Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Allah rast getirsin canım bol bol denize bak hakkında hayırlısı inşallah
Transfer yapılacak mı

Biraz öyle olmuş yine Toparlanmamız lazım ama bir türlü toparlanamıyoruz. Haftaya okullar açılıyor İşler iyice karışmaz inşallah.
Muhtemelen daha da karışacaktır hayırlısı olsun inşallah. Bu hafta beslenme olarak kötü geçiyor hafta sonu oğlumun doğum gününü kutladım dün eşim arkadaşıyla kuşburnu marmelatı kaynattı çok geç geldi akşam yemeğimiz 9 da oldu yarın da evlilik yıldönümüz bakalım eşim neler planlıyor. Dikkat etmeye çalışıp sonraki gün şekersiz 21 güne başlayacağım inşallah. Kilo olarak 68 i zorlar durumdayım hiç hoşuma gitmiyor zayıflamak istiyor ama bir şeyleri yemeye sarıyorum kısır döngüye girdim yine kaptanım çek kulağımı kendime gelmem lazım

Hep birlikte toparlanmamız lazım canım. Bu akşam herkesten menü bekleyerek başlıyorum ben bu kulak çekme işine. Akşama hazır olun

Misafirim daha gitmedi o yüzden gelemiyorum cuma günü gidecek babam ondan sonra sahalara dönüş yapacam.
Okullarda açılıyor çok mutluyuz :)

Hep birlikte toparlanmamız lazım canım. Bu akşam herkesten menü bekleyerek başlıyorum ben bu kulak çekme işine. Akşama hazır olun
Kaptanım beni cumaya kadar idare edin ne olur saçma sapan menüler yapıyorum evde babam olunca kendime özel yemek yapamıyorum... inan koşuşturmam çok fazla...babam öğle yediğini akşam yemiyor tam çıldırma durumdayım.. bi taraftan ev sil süpür bi taraftan kızımın dersleri derken kendime hiç vakit ayıramıyorum.. bu yaşlılar gittikçe zorlanıyorlar alıngan oluyorlar. Çok sabırsız oluyorlar.. ;((

9.30
limonlu sıcak su

13:40
1 tane muz

15.00
1 kk peynir
5 zeytin
3 dilim avokado
nane,dere otu
1 yumurta
2 wasa

17.30
sutlu kahve

18.30
1 porsiyon Ispanak
2 kaki yogurt

1.5 litre su
1 saat eliptik

Günaydın kızlar..

Bir kaç gündür hiç enerjim yok.. Müdürlüğümüzden 6 kişi karantinaya alındı biri pozitif.. Bu yüzden dönüşümlü çalışma iptal edildi hem de benim off'umda bir de maaş haftası mı? karantinadaki personelden birinin işleri de bana kaldı mı? hepsi üst üste

bu hafta kızım ilkokula başladı güzel bir parti yaptık o gün okula başlama partisi bu haftanın tek güzel şeyi bu ama ödevler de dikeni gerçekten hiç abartmıyorum bak geçen öğretmeni benim cücük kadar kızıma 23 sayfa ödev vermiş 2 gün için bitiremedik tabi 10 sayfasını yapabildik şimdi üstüne bi 10 sayfa daha geldi cumaya kadar bitirebilirsek.. akşamdan akşama ödev mi yapacağım ikizlerle mi ilgilenicem yemek mi yapıcam valla ben de şaşırdım kendimi bu hafta

sizi ilgilendiren kısma gelirsek maalesef bugüne kadar çok dikkat edebildiğim söylenemez yaylar gevşedi benim yine.. ama bugüne güzel sıkı bir kahvaltı ile başladım inşallah cumaya kadar toparlarım

sizlerde ne var ne yok arkadaşlar?

lütfen aktif katılım yapacak arkadaşlar gruba yazın da sayımızı bilelim, sohbet edelim, birbirimizi tanıyalım.. vallahi açıkçası kaç gündür hiç yazasım gelmiyor en son yazdığımda soru sormama rağmen kimse cevap vermedi canım sıkıldı çok kimsenin umrunda değil seval sen de yazma dedim içimden ama dayanamadım gene kaptan çok giremiyor diye tayfa bu kadar dağıtmasın kadın sağlıkçı durumlar malum bunu bahane etmeyelim dağıtmaca yok

kimler aktif katılım yapacak el kaldırsın ona göre çemkiricem yazmayanlara

ben varım

Dünkü menüm biraz fazla çikolatalı ama paylaşayım artık yapacak bir şey yok

kahvaltı 9.00

2 anlara simidi
2 peynirli sandviç
200 ml portakal suyu

ara 10.30
2 parça toblerone
1 kupa kahve

öğle 12.30
1 pors. izmir köfte
1 pors. spagetti
1 kase mercimek çorbası
2 dilim ekmek
35 gr fındıklı çikolata
1 kupa çay

ara 15.00
1 kupa kahve
2 toblerone (çikolatalar bitti şükür)

akşam 19.00
10-15 tane etsiz lahana sarması
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek

ara yok uyuduk sonra zaten.. akşam çok midem bulandı şiştim davul gibi oldum yürüyemiyordum bile neden bilmiyorum tartının ibresi 130'a dayanmıştı yine sabah normaldi ama kilom biraz artı var tabi ama erimicek bi artı değil

Valla kimse uğramıyo diye bıraktım bende yazmayı bu hafta sporada geri başladım düzene girdim geri bende şükür

Valla kimse uğramıyo diye bıraktım bende yazmayı bu hafta sporada geri başladım düzene girdim geri bende şükür

biz de bu akşam kızımla başlicaz spora sabahları, öğle araları yürüyüşlere başlicam falan.. havalar da serinledi bu kışı kaçırmam lazım artık

yaz sen yaz ben de yazıcam her gün

Ben katılmak istiyorum zayıfkama grubuna bu zayıflama gruplarında neler paylaşmak gerekiyor acaba?
Öncelikle hoşgeldin cnm akşamları saat belirterek menülerimizi paylaşıyoruz, spor yaptıysak onu yazıyoruz vede içtiğimiz su miktarını, birbirimizin menülerini yorumluyoruz, cuma günleride tartı günümüz sabah tartılıp yazıyoruz buraya geçen hafta şu kadardı bu hafta bu kadar gibisinden, bu aralar grup pek aktif değil virüs, evden eğitim derken (grubun b0yük çoğunluğu öğretmende ), aramıza katılmak istersen ilk sayfadaki formu doldurarak burda paylaşabilirsin seni tanımış oluruz , bu arada aktif olduğu dönemde gerçekten çok faydalı oluyor bu grup ben bu sayede zayıfladım korumaya çalışıyorum şimdide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…