Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar

Bugün birimden başka bir arkadaşın sonucu daha çıktı pozitif. Ben de henüz herhangi bir belirti bulgu yok çok şükür. O yüzden henüz test yaptırmadım.
Merhabalar kaptanim, nasilsin? Insallah cikmaz bir sey , isiniz cok zor Allah kolaylik versin.

Güünnaaayyyddıııınnnnn
Bu hafta ki kilom 61.3
Geçen hafta 61.8
Giden 500 gram
Ah ah keşke bahçe işlerim bitmeyeydi belli ki güzel yağ yaktırıyorlar hele önümüzdeki hafta ne yapacağım hiç bilmiyorum annemlere geçeceğim iki hafta kendimi tutabilirim inşallah da artı gelmez

Geçen hafta : 63.100
Bu hafta : 63.400
Gelen. +300
...aşure haftasıydı çok dikkat edemedim
İki gündür kızımın ateşi vardı gece uyku düzenimde bozuldu.. şimdi hastaneden geldik aklımdayken hemen bildirim yapayım dedim yoksa 10.30 gibi bildirim yapıyordum.. LAydLiNe
Bu hafta için üzgünüm kızlar inşallah yarından itibaren daha dikkat edecem.. bi kızım iyileşsin kafam durmuş şekilde şuan... en ufak hastalık aklımıza kötü şeyler getiriyor..

Çok geçmiş olsun canım inşallah önemli bir şeyi yoktur kilo verilir çok önemli değil sağlık önemli olan. Ne dedi dr peki?

Geçmiş olsun canım, şimdi nasıl? Sebebi neymiş?

Geçmiş olsun cnm

Günaydın kızlar, bugun gördüğüm sonuçla şok oldum ve kendime geldim
Geçen hafta 67.7
Bugün 69.2
Fark : + 1500 gr

Biraz aldığımı tahmin ediyordum ama bu kadarını beklemiyordum doğrusu, 2 gün önce Antep köftesi yapmıştım, girdim çıktım yedim , suya dikkat etmedim, bi de 1 haftadır evde yaş kabuklu fıstık vardı, ölçüsüz kase kase yedim, şükür dün bitti.
Güya tatilden memleketten köyden eve döndüm derken batırdım Orda daha dikkat ediyordum
Eve dönünce yürüyüşe diyetime dönücem derken başlayamadım bi türlü, tatil sonrası eski moduma dönemedim hala

Az çok, kilo veren tüm arkadaşları tebrik ediyorum , inşallah darısı bana olsun..Bu hafta da bana ders olsun..

Hiç sorma canım tam bahar geldi artık serinleriz dediğimiz an kavurmaya başladı.Ahhh o nefis zaten başımızın belasıAma özlemişim ne yalan söyleyeyim.

Geçmiş olsun şimdi nasıl ?Uyku düzeni her şeyi çok etkiliyor.Önce saglık olsun da gerisi gelir inşallah

Geçen hafta 63,2
Bu hafta 63,8
Artı 600 gr LAydLiNe

çok üzgünüm... eve döndüm ve hala tatil modundan çıkamadım heralde, birde bugünler çok dışarıdayım çocukları kreş düZenine alıştırıyoruz ada81 ikimizde yerlerdeyiz bu hafta ben hala motivasyonu yakalayamadım. Güzel kızına Allah şifa Versin

Hiç sorma canım tam bahar geldi artık serinleriz dediğimiz an kavurmaya başladı.Ahhh o nefis zaten başımızın belasıAma özlemişim ne yalan söyleyeyim.
Aynen bende özlemişim resmen bu sene kış gelmez muhtemelen Sonbahar böyle başladıysa kış Sonbahar gibi olur muhtemelen yanacağuk yanacağuk

Artıyı gören arkadaşlar ne oluyor size ya bi silkelenin. Ben sizin menülerinizi gördükçe kendi menümden rahatsız oluyordum bi kaşık fazla sebze yemeği yesem kendimi suçlu hissediyordum. Biz yeni başlayanlara iyi örnek olurken şimdi niye kötü örnek oluyorsunuz aşk olsun yani yapmayın böyle. Bende de bi motivasyon kaybı var ama sırf buraya yazacağım diye yemiyorum. Yoksa çok şey yemek istiyor canım. Dün patatesi komple bitirmemek için zor tuttum kendimi hala dolapta. Eşim kurabiye almıştı baktım yiyorum 2 gün ard arda yedim 3 üncü gün çöpe attım. Yapmayın böyle toparlayın kendinizi. Çok uğraştınız emeğinizi çöpe atmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…