Hıım çok büyük bi alım değilmiş sen hemen verirsin o kilolarıAyy çok sevindim
Ne kadalık oldu? Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallah..
Mezuniyetten sonra 2-3 kilo aldım tatilde, onları eritmeye çalışıyorum.
Hayirli olsun Allah anali babalı sağlıklı mutlu büyümesini nasip etsin.10 haftalık canım çok teşekkür ederim ❣
Allah analı babalı büyütsün canım yeğenler tatlıdır tabi:) kardeşine de sana da geçmiş olsun diyelim gel artık takıma canım izinde gelecektin haniKızlar kusura bakmayın hiç giremedim yazamadim bu hafta kardeşimin doğurduğu, benim izinde olmama rağmen maaşları yaptığım ve açıköğretim yaz okulu sınavlarına girdiğim saçma bir hafta oldu geceleri uyumuyor sabah 7 gibi yatıyorum çok acayip bir hafta bu hafta
Ama yeğenim çok datluuuuu
Allah analı babalı büyütsün canım yeğenler tatlıdır tabi:) kardeşine de sana da geçmiş olsun diyelim gel artık takıma canım izinde gelecektin hanibekliyoruz artık seni
Oyyy maşaAllah Allah analı babalı büyütsün inşallah.Kızlar kusura bakmayın hiç giremedim yazamadim bu hafta kardeşimin doğurduğu, benim izinde olmama rağmen maaşları yaptığım ve açıköğretim yaz okulu sınavlarına girdiğim saçma bir hafta oldu geceleri uyumuyor sabah 7 gibi yatıyorum çok acayip bir hafta bu hafta
Ama yeğenim çok datluuuuu
Günaydın.Kendi adıma iyiyim çok şükür.Sen nasılsın ?Hamilelik nasıl gidiyor ?Ben geldim takıma kısa zaman sonra bebişin haberi geldiIyi geceler.Canım takımım benim.Nasil bakalım herkes? Burayı çok özledim.
Iyiyim çok şükür.Hamilelik biraz zorluyor ama idare ediyorum.Oyle oldu gerçekten zamanlamam.Evet ya çok özlüyorum burayı zaten.Günaydın.Kendi adıma iyiyim çok şükür.Sen nasılsın ?Hamilelik nasıl gidiyor ?Ben geldim takıma kısa zaman sonra bebişin haberi geldiBizimle yarışmasan bile buralarda hasret giderebilirsin.
Yeni kalktım canım, daha tartıya çıkmadım. Biraz şişkinlik var dün nohut ve bulgur pilavı yemiştim...
Hayırlı olsun yeni öğrendim cnm, sağlıklı keyifli bir hamilelik olsun.Iyiyim çok şükür.Hamilelik biraz zorluyor ama idare ediyorum.Oyle oldu gerçekten zamanlamam.Evet ya çok özlüyorum burayı zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?