- 27 Ocak 2010
- 1.944
- 4.874
- 333
Merhabalar kaptanim, nasilsin? Insallah cikmaz bir sey , isiniz cok zor Allah kolaylik versin.Günaydın kızlar
Bugün birimden başka bir arkadaşın sonucu daha çıktı pozitif. Ben de henüz herhangi bir belirti bulgu yok çok şükür. O yüzden henüz test yaptırmadım.
Çok geçmiş olsun canım inşallah önemli bir şeyi yokturGeçen hafta : 63.100
Bu hafta : 63.400
Gelen. +300
...aşure haftasıydı çok dikkat edemedim
İki gündür kızımın ateşi vardı gece uyku düzenimde bozuldu.. şimdi hastaneden geldik aklımdayken hemen bildirim yapayım dedim yoksa 10.30 gibi bildirim yapıyordum..LAydLiNe
Bu hafta için üzgünüm kızlar inşallah yarından itibaren daha dikkat edecem.. bi kızım iyileşsin kafam durmuş şekilde şuan... en ufak hastalık aklımıza kötü şeyler getiriyor..
Geçmiş olsun canım, şimdi nasıl? Sebebi neymiş?Geçen hafta : 63.100
Gelen. +300
İki gündür kızımın ateşi vardı gece uyku düzenimde bozuldu.. şimdi hastaneden geldik aklımdayken hemen bildirim yapayım dedim yoksa 10.30 gibi bildirim yapıyordum..LAydLiNe
Bu hafta için üzgünüm kızlar inşallah yarından itibaren daha dikkat edecem.. bi kızım iyileşsin kafam durmuş şekilde şuan... en ufak hastalık aklımıza kötü şeyler getiriyor..
Geçmiş olsun cnmGeçen hafta : 63.100
Gelen. +300
Günaydın canım, geçen hafta 53 müydün acaba, değiştirmediysen senin yuvarlak ta 53 yazıyo da..Günaydın kızlar geçen haftayı hatırlamıyorum, bugün 52.6
Yok cnm 52li bişeydimGünaydın canım, geçen hafta 53 müydün acaba, değiştirmediysen senin yuvarlak ta 53 yazıyo da..
Hiç sorma canım tam bahar geldi artık serinleriz dediğimiz an kavurmaya başladı.Ahhh o nefis zaten başımızın belasıBugün bende de aynı kaçamak oldu ve senden biraz fazlaah ah şu nefsimden nasıl kurtulacağım acaba her yer sıcak canım nem almış başını gidiyor Allah sonumuzu hayır etsin seneye daha beter olacak muhtemelen çünkü hiç ağaç kalmadı
Geçen hafta : 63.100
Gelen. +300
Bu hafta eski düzenine dön artık cnm o kadar emek verdin zayıfladın, biyerden bi başlasan devamı gelir iraden çok iyi senin çünkü yaparsınNe yazık ki ben de kırmızıya geçmişim
Evet, bugun başlıyorum inşallah. Ne zorlukla verdim haklısın, teşekkür ederim canımBu hafta eski düzenine dön artık cnm o kadar emek verdin zayıfladın, biyerden bi başlasan devamı gelir iraden çok iyi senin çünkü yaparsın
Aynen bende özlemişim resmenHiç sorma canım tam bahar geldi artık serinleriz dediğimiz an kavurmaya başladı.Ahhh o nefis zaten başımızın belasıAma özlemişim ne yalan söyleyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?