Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben diyet pek fazla yapamıyorum elimden geldiğince sağlıklı beslenmeye çalışıyorum, akşamları yapabildiğim kadar yürüyüş yapıyorum şimdi de 360fit diye bşr ye başladım vacu magic yapıyor. Elimden geldiğince katılmaya çalışırım

Sen akşamları girip menünü, suyunu, sporunu paylaş ve gruba yazılan mesajları oku yeter zaten yavaş yavaş alışırsın.. grubumuz şimdilik pek kalabalık değil tanırsın herkesi hemen

360fit ne anlamadım spor mu

Titreşimli bir alet birkaç hareket yapılıyor, fazla kilom az ama göbeğim ve iç bacağımda fazlam var. Bölgesel sıkılaşmayı vaad eden bir şey deneme aşamasındayım. Yakın zamanda normal spor yapmaya da başlamayı düşünüyorum. İlk sayfadaki formu doldurup buraya mı atacağım

aynen canım formu doldur yapabilirsen kaptanı etiketle görsün LAydLiNe

İyi akşamlar kızlar
Sabah 07.00; 1 h.yumurta
1 t.b unundan krep
Peynir,domates,salatalık
3 zeytin
Öğlen 12.00; 1 kase yayla çorbası (buğdayla yapılmış)
Salata
Akşam 17.30; 2 tane fırında baget
1 kase kadar közlenmiş biber
3 tane salatalık turşusu ve biber turşusu
Su 2 litre
20 dk. Eliptik bisiklet, 20 dk. Hitt kardiyo

Günaydın kizlar ben de hizli hizli menümü yazayim gelicem yinr

waowww spor şahane biz başlayamadık akşam

Ben de dünkü menümü yazayım ama pek de güzel bir menü değil öğle arasını denk getiremiyorum yemekhane fişim yok satmıyorlar da ama ay başında alıcam

kahvaltı (7.30): 2 yumurta + 1 wasa + yarım domates + 1 salatalık + 10 dal maydanoz + 1 parça ezine peyniri

ara (9.00): yeşilçay

öğlen(12.30): 4 parça çıtır tavuk + patates kızartması + l.kola

ara: 1 kupa şekersiz kahve

ara(16.00): 5 tane mürdüm erik

akşam(20.00): bir pors mercimek köftesi + 2 kaşık salata + 2-3 çiçek brokoli-karnabahar haşlaması + ayran

ara yok

Son düzenleme:
Günaydın cnm Öğlen patates, kola dışında güzel menü cnm, öğle yemeğini evden getirme şansın yokmu ben öyle yapıyorum 2 sene önce kurumun yemekhanesi kapandı, yemekhane açıkkende pek yemezdim ben gerçi yağındanmı nedir mideme dokunuyordu, baktım dışarda yiye yiyede kilo aldı başını gitti evden getirmeye başladım

Günaydın kızlar

Her zaman ki klasik Ebru girişi yaptım yine

Hep böyle başlıyorum sonra günün devamını getiremiyorum bir türlü. Ne zamandır toparlanmaya çalışıyoruz, ben kendimi toparlamaya çalışıyorum, ben toparlanamayınca doğal olarak takımı da toparlayamıyorum. Kendi kendimden utanmaya başladım artık. Her gün yeni kararlar alıyorum akşam oluyor yorgunluktan elimi kolumu kaldıramıyorum. Şükür kilo almıyorum ama veremiyorum da. Belki takım olmasaydı ve ben burada olmasaydım şu an 80 li rakamları bile görürdüm. Artık birbirimize daha çok destek olmalıyız.

yemekhanede ölçülü yersem dokunmuyor yemeklerimiz iyi çok şükür eskiden baya kötüydü

dışarıda yemekten zaten kiloyu geçtim maddi anlamda mahvoldum yaa

bugün evden getirdim

Kaptanım gruba da yazan yok ki hiç grupta kim var kim yok hiç hakim degilim bildirim grubu olduk resmen

Günaydın arkadaşlar.
Buraları özledim valla.
Henüz mutfak tezgahım gelmedi o yüzden perişan oldum
Kendi kirada oturduğumuz evi boşalttık kaynanamda kalıyoruz.(Onlar köyde)
İnşallah bir kaç güne her şey tamamlanmış olur.
Bu hafta diyet yapamadım doktordan yeni listemide istemedim durdurdum.
Artı olmamış hatta az ds olsa vermişim sevindim.
Sanırım çok hareketli olmamdan.
Haftayı bulmadan dönmüş olurum inşallah.
Kolay gelsin herkese.

Geçen Hafta : 84.5 kg
Bu Hafta : 84.1 kg
Gark : - 300 gram

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…