Amin canım inşallah.Allah tamamına erdirsin canım. Çok geçmiş olsun.
Oğlum Kayseri Osman Ulubaş Fen Lisesi ne yerleşti, uzaktan eğitim le katılıyor okuluna. Ben de göreve başladım 1,5 yıl aradan sonra. Seminerler, canlı telafi dersleri başladı.. şimdiden yoğunluğumuz başladı anlayacağın
Çok zorlandım zaten çok severim aşureyi hayatımda ilk defa 1 kase ile bıraktım canımÇok güzel bir menü bencesu ve sporda çok iyi
Aşureyi 1 kase ile sınırlaman büyük başarı, ben 2-3 kase yemeden duramazdım
Bu yıl evde olman en iyisi zaten. Okutmanlık ta hakkında hayırlıysa olsun inşallah canımAmin canım inşallah.
Çok sevindim.Rabbim senin de oglunun da yardimcisi olsun.Ama çok dikkat et kendine.
Ben bu yıl evdeyim.Aslinda keSin değil.Okutmanlik için mülakata girecegim.Bakalim işte.
Yaaa çok üzüldüm canim inşallah bulasmamistir ☹ Allah yardimciniz olsunKızlar yaaaa bizim birimdeki arkadaş pozitif çıktı. Şu an biz de belirti bekliyoruz test yaptırmak için. İnşallah bulaşmamıştır. Dua edin lütfen
Bende hayirlisiysa olsun diyorum artik napalim canım.Bu yıl evde olman en iyisi zaten. Okutmanlık ta hakkında hayırlıysa olsun inşallah canım
Slm buralarda pek yokum
Neden belirti bekliyorsunuz ki Allah korusun ya bulaştıysa çocuklarınız falan hep tehlikede demektir ben hayatta bekleyemez gider testi gerekirse parasını verir yaptırırdım. Işin ucunda o kadar insanın vebaline girmekte var sonuçta. Inşallah bulamamıştır kimseyeKızlar yaaaa bizim birimdeki arkadaş pozitif çıktı. Şu an biz de belirti bekliyoruz test yaptırmak için. İnşallah bulaşmamıştır. Dua edin lütfen
Meselenin para olduğunu sanmıyorum. Hemşire çok arkadaşım var belirti göstermeden test yapmıyorlar bakanlık kararı o şekildeymiş hatta karantina falan da uygulanmıyor temasta bulundukları için. Kimse o bekleme süresini beklemez öyle olsaNeden belirti bekliyorsunuz ki Allah korusun ya bulaştıysa çocuklarınız falan hep tehlikede demektir ben hayatta bekleyemez gider testi gerekirse parasını verir yaptırırdım. Işin ucunda o kadar insanın vebaline girmekte var sonuçta. Inşallah bulamamıştır kimseye
Yok ben parayı kastetmedim zaten neden yapılmadığını anlamadım. Kıbrısta ihtimali olan herkese temastan 4 gün sonra yapıyorlar Türkiyeden gelenleri temaslı ise hem test yapıyorlar hem de 14 karantina ve 14 sonunda tekrar test yapıyorlar her ihtimale karşıMeselenin para olduğunu sanmıyorum. Hemşire çok arkadaşım var belirti göstermeden test yapmıyorlar bakanlık kararı o şekildeymiş hatta karantina falan da uygulanmıyor temasta bulundukları için. Kimse o bekleme süresini beklemez öyle olsa
Doğrudur canım olması gereken de odur ama uygulama maalesef böyleymiş. Arkadaşlarımdan biri hemşire kendisi belirti gösterene kadar test yapılmadı ne zaman ki ateş kusma ishal ağrılar görüldü o zaman yapıldı. Gerçi pozitif çıkmamış kum dökmüş ama demem o ki sağlık çalışanlarına som dk da yapıyorlarYok ben parayı kastetmedim zaten neden yapılmadığını anlamadım. Kıbrısta ihtimali olan herkese temastan 4 gün sonra yapıyorlar Türkiyeden gelenleri temaslı ise hem test yapıyorlar hem de 14 karantina ve 14 sonunda tekrar test yapıyorlar her ihtimale karşı
Allah yardımcıları olsun sağlıkçıların ya Allaha eyaletler resmenDoğrudur canım olması gereken de odur ama uygulama maalesef böyleymiş. Arkadaşlarımdan biri hemşire kendisi belirti gösterene kadar test yapılmadı ne zaman ki ateş kusma ishal ağrılar görüldü o zaman yapıldı. Gerçi pozitif çıkmamış kum dökmüş ama demem o ki sağlık çalışanlarına som dk da yapıyorlar
Allah yardımcıları olsun sağlıkçıların ya Allaha eyaletler resmen
Allah kolaylık versin canım inşallah sizlerde çıkmaz rabbim korusun. İnsanın her gün kalkıp da acaba bugün iyi miyim hasta mıyım çelişkisini yaşaması da çok kötüGünaydın kızlar
Bugün birimden başka bir arkadaşın sonucu daha çıktı pozitif. Ben de henüz herhangi bir belirti bulgu yok çok şükür. O yüzden henüz test yaptırmadım.
İnşallah hiç belirti göstermezsin ve sana bulaşmamıştır kaptanım.Allah herkesi korusun.Günaydın kızlar
Bugün birimden başka bir arkadaşın sonucu daha çıktı pozitif. Ben de henüz herhangi bir belirti bulgu yok çok şükür. O yüzden henüz test yaptırmadım.
İnşallah hiç belirti göstermezsin ve sana bulaşmamıştır kaptanım.Allah herkesi korusun.
Allah kolaylık versin canım inşallah sizlerde çıkmaz rabbim korusun. İnsanın her gün kalkıp da acaba bugün iyi miyim hasta mıyım çelişkisini yaşaması da çok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?