- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
Evet canım etap sonuç listesi. Ben bizim takımın listesini hazırlayacağım ama geneldeki bütün takımlardan kim birinci kim sonuncu. O liste hazırlanacak. Yoksa ben bizim listeyi zaten hep hazırlıyorum. Onda sorun yok. Ama bundan sonraki dört hafta listeleri hazırlama sırası bizde çünkü ceza aldık. Ben sana akşama detaylı bir şekilde anlatırım. Zaten anlamadığın yerde de 5. Takım kaptanımızCherry Mom kaptanım yardım edecek.
Yeni gelen arkadaşlar öncelikle hepinize topluca hoşgeldiniz diyorumKumsalveDeniz Birgaripyolcu06 K KuzeyEge SonsuzUmut
Ben seval bu grubun asla kilo vermeyen üstüne kilo alan listedeki tek üyesiyim herhaldebu makus talihimi kaptanın ben de olmayan bana inancı sayesinde yenebileceğimi düşünüyorum
gruba katılmak için yapmanız gerekenler düzenli menü, su ve spor bildirimidiğer grup üyelerinin mesajlarını okumak, menülerini falan da yorumlayabilirsiniz yani.. zaten düzenli olarak gruba gelip aktif oldukça artık bir parçası olacaksınız ve bunlar otomatik hale gelecek.
ben de yaz başında girdim gruba ve kendi motivasyonumu tek başıma sağlayabilen biri değilim kovsalar gitmem modundayım şu an yaniyazın tatiliydi, rehavetiydi, pandemisiydi, çoluk çocuydu falan bi saldık grupça ama ben şimdi menü paylaşım tablosu paylaşıcam.. haftalık ve aylık takım analizleri yapmayı düşünüyorum o yüzden artık salmaca yok düzenli menü paylaşımı, düzenli menü takibi sizlerden tek ricam lütfen beni menüüüü menüüü diye kanırtmayın bunu yazan kız yaz boyunca bir elin parmağını geçmeyecek kadar menü payşamıştır anca ama ne yapıyoruz geriye bakmıyoruz hep ileri hep ileri
Bu listede ana takımmı olcak cnm, malum bende mezun olduğu halde takıma yapışmış üyeyimYeni gelen arkadaşlar öncelikle hepinize topluca hoşgeldiniz diyorumKumsalveDeniz Birgaripyolcu06 K KuzeyEge SonsuzUmut
Ben seval bu grubun asla kilo vermeyen üstüne kilo alan listedeki tek üyesiyim herhaldebu makus talihimi kaptanın ben de olmayan bana inancı sayesinde yenebileceğimi düşünüyorum
gruba katılmak için yapmanız gerekenler düzenli menü, su ve spor bildirimidiğer grup üyelerinin mesajlarını okumak, menülerini falan da yorumlayabilirsiniz yani.. zaten düzenli olarak gruba gelip aktif oldukça artık bir parçası olacaksınız ve bunlar otomatik hale gelecek.
ben de yaz başında girdim gruba ve kendi motivasyonumu tek başıma sağlayabilen biri değilim kovsalar gitmem modundayım şu an yaniyazın tatiliydi, rehavetiydi, pandemisiydi, çoluk çocuydu falan bi saldık grupça ama ben şimdi menü paylaşım tablosu paylaşıcam.. haftalık ve aylık takım analizleri yapmayı düşünüyorum o yüzden artık salmaca yok düzenli menü paylaşımı, düzenli menü takibi sizlerden tek ricam lütfen beni menüüüü menüüü diye kanırtmayın bunu yazan kız yaz boyunca bir elin parmağını geçmeyecek kadar menü payşamıştır anca ama ne yapıyoruz geriye bakmıyoruz hep ileri hep ileri
Canim üzgünüm ama ben 4. Takımda yarışıyoruz şuan.. grup aktif olmadığı için oraya geçtiğimi yazmıştım 2 gün once
Bu listede ana takımmı olcak cnm, malum bende mezun olduğu halde takıma yapışmış üyeyim
Bu listede ana takımmı olcak cnm, malum bende mezun olduğu halde takıma yapışmış üyeyim
Saol canım inş bende öyle amaçlıyorum çabuk veririm zaten annemde olunca çok çok yiyordum ondan oldu hepAllah analı babalı büyütsün canım. Bebeğin küçükmüş kendini çok zorlamadan düzenli dengeli beslendikten sonra gidecektir kilon.
candy_candy canım listeyi hazırladın mı eğer hazırladıysan taslağına bir göz atmak isterim.
aaa tamam canım doğru gördüm mesajınıdördüncü takıma selam söyle
Selam kaptanım, selam kızlarEvet canım etap sonuç listesi. Ben bizim takımın listesini hazırlayacağım ama geneldeki bütün takımlardan kim birinci kim sonuncu. O liste hazırlanacak. Yoksa ben bizim listeyi zaten hep hazırlıyorum. Onda sorun yok. Ama bundan sonraki dört hafta listeleri hazırlama sırası bizde çünkü ceza aldık. Ben sana akşama detaylı bir şekilde anlatırım. Zaten anlamadığın yerde de 5. Takım kaptanımızCherry Mom kaptanım yardım edecek.
Selam kaptanım, selam kızlar ❤
Sonuç listeleri dediğim gibi hiç sorun değil cuma günü ben yaparımcandy_candy sanada anlatırım nasıl yaptığımı sonrasında (candycim hatırlıyorum seni bu arada 5.takımda denk gelmiştik kısa bir sürede olsa ☺ )
Herkese iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?