Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar kusura bakmayın hiç giremedim yazamadim bu hafta kardeşimin doğurduğu, benim izinde olmama rağmen maaşları yaptığım ve açıköğretim yaz okulu sınavlarına girdiğim saçma bir hafta oldu geceleri uyumuyor sabah 7 gibi yatıyorum çok acayip bir hafta bu hafta

Ama yeğenim çok datluuuuu

Allah analı babalı büyütsün canım yeğenler tatlıdır tabi:) kardeşine de sana da geçmiş olsun diyelim gel artık takıma canım izinde gelecektin hanibekliyoruz artık seni

Allah analı babalı büyütsün canım yeğenler tatlıdır tabi:) kardeşine de sana da geçmiş olsun diyelim gel artık takıma canım izinde gelecektin hanibekliyoruz artık seni

Valla canım bu izin benim hiç tahmin ettiğim gibi geçmiyor günler nasıl geçti bitti anlamadım çok üzüldüm ben de böyle olmasına çok az kaldı Pazartesi günü ise başlıyorum düzenli paylaşıma da başlayacağım Eylül geldi yeterince oyalandim artık ipin ucunu sıkı tutmak şart oldu

Bugunku menum,
Sabah 9.30
1 yumurtadan omlet, 1 zeytin, 2 ceviz 3 badem, 2 etimek biraz bal ve 2 kk beyaz peynir
Öğle 13.30
1 avuç kuru üzüm dut kurusu badem, 1 fincan sütlü kahve
Ara 16.00
Yarim muz
Akşam 19.00
1 biber dolması, 1 kase yoğurt
Spor 9300 adım
Yarim tam tartılıp başlıyorum.

Oyyy maşaAllah Allah analı babalı büyütsün inşallah.

İyi geceler

Kahvaltı 09.40: Bir yumurtalı omlet bir dilim peynir domates salatalık 2 ceviz 5 badem
Öğlen 13.00: Bir tabak kabak yemeği + 5 yk yoğurt
Ara16.30: Bir fincan sütlü türk kahvesi + 2 kayısı
Akşam 19.20: 3 yk haşlanmış kinoa bir nektari 2 ceviz içili yeşillikli salata
Şimdi de yeşil çay içiyorum.

2 lt su zar zor içtim nedense canım istemedi + spor ev temizliği

Selam kızlar bugün ipin ucu iyice kaçtı sanırım ya Allahtan hayırlısı
Sabah 9:30
Haşlanmış yumurta, yarım domates ve salatalık, 5 adet siyah zeytin, 1 dilim tb ekmek
Öğle 14:30 ve sonrası facia
2 buçuk kase kısır 1 dilim kek 1 dilim bisküvi pastası
Akşam 18:30
2 çatal taze fasulye
2 çatal(her birinde 3 adet) makarna

Gün içinde 10-15 adet çiğ badem

Spor 6.5 km yürüyüş
2 litreyi geçkin su

Yarın sabah tartıda hayırlısı dün gördüğüm eksi yarın artı olmaz inşallah

Iyi geceler.Canım takımım benim.Nasil bakalım herkes? Burayı çok özledim.
Günaydın.Kendi adıma iyiyim çok şükür.Sen nasılsın ?Hamilelik nasıl gidiyor ?Ben geldim takıma kısa zaman sonra bebişin haberi geldiBizimle yarışmasan bile buralarda hasret giderebilirsin.

Günaydın.Kendi adıma iyiyim çok şükür.Sen nasılsın ?Hamilelik nasıl gidiyor ?Ben geldim takıma kısa zaman sonra bebişin haberi geldiBizimle yarışmasan bile buralarda hasret giderebilirsin.
Iyiyim çok şükür.Hamilelik biraz zorluyor ama idare ediyorum.Oyle oldu gerçekten zamanlamam.Evet ya çok özlüyorum burayı zaten.

Dünki menü

11.00
Çeyrek ekmeğin yarısı
1 tavada yumurta
3 kaşık patlıcan söğürme
10 yeşil zeytin
Raçelin içindeki 1 kayısı
Domates salatalık
Çay

15.00
1 incir, biraz üzüm

16.30
Biberiyeli çay

18.30
1 tabak nohut yemeği, 6 kaşık bulgur pilavı

22.00
Yarım dilim karpuz

3 litre su, 1 saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…