Allah kolaylık versin canim buyogunlukta bide ev telasi zor olacakKızlar , gelemedim kusurabakmayın 3 gün kızım ateşliydi boğaz enfeksiyonu olmuş... aklım çıktı... ateşin olduğu günler osmaniye de sıcaklık 63 dereceydi... aksilik tam sıcaklığın olduğu zamanlara denk geldik.. antibiyotik tedavisiyle atlatıyoruz şuan....
Bugün şükür çok çok iyi.. tel elime geçmiyor pek ebaya giriyor... ev işi kızım ödev kontrol birlikte kitap oku derken gün bitiyor...
Bu aralar bide ev arıyorum uygun bir ev bulursam taşınacam.....
Ay evet umuttum kusura bakma ne olur nereye yazacaktım kiGonul83 canım sonuncu olduğun için yapman gerekenler var. Nerdesin? Çok önemli
Çok geçmiş olsun cnmKızlar , gelemedim kusurabakmayın 3 gün kızım ateşliydi boğaz enfeksiyonu olmuş... aklım çıktı... ateşin olduğu günler osmaniye de sıcaklık 63 dereceydi... aksilik tam sıcaklığın olduğu zamanlara denk geldik.. antibiyotik tedavisiyle atlatıyoruz şuan....
Bugün şükür çok çok iyi.. tel elime geçmiyor pek ebaya giriyor... ev işi kızım ödev kontrol birlikte kitap oku derken gün bitiyor...
Ben nerede hata yaptım başlığına yazcaksın cnm bide tarif sayfaıs vardı oraya diyete uygun bi tarif yazman lazımAy evet umuttum kusura bakma ne olur nereye yazacaktım ki
Yarışmacılarımızdan sağlıklı tarifler o sayfanın adıda cnmAy evet umuttum kusura bakma ne olur nereye yazacaktım ki
Geçmiş olsun çok.Kızlar , gelemedim kusurabakmayın 3 gün kızım ateşliydi boğaz enfeksiyonu olmuş... aklım çıktı... ateşin olduğu günler osmaniye de sıcaklık 63 dereceydi... aksilik tam sıcaklığın olduğu zamanlara denk geldik.. antibiyotik tedavisiyle atlatıyoruz şuan....
Bende dün abarttım biraz ama sporuda ona göre abarttım dengelensin diye ve sabah tartıda eksiyi görünce rahatladımSelam arkadaşlar.Dünkü menülere göz attımda herkese bir tatlı uğramış.Buna bende dahilTakım ruhu bu olsa gerek
Kahvaltı 10.00: Yarım avokado 1 yk lor peyniri 1 tk keten tohumu 2 wasa
12.40: Bir bardak yeşil çay
14.20: 1dilim tb ekmek + 1 yumurtalı omlet
18.00: 2 adet çiğ börek
21.00: Bir dilim profiterollü pasta
2lt kadar su 40 dk yürüyüş
Dün kızımın doğum günüydü.Aile içinde ufak bir kutlama yapınca menülerim değişti ister istemez.Ama bugün yeniden kendimi sıfırlamış olarak uyandım.
Geçmiş olsun canım, Allah şifa versin, Kayseri kaç gündür böyle sıcaksa oraları düşünemiyorum.. Bi iki gündür burası biraz serinledi, oralarda serinlemiştir umarım.Kızlar , gelemedim kusurabakmayın 3 gün kızım ateşliydi boğaz enfeksiyonu olmuş... aklım çıktı... ateşin olduğu günler osmaniye de sıcaklık 63 dereceydi... aksilik tam sıcaklığın olduğu zamanlara denk geldik.. antibiyotik tedavisiyle atlatıyoruz şuan....
Bende de güzel şeyler oluyordu ama dünden sonra ne oldu bilemiyorum
Bugün oğlumun doğum günü, yine pasta yiyeceğim mecburen...Ama dengelemeye çalışacağım inşallah..
Amin, seninkine de inşallah canım..Bende de güzel şeyler oluyordu ama dünden sonra ne oldu bilemiyorum
Kızımla araları gün olarak 1 gün demek ki
Afiyet olsun.Allah hayırlı ömür nasip etsin.
Kızının doğum günü kutlu olsun canım.Selam arkadaşlar.Dünkü menülere göz attımda herkese bir tatlı uğramış.Buna bende dahilTakım ruhu bu olsa gerek
Kahvaltı 10.00: Yarım avokado 1 yk lor peyniri 1 tk keten tohumu 2 wasa
12.40: Bir bardak yeşil çay
14.20: 1dilim tb ekmek + 1 yumurtalı omlet
18.00: 2 adet çiğ börek
21.00: Bir dilim profiterollü pasta
2lt kadar su 40 dk yürüyüş
Dün kızımın doğum günüydü.Aile içinde ufak bir kutlama yapınca menülerim değişti ister istemez.Ama bugün yeniden kendimi sıfırlamış olarak uyandım.
Bugün oğlumun doğum günü, yine pasta yiyeceğim mecburen...Ama dengelemeye çalışacağım inşallah..
Benimki daha 1 yaşına yeni girdi teyzesiAmin, seninkine de inşallah canım..
Kaç yaşında, benimki bugun 11 i bitirdi, 12 e girdi
Kızının doğum günü kutlu olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?