- 29 Aralık 2018
- 1.734
- 5.963
- 158
Menün gayet güzel, diyetisyen desteği alıyomusun cnm yoksa kendinmi ayarlıyosun menülerini
Diyetisyen desteği almıyorum canım kendim ararlıyorum
Diyetisyen desteği almıyorum kendim ayarlıyorum canımMenün gayet güzel, diyetisyen desteği alıyomusun cnm yoksa kendinmi ayarlıyosun menülerini
Gelmişken menümüde atıyım bugün yediklerimi resimledim hep daha kolay oluyo
Kahvaltıyı 10.30 da yaptım, 14.30 da ara öğün, 17.30 da akşam yemeğim, bugün karbondrihidrat ağırlıklı oldu biraz
Su şimdilik 1.5 litre yatmadan 2 yaparım
Spor yok ama 3 saat temizlik yaptım
Hayır olmaz cnm herkes kendi diyetini uyguluyo grupta zatenaslında çok aktif bi gruptuk ama bu aralar herkes cumada cumaya geliyo grupta öğretmen olan arkadaşlarımız var uzaktan eğitimden dolayı gelemiyolar sanırım, kaptanımızda hastanede çalışıyo pandemiden dolayı yoğun olabiliyo bazen gelemiyo, anlıcan 3/4 kişiyle günü geçiriyoruz, ben genelde buralardayım ama elimden geldiğince yazıyorum
Sadece ikimiz kaldık malesefKızlar artık biraz aktifmi olsanız gelen gidiyo grupta kimse kalmadı
Gelenler oldu ama maalesef bir kısmı gittiKizlaaarrr napiyosunuzzzz geldi mi yeni üyeleriniz
Günaydın kaptanım sende hafta sonu erkencilerindensin galiba
Unutmadım ben kaptanım ama hafta sonundan daha fazla çıktım okul ilkokullara tamamen açıldı ya dünden beri stresini yaşıyorum artı hala regl olmadımGünaydın
Bugün tartı günü umarım unutmadınız
Tabi ki de :) ilk sayfadaki katılım formunu doldurup burada paylaşırsanız sizi tanımış oluruz:) hoşgeldiniz bu aradaben geldim gruba girebiliyor muyum...
Hoşgeldiniz takıma tekrar. Maşallah baya güzel kilo vermişsiniz diyetisyen desteğ aldınız mı bu süreçte? Ben de kendimi tanıtayım ismim Candan öğretmenim 31 yaşındayım. Biri iki diğeri 5 yaşında iki çocuğum var yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum diye bitireceğim nerdeyseNisan da başladım 107 KG ile bu sabah 79.8 dim.. Dün 78.4 tüm baya kaçamak bana 1 kg mal oldu .. sanırım paylaşmaya ve motivasyona ihtiyacım var .. kg almam yiyerek oldu ama zayıflama hikayem baya güzel sizlede paylaşırım
Oyyy ne yapacağız peki kaptanım sana ekstra yük oldu da biz kilo verme haricinde bir şey yapacak mıyız?Kızlar maalesef 4 hafta 0,30 kilonun altında takım bildirimi yaptığımız için sonuç listeleri hazırlama cezası aldık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?