Allah rast getirsin canımLAydLiNe kaptanım ben iki hafta tartıya dahil olmasam olur mu? Sonunda kıbrısa gelebildim ama 2 hafta karantinadayım tartım yok bulunduğum yerde. Diyetide uygulamaya çalışacağım elimden geldiğince ama yazamaya bilirim internetim çok yok kusura bakmayın
İyiyim canım canlı dersler arası uğruyorum işte çok sikintiliymis resmen yaaa
Muhtemelen daha da karışacaktır hayırlısı olsun inşallah. Bu hafta beslenme olarak kötü geçiyor hafta sonu oğlumun doğum gününü kutladım dün eşim arkadaşıyla kuşburnu marmelatı kaynattı çok geç geldi akşam yemeğimiz 9 da olduBiraz öyle olmuş yineToparlanmamız lazım ama bir türlü toparlanamıyoruz. Haftaya okullar açılıyor İşler iyice karışmaz inşallah.
Muhtemelen daha da karışacaktır hayırlısı olsun inşallah. Bu hafta beslenme olarak kötü geçiyor hafta sonu oğlumun doğum gününü kutladım dün eşim arkadaşıyla kuşburnu marmelatı kaynattı çok geç geldi akşam yemeğimiz 9 da olduyarın da evlilik yıldönümüz bakalım eşim neler planlıyor. Dikkat etmeye çalışıp sonraki gün şekersiz 21 güne başlayacağım inşallah. Kilo olarak 68 i zorlar durumdayım hiç hoşuma gitmiyor zayıflamak istiyor ama bir şeyleri yemeye sarıyorum kısır döngüye girdim yine kaptanım çek kulağımı kendime gelmem lazım
Başla kaptanım başla başka türlü toparlanamayacağız çok koptukHep birlikte toparlanmamız lazım canım. Bu akşam herkesten menü bekleyerek başlıyorum ben bu kulak çekme işine. Akşama hazır olun
Kaptanım beni cumaya kadar idare edin ne olur saçma sapan menüler yapıyorum evde babam olunca kendime özel yemek yapamıyorum... inan koşuşturmam çok fazla...babam öğle yediğini akşam yemiyor tam çıldırma durumdayım.. bi taraftan ev sil süpür bi taraftan kızımın dersleri derken kendime hiç vakit ayıramıyorum.. bu yaşlılar gittikçe zorlanıyorlar alıngan oluyorlar. Çok sabırsız oluyorlar.. ;((Hep birlikte toparlanmamız lazım canım. Bu akşam herkesten menü bekleyerek başlıyorum ben bu kulak çekme işine. Akşama hazır olun
Merhaba canım, takım kaptanıBenide alın takıma
Valla kimse uğramıyo diye bıraktım bende yazmayıGünaydın kızlar..
Bir kaç gündür hiç enerjim yok.. Müdürlüğümüzden 6 kişi karantinaya alındı biri pozitif.. Bu yüzden dönüşümlü çalışma iptal edildi hem de benim off'umdabir de maaş haftası mı? karantinadaki personelden birinin işleri de bana kaldı mı? hepsi üst üste
bu hafta kızım ilkokula başladı güzel bir parti yaptık o gün okula başlama partisibu haftanın tek güzel şeyi bu ama ödevler de dikeni gerçekten hiç abartmıyorum bak geçen öğretmeni benim cücük kadar kızıma 23 sayfa ödev vermiş 2 gün için bitiremedik tabi 10 sayfasını yapabildik şimdi üstüne bi 10 sayfa daha geldi cumaya kadar bitirebilirsek.. akşamdan akşama ödev mi yapacağım ikizlerle mi ilgilenicem yemek mi yapıcam valla ben de şaşırdım kendimi bu hafta
sizi ilgilendiren kısma gelirsekmaalesef bugüne kadar çok dikkat edebildiğim söylenemez yaylar gevşedi benim yine.. ama bugüne güzel sıkı bir kahvaltı ile başladım inşallah cumaya kadar toparlarım
sizlerde ne var ne yok arkadaşlar?
lütfen aktif katılım yapacak arkadaşlar gruba yazın da sayımızı bilelim, sohbet edelim, birbirimizi tanıyalım.. vallahi açıkçası kaç gündür hiç yazasım gelmiyor en son yazdığımda soru sormama rağmen kimse cevap vermedi canım sıkıldı çokkimsenin umrunda değil seval sen de yazma dedim içimden ama dayanamadım gene kaptan çok giremiyor diye tayfa bu kadar dağıtmasın kadın sağlıkçı durumlar malum bunu bahane etmeyelim dağıtmaca yok
kimler aktif katılım yapacak el kaldırsın ona göre çemkiricem yazmayanlara
ben varım
Valla kimse uğramıyo diye bıraktım bende yazmayıbu hafta sporada geri başladım düzene girdim geri bende şükür
Öncelikle hoşgeldin cnm akşamları saat belirterek menülerimizi paylaşıyoruz, spor yaptıysak onu yazıyoruz vede içtiğimiz su miktarını, birbirimizin menülerini yorumluyoruz, cuma günleride tartı günümüz sabah tartılıp yazıyoruz buraya geçen hafta şu kadardı bu hafta bu kadar gibisinden, bu aralar grup pek aktif değil virüs, evden eğitim derken (grubun b0yük çoğunluğu öğretmendeBen katılmak istiyorum zayıfkama grubuna bu zayıflama gruplarında neler paylaşmak gerekiyor acaba?
Tmm cnm elbirliğiyle toparlayalım hadi grubumuzubiz de bu akşam kızımla başlicaz sporasabahları, öğle araları yürüyüşlere başlicam falan.. havalar da serinledi bu kışı kaçırmam lazım artık
yaz sen yaz ben de yazıcam her gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?