötülemeye çalışmış ama o yorumları hak etmiyorlar gerçekten. Mekan muhteşem.
Gider tabii ki. Sindirimi kolaylaştırıcı yiyecekler tercih et. Bir de sabah uyandığında oda sıcaklığındaki bir bardak suyu ayakta iç. Unutma bunu. Arkasından da her gün aynı saatte lavaboya git. İhtiyacın olmasa da git bir süre bekle. Kısa zamanda çözülüyor bu şekilde doğal bir yöntemle. Aklında olsun.Ben zaten hareketi artırdım kaptan dün 9000 adım atmışım sabah ayrı akşam ayrı yürüdüm evde hiç boş durmuyorum ama nasıl bir halse çok rahatsızım sindirim durdu her şey üst üste yığıldı yoksa dün iyi bir rakam görmüştüm ben de. Neyse cumaya gider umarım bugün öğünlerimi değiştireceğim biraz
Pazartesi menü
Sabah 9.00
2 kk peynir
4 zeytin
1 dilim tam buğday ekmek
Domates -salatalık
Ara 11.00
1 adet şeftali
Öğlen 13.30
6 yemek kaşığı taze fasulye
1 kase yoğurt
Salata
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara 16.30
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kk peynir
Akşam 19.00
Haşlanmış et (150 gram)
1 su bardağı ayran
Bol salata
2.5 litre su
30 dk yürüyüş
Teşekkür ederim canım aynı şekilde denedim ama bir şey yok henüz aşırı rahatsız hissettiriyor umarım çözülür cumaya kadarGider tabii ki. Sindirimi kolaylaştırıcı yiyecekler tercih et. Bir de sabah uyandığında oda sıcaklığındaki bir bardak suyu ayakta iç. Unutma bunu. Arkasından da her gün aynı saatte lavaboya git. İhtiyacın olmasa da git bir süre bekle. Kısa zamanda çözülüyor bu şekilde doğal bir yöntemle. Aklında olsun.
Günaydın kızlardünkü menüm
Sabah 7:00
Haşlanmış yumurta
1 adet ev yapımı küçük peynirli poğaça
Çay
Öğle 14:00
Mercimek çorbası
Yarım kepçe kuru fasulye etli
3 yk şehriyeli pirinç pilavı
Akşam 20:00
1 Dürüm çiğ köfte
1 çay bardağı kefir
Spor yeni evin dip köşe temizliği ve 7 km yürüyüş
Su hiç hatırlamıyorum ne kadar içtiğimi çok yoğundum. Bugünde temizliğe devam Allahtan hayırlısı
Selamlarrr
Çok yoğunum bu aralar menümü yazıp çıkayım.
Sabah 9.00: Bir bardak kefire 2 yk yulaf kuru üzüm tarçın badem
Ara 11.30: Bir bardak yeşil çay
Öglen 14.00: Yeşil mercimekli peynirli salata
Akşam 19.00: 6-7 yk fasulye + 3 yk kara bugday
3 lt su
Yine çok sessizsiniz kızlar. Neyse ben menümü paylaşayım
10.00
2 çatal omlet,kaşarlı domates,avuç içi kadar bazlama,1 wasa ,10 ar gr bal ve kaymak
15.00
1 bardak yeşil çay,avuç içi kadar leblebi,kuru üzüm karışık kuru yemiş
18.00
1 kase çeşm-i nigar çorbası,3 kaşık karabuğday pilavı,5 kaşık patlıcan musakka,2 çatal kuzu eti,yarım kase yoğurt
Su şimdilik 2.5 lt,spor bir saat yürüyüş
İyi akşamlar kızlar bugün sanki çok yedim gibi geliyo sürekli bi acıktım durdum
Sabah 07.00; 1 h.yumurta
Peynir
Domates,salatalık,maydanoz
1 avuç kadar üzüm
Ara öğün 11.00; 3 tane t.b grissini
Öğlen 12.30; yoğurtlu rendelenmiş kabak ve havuç salatası
4 kaşık meksika fasulyesi
Ara öğün 16.00; 2 incir
Akşam 18.30; 5 kaşık etli patlıcan yemeği
1 dilim t.b ekmeği
Su yatmadan 2 litre olur
Yarım saat sonrada 40 dk. Spor yapıcam
Listem kabarık biliyorum ama iyice yer leş ene kadar bi düzen oturmam çok zor kızlar. Hiç bilmediğim bi yerdeyim ve şu an bulunduğum yerde karantina olduğu için alışveriş yapamıyorum spor yapamıyorum. Haftaya her şey düzelecek inşallah öyle ümit ediyorum
Bulunduğum yerde askeriyeye giriş çıkışlar yasak vakadan kaynaklı. Içeride de çok bi bir şey yok bakliyatlar var sadece ya da dondurulmuş ürünler. Pazartesiye bitecekmiş inşallahSokağa çıkma yasağı mı var nasıl bir karantina?
urSen artık listedesin canım biliyorsun di mi? Poğaçadan ve pirinç pilavından uzak durman lazım. Zaten verilecek çok az kilon var. Eğer yenmemesi gereken yiyeceklerden yemezsen çok daha çabuk kurtulursun fazlalıklardan
Bulunduğum yerde askeriyeye giriş çıkışlar yasak vakadan kaynaklı. Içeride de çok bi bir şey yok bakliyatlar var sadece ya da dondurulmuş ürünler. Pazartesiye bitecekmiş inşallah
Aa canım kaptanım benim.Iyiyim ben çok sukur.Sen nasılsın?@Elifff80candy_candy Milyaay Aysegul 6666 dira90 kızlar nerelerdesiniz?
berceste_ hiç sesin soluğun çıkmıyor canım bitmedi mi tatil? Nerelerdesin ne hallerdesin?
Aa canım kaptanım benim.Iyiyim ben çok sukur.Sen nasılsın?
Aa canım kaptanım benim.Iyiyim ben çok sukur.Sen nasılsın?
Biraz daha arttı canım ya.Ama idare ediyorum.Ya kg nun etkisi galiba.Oglumda kendimi çok ağır hissediyordum.65kg 'le başlamıştım.Simdi 57kg başladım.Gr almadım.Istahim yok hala.Nasıl gidiyor canım? Geçti mi bulantıların? Özlüyoruz seni. Arada uğra mutlaka
Dr.a bile randevulu gidiyorum.Ozel olunca daha sakin hastane tabi.Mumkun olduğunca daha az zaman geçiriyorum dışarda.Rabbim senin yardımcın olsun canım.Asil sen çok dikkat et kendine.Korkuyorum artik tam düzelecekken herşey.Yine başa sardık sanki.Ben iyiyim çok şükür. Hastane çok yoğun. Bir de tatil nedeniyle tek çalışıyorum arkadaşım izinde. Kendine dikkat et mutlaka hastalık çok yayıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?