Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben yine fena halde pazartesi yoğunluğu yaşıyorum pessinus canım benim küçük kızım da başladı okula. Telefondaki uyarılarımı bir görsen Maskeni çıkartma, arkadaşlarınla çok yaklaşma, ellerini yıkamadan bir şey yeme, Allah hepimize kolaylık versin

Menün çok güzel olmuş. Diyetisyen desteği alıyor musun menüyü kendin mi oluşturdun? Suyun ve sporunda çok güzel maşallah

Oyyy ne yapacağız peki kaptanım sana ekstra yük oldu da biz kilo verme haricinde bir şey yapacak mıyız?

Canım sonuç listelerini ben hazırlıyorum normalde size iş düşmüyor ama maalesef bu hafta cuma öğleden sonra internetin çekmediği bir yerde olacağım. Bildirim saatinden sonra siteye erişimim olmayabilir. Bu hafta sizden birinin listeyi hazırlaması gerekiyor. Ben ya seni düşündüm ya da candy_candy i. Bana yardımcı olmanız gerekecek. Bütün detayları ben anlatırım size. Eğer yapamazsak da başka takım kaptanlarından yardım istemek zorunda kalacağım.

Memnun oldum :) siz kaç kg ile başlamıştınız ve en çok kg vermeye etkili olan ne oldu

Ben hikayemden bahsedeyim benim kg vermeme en etkin olan konular-- spor-leslie-3 Litre su-5 ten sonrayemek yememek-tatlı yememek-disipin-kalori takibi

Sabah-
1 kaşarlı ve beyaz peynirli tos
1 bardak çay
4 zeytin

ortalama 350 kalori aldım günlük 1200 kalori hedefim

Ben yaparim kaptan sıkıntı yok

Kamplardan da beri gelemedin ha

Amin canım veli olarak sizlerin işi de çok zor ben de anasınıfı velisiyim kızımı daha göndermedim okula ama önümüzdeki günler büyük ihtimal göndereceğim sınıflarında gelen 5-6 öğrenci oluyormuş sen ne düşünüyorsun bu konuda?hastanede çalışan arkadaşlarım gönderebileceğimi söylüyor kızın kendini koruyabilir zaten o yaş grubunda fazla sıkıntı yok diyorlar sana da danışmak istedim. Tartı konusunda da kafana takma hallederiz inşallah

Cuma öğleden sonra okuldan olacağım kaptan büyük ihtimal ciddi bir işim olmaz seval yapamazsa ben de yardımcı olmaya çalışırım haberleşiriz. Ah sana ne özeniyorum bir bilsen:)

Ben doğum sonrası kilolarımı veremediğim için başlamıştım burada. Geçen yıl ağustos sonunda geldim 79.6 ile geldim çok hızlı vermedim gördüğün üzere. Planlı programlı kaçamaksız gittiğimde ve bunu leslie,yürüyüş,pilatesle desteklediğimde güzel gidiyor bu sıralar disiplin konusunda ciddi problemler yaşıyorum. Aynı yerlerde geziniyorum pek güzel bir örnel değilim maalesef

Benim bu sabah 67.4 cikti, gunaydin herkese bu arada, gelenler gidenler var sanirim takima, benim motivasyon yerlerde spor yapmaliyim hemen yoksa aksam yorgun oluyorum baya.

Benim bu sabah 67.4 cikti, gunaydin herkese bu arada, gelenler gidenler var sanirim takima, benim motivasyon yerlerde spor yapmaliyim hemen yoksa aksam yorgun oluyorum baya.
Hadi bakalım bugün pazartesi silkelenme zamanı hep birlikte kendimize geliyoruz. Bak bugün ben de aktif olmaya çalışıyorum haydi sen de gel:)

LAydLiNe canım bunun ve ilk sayfada yazanlar dışında ne yapmalıyım
Kullanıcı Adı : sonsuz umut
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: atanmayı bekleyen mat öğretmeni
Yaşınız :25
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :1
Yaşadığınız şehir:Gaziantep
Boyunuz :167
Kilonuz:73
Hedef kilonuz :57-60
Kilo alma hikayeniz : doğumdan sonra KPSS çalışma amaçlı annemde kaldım bir müddet o ara çok kilo aldım emzirdiğini için de iştahım yerindeydi doğumda almadığım kiloları bu süreçte aldım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :yakışmıyor kilo bana tamamen kendimi güzel hissetmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :hayır ilk
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

ben şimdi leslie yapıcam 3 mile olanı 45 dk da 400 kalori yaktırıyor telegon app.aerobik kısmında o şekilde gözüküyor en azından bunu yaparsam sabah kahvaltısını amorti etmiş olucam hadi sende yap bana arkadaş ol.. bende bi 60 ları görebilsem mucize gibi

Takım arkadaşlarım merhaba inş hepimiz güzel güzel kilo verir
Ben 6 aydır annemdeydşm kilolar öyle geldi bebeğim 6 aylık emzirip+mama ile ilerliyoruz ek gıdaya yeni başladık
Benim kilo göbekte
Sizler gibi düzenli öğün yaparım inş bende
Bende bu sabah kahvaltı ile başlayayım 1 dilim ekmek 1 boğoça biraz beynime ve bir lokmaya azcık çikolata sürdüm
Şu ara spor yapamıyorum ama ev temizliği halıların bir kısmı yıkamaya elde yıkanması gerekenler var dün bir kosmını yıkadım pencereler perdeler vs 6 ay bir erkek bir evi nasıl yapmışsa öyle düşünün temizliğim en a spor kadar etkili olacak diye düşünüyorum şu ara
Ayrıca Şuan tam bir düze oluşturamadım yeni geldim temizlik biterse her gün aynı rutinleri yazarım ama şuan az karışık olacak
Kolay kilo veririm hedefime kolay ulaşırım inş
En son 5 sene önce 73 olup 6 ayda 58 düşmüştüm ekmeği ve dışardan yemeği keserek bakalım bu sefer nasıl olacak
Hepinizi yavaş yavaş tanıyacağım sanırım liste göremedim yazdıkça öğReneceğim sanırım hepinize kolaylıklar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…