Değilsinizdir Allah'ın izniyle. Sağlıkçısınız benden iyi bilirsiniz gerekli önlemleri aldıysanız bi sıkıntı olmayacağını Allahın izniyle.Her şeyi geçtim eğer hastaysam hastalara bulaşma riski de var. Hastanelerde acil birimler haricinde her yerin kapatılması lazım bence. Yakında çalışacak sağlıkçı bulamayacaklar resmen. Her yere esnek çalışma geldi. Biz de henüz hiçbir iyileştirme yok.
Çok şükür kaptanım inşallah iyilik halin böyle devam ederGünaydın kızlarÇok şükür hala sağlıklıyım. Sadece maskeden ve siperlikten dolayı ufak ufak baş ağrısı çekiyorum. Onun haricinde hiç problem yok. Sizler nasılsınız?
Çok şükür kaptanım inşallah iyilik halin böyle devam edergünaydın bu arada. Hala yarışıyor muyuz ben bu hafta listeye girmek istiyorum artık
Sağlık olsun canım senin gündem maddelerin daha yoğun olduğu kadar. Ben dün çok güzel bir rakam gördüm de bugün biraz üstündeyim rakamın. Yarına kısmet artık:) dün aşure yapıp yerken biraz ayarı kaçırmış olabilirim tartı da ondan böyle söylüyor olabilir azıcıkYarışıyoruz tabii ki ama ben yarışta biraz gerideyim. Bu sabah 73.6 ydım. Bu hafta listeye giremem maalesef.
Günaydın kaptanım.İnşallah her sabah saglıklı olarak uyanır öyle devam edersin.Bende iyiyim çok şükür.Günaydın kızlarÇok şükür hala sağlıklıyım. Sadece maskeden ve siperlikten dolayı ufak ufak baş ağrısı çekiyorum. Onun haricinde hiç problem yok. Sizler nasılsınız?
Selamlar dünkü menüm ;
Kahvaltı 09.00: Bir bardak süte bir ince dilim ananas yarım armut tarçın 2 ceviz 2 tk chia
Ara 11.30: Bir bardak yeşil çay
Öğlen 13.30: 3 köfte domates peynir 1 dlim tb ekmek
Ara:3 bardak çay 2 hurma(komşum vardı ona ayak uydurdum)
Akşam 19.30: 6-7 adet etli sarma 3 yk yogurt
Bugün menümü listemden bağımsız ben ayarladım.Komşumla kış için buzluklara sarma doldurunca her şey karıştı.Dün yeni listem geldi bugün sıfırdan başlıyorum.
Su 3 lt spor yok.
Sağlık olsun canım senin gündem maddelerin daha yoğun olduğu kadar. Ben dün çok güzel bir rakam gördüm de bugün biraz üstündeyim rakamın. Yarına kısmet artık:) dün aşure yapıp yerken biraz ayarı kaçırmış olabilirim tartı da ondan böyle söylüyor olabilir azıcık
İnşallah kaptanım.Bazen yolum çok uzun diye umutsuzlaşıyorum ama sonra 1 yıldır giyemediğim kıyafetlerin icine rahatca girebildiğimi hatta bazılarınım bollaştığını görünce yeniden gaza geliyorum.Bu hafta yine güzel bir sonuç gelecek inşallah senden.Hedefe ulaştığında da bir mucizeyi gerçekleştirmiş olacaksın. Farkındasın di mi?
En büyük motivasyon o canım kıyafetlerin üstünde duruşu bile değişiyo insan kendini çok iyi hissediyor gerçektenİnşallah kaptanım.Bazen yolum çok uzun diye umutsuzlaşıyorum ama sonra 1 yıldır giyemediğim kıyafetlerin icine rahatca girebildiğimi hatta bazılarınım bollaştığını görünce yeniden gaza geliyorum.
İyi akşamlar kızlar
Sabah 07.00; tam buğday ekmeğinden tost
1 dilim kavun
1 domates
Öğlen 12.30; 1 simit, ayran
Ara öğün 16.00; 2 tane elmalı kurabiye
Akşam 18.30; fırında çupra ve bol salata
Su 2 litre kadar olmuştur.
Bugün bende de aynı kaçamak oldu ve senden biraz fazlaKahvaltı 09.20: Bir haşlanmış yumurta ,5 yeşil zeytin peynir domates salatalık bir wasa
Ara 11.30: Bir bardak yeşil cay
Öğlen 13.30: 5 yk yogurt rendelenmiş kabak ceviz ici pulbiber
Ara16.00: 10 badem + 2 hurma
Akşam 19.00: Haşlanmış tavuklu bol yeşillikli salata + 1 bardak kefir
Kaçamağım oldu 3 4 adet kızarmış patates
Su3 ltyi geçti ama tam ne oldu bilmiyorum.Ankata çok sıcak spor yapmadan eriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?