Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

candy_candy bildirim yapmayı unutmazsın inşallah?

@Elifff80 İzne ayrılmak istedin canım ama bu hafta bildirim yapman gerekiyor. Umarım okursun bu mesajı

Gönül elime sopayı alır seni sopalarım haaaaaaa Listeye gireyim gireyim dedin. Ama + geldin. Kendine gel olur mu?

Geçmiş olsun canım. Umarım sadece normal bir hastalıktır. Dikkat edin lütfen kendinize.

Merhabalar kaptanim, nasilsin? Insallah cikmaz bir sey , isiniz cok zor Allah kolaylik versin.

Amin canım çok teşekkürler. Şimdilik bir şey yok. İnşallah da çıkmaz diyeceğim ama artık o kadar arttı ki büyükşehirlerdeki bazı hastanelerde yer yok düşünün artık. Az önce kardeşimin haberini aldım. Konya'da yaşıyor. Testi pozitifmiş. Dikkat edin kendinize. Burnumuzun dibinde artık hastalık. Bu rahatlama hiç iyi gelmedi insanlara. Keşke tedbirler en baştaki gibi devam etseydi. Umarım bu kötü günleri de atlatırız

pessinus bu arada ben bu sabah 72.6 çıktım. Şoktayım.

100 gramla listeye giremiyorum bir aydır neredeyse çıldırıcığım
İnanır mısın dün sen 73 deyim deyince bir bakarsın 72 lerde çıkarsın sabah drdim kendi kendime:) tebrik ediyorum canım haftaya kıracaksın bu döngüyü güveniyorum sana. Bu arada iyisin değil mi bugün de?

Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin sanırım apartmanımdaki hemşire arkadaşım da oldu dün burun akıntısı vs ile başlayıp akşamına ateş çıkmış bugün test verecekti sen de dikkat etmek için elinden geleni yapıyorsundur zaten de Allah korusun işte

Geçmiş olsun kardeşin insallah kolay atlatır insanlar kendi etrafına gelene kadar onemsemiyor bir türlü diyeceğim ama herkesin etrafında artık, bu nasıl iş anlamadım.
Biz de uçak yolculuğu yaptik, evdeyiz o yüzden bekliyoruz 1 haftamız kaldı.

Geçmiş olsun. Inşallah sorunsuz bir şekilde atlatır kardeşiniz

Ne güzel yazmışsın eline emeğine sağlık
Ben ve diğer artı çıkanlar ve çıkma adayı olanlar birlikten kuvvet doğar haftaya herkes eksi ile gelsin sabit bile olmayalım haydi bismillahirrahmanirrahim

2 hafta önce :92.5
Bu hafta : 89.9 kg.
Fark : 2.6 kg
Kaptanım izne ayrılmak istiyorum.
Bu ara hiç vaktim olmuyor. .
Teşekkür ederim herşey için hepinize

Çok güzel bir sonuç canım. Tebrik ederim. İzne ayırıyorum seni ama lütfen beslenmene dikkat et. Diyet olarak değil sağlıklı yaşam olarak düşün. Canın ne zaman isterse de yeniden gel. Seviyoruz kocaman seni

Ayşegül artık silkelen ve kendine gel canım olur mu? Yeniden 7 li rakamları görmeni hiç istemiyorum. Bu hafta çok yoğun dahi olsan menü bekliyorum senden. Anlaştık mı?

Maşallah gayet güzel gitmiş. Annenlere gittiğin zaman kendini tutman lazım yoksa senin verdiğin kilolar takımı çok etkiliyor aldığın kilo da etkileyecek.

Harikasın

İyiyim canım çok şükür. Halsizlik ve yorgunluk var ama bugün cuma olduğu için hafta sonu yorgunluğu olarak yorumluyorum. Onun haricinde bir sıkıntım yok. Bu hafta sonu iki gün evdeyim dinleneceğim. Plan ya da kamp programı yok. Hastalık bulaştıysa bugün 5. gün felan oluyor en geç iki güne kalmaz belirti verir. Yani pazartesiye de belirti olmazsa kurtuldum diye sevineceğim

İnşallah da çıkmaz canım. Hafta sonu bolca dinlen yaşadığın stres yoğunluk da böyle hissettirmiştir tahmin edebiliyorum. Kolaylıklar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…