Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Allah kolaylık versin canim buyogunlukta bide ev telasi zor olacak

Çok geçmiş olsun cnm

İyi geceler kızlar
Sabah 10:00
Haşlanmış yumurta, sucuklu omlet, 1 tane kırmızı kapya biber , yarım domates, 5 küçük dilim beyaz peynir,3 adet yeşil zeytin 3 çay bardağı çay

öğle 15:00
Dondurmalı meyveli waffle ve mocha
16:30
Vanilyalı kavunlu antepli dondurma

Akşam 18:30
2 adet incir
2yk sütlaç

Spor 10 bin adım yürüyüş 20 dk koşu ve 3 saat voleybol
Su 3 litreyi geçkin

Bugün şekerin dibine vurdum ya Allahtan hayırlısı. Bugün çok sınır zorladığım için akşam yemek yemedim şu an deli gibi açım sabaha hayırlısı

Geçmiş olsun çok.

Bugünkü menüm,
Sabah 9.30
1 kaşarlı domatesli tost, çay
Öğle 12.30
1 kase rus salatası, 3 kaşık pilaki
Ara 17.00
1 dilim tavukgöğsü
Akşam 20.00
1 kase mercimek çorbası, 1 dilim tb ekmek
Bugün 7500 adım oldu su 1,5 lt kadar
Akşam yemeklerinin saati kayıyor biraz burada ayrı yiyeceğim sanirim, tam düzen oturmadı.

Selam arkadaşlar.Dünkü menülere göz attımda herkese bir tatlı uğramış.Buna bende dahilTakım ruhu bu olsa gerek

Kahvaltı 10.00: Yarım avokado 1 yk lor peyniri 1 tk keten tohumu 2 wasa
12.40: Bir bardak yeşil çay
14.20: 1dilim tb ekmek + 1 yumurtalı omlet
18.00: 2 adet çiğ börek
21.00: Bir dilim profiterollü pasta

2lt kadar su 40 dk yürüyüş

Dün kızımın doğum günüydü.Aile içinde ufak bir kutlama yapınca menülerim değişti ister istemez.Ama bugün yeniden kendimi sıfırlamış olarak uyandım.

Bende dün abarttım biraz ama sporuda ona göre abarttım dengelensin diye ve sabah tartıda eksiyi görünce rahatladım

Geçmiş olsun canım, Allah şifa versin, Kayseri kaç gündür böyle sıcaksa oraları düşünemiyorum.. Bi iki gündür burası biraz serinledi, oralarda serinlemiştir umarım.
Ev bulmak taşınmak zor işler, inşallah gönlüne göre bulursun..

Dün ki menü
10.30
5-6 tane mücver, domates, salatalık, reçelin içindeki 1 kayısı..

13.00
2 şeftali, biraz üzüm

17 30
1 kase mantı, 1 tabak salata

22.00
Yarım kase puding, 1 dilim kavun, 1 incir

3 litre su, yarım saat yürüyüş

Kızının doğum günü kutlu olsun canım.
Bugün oğlumun doğum günü, yine pasta yiyeceğim mecburen...Ama dengelemeye çalışacağım inşallah..

Senin de oğlunun doğum günü kutlu olsun canım, pasta kaçınılmaz tabi önemli olan artan dilim olursa dolaba konduğunda gidip gelip yememek, ben de maalesef öyle oluyor sonrasinda

Gonul83 Canım bir de sağlıklı yemek tarifi yazman lazım. Topiğe etiketledim seni. O da önemli lüften ihmal etme. Ceza almamamız lazım.

Bugün karışık ve kötü bir gündü benim için. Öksürüğüm devam ediyor. O yüzden Göğüs hastalıklarına da muayene oldum. Tomografi çekildi şükür temiz çıktı. Covid değilim. Ama astım belirtileri olduğu için doktor astım ilacı başladı. Geçmişi okuyamadım. Eve gidince bakacağım. Umarım herkes iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…