Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bence memnun güzel olmuş aşırı abartı birşey yok

Anlıyorum o zaman bizde 3 4 kisi canlandiririz grubu umarım

Arkadaşlar burda yarışmayı çok istiyordum ancak grup malesef çok sessiz benim istediğim ise aktif bı grup ile motive olmak malesef motivasyonum çok düşük çünkü kusura bakmayın 4. Takıma geçtim o yüzden tanistigima memnun oldum sizlerle kendinize çok iyi bakın

Günaydın

Bugün tartı günü umarım unutmadınız

Günaydın

Bugün tartı günü umarım unutmadınız
Unutmadım ben kaptanım ama hafta sonundan daha fazla çıktım okul ilkokullara tamamen açıldı ya dünden beri stresini yaşıyorum artı hala regl olmadım
Cuma 67.2
Bugün 67.5
Cumaya kadar gider diye ümit ediyorum

Kullanıcı Adı :Kuzey Ege
İsim (İsteğe Bağlı ):Banu
Mesleginiz:Finans
Yaşınız :42
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı :1
Yaşadığınız şehir:İstanbul
Boyunuz : 1.60
Kilonuz:79.8
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz : Yiyerek :)
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Sağlık ve güzel gözükme
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Değişik dönemlerde evet ama malesef kg veremedim
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
evet

Nisan da başladım 107 KG ile bu sabah 79.8 dim.. Dün 78.4 tüm baya kaçamak bana 1 kg mal oldu .. sanırım paylaşmaya ve motivasyona ihtiyacım var .. kg almam yiyerek oldu ama zayıflama hikayem baya güzel sizlede paylaşırım

Kızlar maalesef 4 hafta 0,30 kilonun altında takım bildirimi yaptığımız için sonuç listeleri hazırlama cezası aldık.

Hoşgeldiniz takıma tekrar. Maşallah baya güzel kilo vermişsiniz diyetisyen desteğ aldınız mı bu süreçte? Ben de kendimi tanıtayım ismim Candan öğretmenim 31 yaşındayım. Biri iki diğeri 5 yaşında iki çocuğum var yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum diye bitireceğim nerdeyse takım bu ara biraz sessiz siz de bırakıp gitmeyin canlanacaktır bir süre sonra. Cuma günleri sabah 11 e kadar kilo bildirimi yapıyoruz,akşamları saatlerini yazarak öğünlerimizde neler yediğimizi ve yaptıysak sporumuzu paylaşıyoruz. Umarım güzel kilolar veririz:)

Kızlar maalesef 4 hafta 0,30 kilonun altında takım bildirimi yaptığımız için sonuç listeleri hazırlama cezası aldık.
Oyyy ne yapacağız peki kaptanım sana ekstra yük oldu da biz kilo verme haricinde bir şey yapacak mıyız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…