Okullar açılsa rahatlayacak değil mi? Bende günde 6 saat ders yapıyorum canlı olarak bu hafta bittim resmenİyi akşamlar kızlar, nasılsınız? Umarım herkes iyidir.
Yaklaşık son bir aydır o kadar yoğunum ki buraya düzenli uğrayamıyorum, bildirim yapamıyorum. Bu durum beni sizlere karşı mahcup duruma düşürüyor. Canlı dersler, öncesi ve sonrası öğrencilerime gönderdiğim dijital belgelerin hazırlığı, bunların takibi, 2 çocuğumun canlı ders ve eba takibi, küçük bebeğim ve ev işleri arasında boğulmuş durumdayımHayatımda bu kadar yoğun bi dönem geçirdiğimi hatırlamıyorum...
Bu sebeple artık takıma düzenli gelemeyeceğimi bilmenizi istedim. Kaptanla da görüştüm..
Arada uğrar, yoklarım sizi...
Hepinizi çok seviyorum, herşey için ayrı ayrı tüm takıma teşekkürler❤
Cok guzel, ben de biraz sonra baslayacagim spora.Gunaydinnnn
Sabah sporumu yaptım ve çok mutluyum
5 günlük kampım başladı arkadaşlar
Günaydın kızlar
Ben diyetisyene gidiyorum 3 gün daha relaks besleniyorum son 5 gün hiç kacamaksiz besleniyorum daha dikkat ediyorum. Kamp böyle bişey yanine kampı bu can? zayıflama kapmpı gibi bişi mi
GünaydınGunaydin herkese
LAydLiNe kaptanım ben iki hafta tartıya dahil olmasam olur mu? Sonunda kıbrısa gelebildim ama 2 hafta karantinadayım tartım yok bulunduğum yerde. Diyetide uygulamaya çalışacağım elimden geldiğince ama yazamaya bilirim internetim çok yok kusura bakmayın
Günaydınlar kızlar herkes yine sessizliğe gömülmüş neler yapıyorsunuz?
Arkadaşlar bu hafta bende aktif olamayacağım.Hem ev tasınma hemde ailem burada olacak.Ufak bebekle yetişemiyorum.
İnşallah cuma günü bildirime gelirim.
Bu haftalık az müsaade istiyorum kaptanım.LAydLiNe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?