inşallah canımBizlerde de durum aynı akşama kadar hatta bazen nöbet olduğunda bir sonraki güne kadar göremeyince çocuklar bacaklarına yapışıyorlar yazık. Sürekli dur önce elleri yıkayacak banyo yapacaklarla geçiyor zaman. Oğlum dışarıdan geldiğinde ya da biri geldiğinde hemen eller eller diye başlıyor. Allah hepimize kolaylıklar versin. İnşallah bir şey çıkmaz canım kadında
pazartesi başlıyor değil mi semineriniz ? Allah yardımcınız olsun...Valla ben de meraktayım hangi çocuğa dur yapma arana mesafe koy dokunma vs diyeceğiz. Ben ilkokuldayım bir de küçükler bazı şeyleri bilseler de uygulama zayıf. Bakalım neler yaşayıp göreceğiz
haftaya yeşile dönerKızlar çizelgeme baksanıza kırmızıyla yeşilin tam arasındayım
desenfektanlarda hassas ciltlerde egzamaya neden oluyormuş dikkat et canım .... ben hergün yürüyüşe çıkıyorum yürüdüğüm alan çok güzel ünv içinde yürüş yolu.. çok tempolu yürüdüğüm için maske sadece çenemin altında oluyor...maskeli o tempoyla yürüyemem şimdi birde dışarda ip atlamayada başladık komşumla yer çok müsait en az günlük 500 ip atlıyoruz ..Benim etrafım sarıldı zaten çember daralıyor git gide. Her gün yeni birini duyuyoruz personellerde yeni vaka. Ama insanlar çok gereksiz şeyler için hastanelere rahatlıkla gelebiliyorlar. Ellerim mahvoldu her işlemden sonra dezenfektan kullanmaktan. Artık maskesiz kendimi çıplak gibi hissetmeye başladım. Sanırım zamanla alışacağız bu duruma. Artık ilk zamanlardaki korku panik yok ama yine de çok kötü bir hastalık maalesef.
hadi dön aramıza canım , birlikte yarışalımGünaydınlaar herkese,Nasılsınız kızlar? Herkes iyidir umarım.
Ben de korkuyla tartıya çıktım az önce ve makus sonuç:
Geçen hafta 67, 2
Bu hafta 67.7
Fark. + 500 gr
Aslında bi ara 66.8 e düşmüştüm misafir koşturmacasında ama sonra biraz boşladım sanırım.. Neyse buna şükür diyip yoluma devam edeyim..
Valla süpersin canım, muhteşem bir sonuç, tebrik ederim. Haftaya 71 li bi rakam bekliyoruz senden inşallah
Vaaaav, gözlerime inanamadım, accaip muhteşem bir sonuçtebrik ederim.Maşallah
Anlaşılan benim tahtımın yeni sahibi sensin
Tebrikler canım, Güzel vermişsin maşallah
Evet canım kısmetse başlıyor pazartesi. Hayırlısı artıkpazartesi başlıyor değil mi semineriniz ? Allah yardımcınız olsun...
harikasın zeynepçim , bu diyetisyen iyi geldiBende 10 gun once 81.1 ile baslamistim bugun 77.9 um
Fark:-3200
Evt canim kesinlikleharikasın zeynepçim , bu diyetisyen iyi geldi
O saatlerde bana diyetisyen yogurdun icine meyve tarcin seklinde yada yulaf icine sut yada yogurt meyve tarcin seklinde verdi canim hic tatli istemiyor sende dene istersen detoks suyuda verdi icinde meyve tarcin varharikasın zeynepçim , bu diyetisyen iyi geldi
zeyneppk ana listeye girmek istiyor musun canım? Eğer istiyorsan haftaya listeye alabilirim seni.
O saatlerde bana diyetisyen yogurdun icine meyve tarcin seklinde yada yulaf icine sut yada yogurt meyve tarcin seklinde verdi canim hic tatli istemiyor sende dene istersen detoks suyuda verdi icinde meyve tarcin var
Cok tatli yiyiyorum dedim kadin heryerimi meyve ile sardi
Gözün aydın, listeye girmişsinhadi dön aramıza canım , birlikte yarışalımben artıkkkk listedeyimmmmm
LAydLiNe kaptanım bende yavaştan senin yolundan gidiyorum 3 hafta sonraya bi kamp planı daha yaptık rakımı yüksek biyer kalın giyincem battaniye götürcem yeterli olurmu dersin
Gözün aydın, listeye girmişsin
Ben 2 gün sonra köye gidip, seminer döneminde köyde olacağımne kadar dikkat edebilirsem artık...
Ama eve dönünce buraların tozunu attıracağım, korkun benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?