Bende çok merak ettim inşallah kötü bişey yokturSelam arkadaşlar kaptanla görüşen var mı ?İnşallah bir sorun yoktur normal şartlarda girip haber verirdi.
Senin adına çok sevindim canım, ben neyazıkki boğazımı çok tutamadımAyyy iyi ki rakibe olmuşuz dün geceden beri gözümün önünde kızarmış patatesler sucuklar kendimi zor durduruyorum yarış gazına geldiğim için.
Sevindim ya vallahi menü paylaşacağım haber alamadım diye içimden gelmiyordu.Kızlar kaptan iyiymiş, biraz öksürük ve halsizlik varmış, test yaptırmamış, bu gece yada yarın test yaptırmayı düşünüyormuş, buraya uğramaya çalışacak.
Çok az yemişsin acıkmayacak mısınİyi pazarlar kızlar bugün günü baya erken kapattım
Sabah 10.30 soğanlı, patatesli yumarta
Peynir, zeytin, domates,salatalık, 1d.t.b ekmeği
Ara öğün 14.30; 1 bardak ananaslı smothie
Akşam 16.30; 1.5 tane fırında karnıyarık, 4 kaşık bulgur pilavı,salata
Su 1.5 litre,yatmadan 2 yaparım
30 dk. Hitt kardiyo
Bu güzel menülere karşı benim yarışta hiç şansım yok gibi gözüküyor, ama yine de şansımı deneyeceğim, pes etmek yokDünkü menüm
Kahvaltı 9.00: Bir yumurtali peynirli omlet 5 zeytin domates salatalık 1 wasa
11.00: Bir bardak yeşil çay
14.00: Biraz haşlanmış tavuk 1 dilim tb ekmek
17.00: Bir avuç beyaz leblebi ve kuru üzüm
19.35:5 yk yoğurt 1 rendelenmiş kabak 2 ceviz pulbiber
21.30:1 salatalık 1 bardak beyaz çay
3 lt su 1 saat yürüyüş
Bugünkü menü;
Kahvaltı 9.30: Bir haşlanmış yumurta 5 yeşil zeytin domates salatalık 1 dilim peynir 1 wasa
11.30:Bir bardak yeşil çay
15.00: 10 badem 3 hurma
19.30: 5 yk yoğurt 1 rendelenmiş kabak ceviz pulbiber
21.00 da beyaz çay içerim.
Bugün su fazla içemedim 2 lt tamamlamaya çalışacağım.Spor yok.Yemekleri de zorlayarak yedim canım istemedi.Ustalara yemek yapmakla uğraştım sanırım ondan iştahım kapandı.
Canım pwk bişey istemedi bugün, aslında çok azda değil ywdiklerim baya tıka basa doydumÇok az yemişsin acıkmayacak mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?