O senin tatlılığın canımBuna gülerim bençok tatlısın yaaaaaaa
Estağfurullah canım gerizekalılık nasıl kelime bu senin insan olduğunu gösterir en fazla. Zaman zaman kontrol edemediğimiz yeme atakları, yaşadığımız sıkıntılı süreçler vs birçok şey yaşıyoruz kilo almamız vermemiz gayet insani. Ne güzel senin adına sevindim normalde dar gelen yıllardır kullanamadığın giysilerine girebilmek de o denli mutlu ediyor insanı*sabah
2 tane yumurtalı ekmek
1 Çay
5 zeytin toplamda 285 kalori aldım...
**kalori hesaplama için Samsung telefonlarda s healt diye app var buraya hergün ne yediysen giriyorum sabah öğlen akşam diye kendi içinde ayırmış yediklerini giriyorsun o kalorini hesaplıyor.
*** Dün kaçamak yaptım evetEti Karam yedim ... benim bu olaydan sıyrılmam gerekli kaçamak yapmadan günü tamamlamalıyımen büyük korkum kg almak 30kg ya yakın verdim ve alırsam heralde gerizekalı olurum
**** Ama büyük bir sevincim oldum motivasyon olsun diye Mavi'den 32 beden kot aldım içine sığmak için uğraşırım dedim ama ne göreyim sanki 40 yıldır 32 beden giyiyormuşum gibi oldu
Rehberlik hatta dur şöyle söyleyeyim havalı olsun psikolojik danışman:) :) son değişen yönetmeliğimizle şükür ünvanımıza kavuştuk:)
*sabah
2 tane yumurtalı ekmek
1 Çay
5 zeytin toplamda 285 kalori aldım...
**kalori hesaplama için Samsung telefonlarda s healt diye app var buraya hergün ne yediysen giriyorum sabah öğlen akşam diye kendi içinde ayırmış yediklerini giriyorsun o kalorini hesaplıyor.
*** Dün kaçamak yaptım evetEti Karam yedim ... benim bu olaydan sıyrılmam gerekli kaçamak yapmadan günü tamamlamalıyımen büyük korkum kg almak 30kg ya yakın verdim ve alırsam heralde gerizekalı olurum
**** Ama büyük bir sevincim oldum motivasyon olsun diye Mavi'den 32 beden kot aldım içine sığmak için uğraşırım dedim ama ne göreyim sanki 40 yıldır 32 beden giyiyormuşum gibi oldu
Ayy bugün ara öğün vakti geldi ne kadar acıktım ne kadar acıktım bir bilseniz... evden üzüm getirmiştim az dışarıda kalmıştı dünden kötü olmuş maalesef çöpe attım aç aç bekliyorum öğle arası gelsin diye. Teselliyi suda buldum durup durup içiyorum.minik damacanamın fotoğrafını da ekleyeyim:) çaktırmadan resim ekleme alıştırması da yapmış olayım
Teşekkür ederim canım zaten üniversiteden mezun olurken de böyle mezun oluyoruz yönetmeliklerle sürekli değişti ünvanımız en son böyleyiz:)lisede en sevdiğim öğretmenim di rehberlikbence yeni unvanınız asli görevinize cuk oturmuş, çok iyi olmuş artık bize de biraz danışmanlık edersin di mi pessinuscummm açıkçası benim çok ittiyacım var
çok teşekkür ederimEstağfurullah canım gerizekalılık nasıl kelime bu senin insan olduğunu gösterir en fazla. Zaman zaman kontrol edemediğimiz yeme atakları, yaşadığımız sıkıntılı süreçler vs birçok şey yaşıyoruz kilo almamız vermemiz gayet insani. Ne güzel senin adına sevindim normalde dar gelen yıllardır kullanamadığın giysilerine girebilmek de o denli mutlu ediyor insanı
hemde kaç kere diyeti bozdum ama hiçbirinde bu kadar kg vermemiştim şimdi artık yolun sonu ışığını görmüşken aynı hataları tekrarlamamam lazım en korktuğum şey kg almak her sabah tartılıyorum gram aldımmı gram verdimmi diye korkudanNe güzel bir motivasyon olmuş o öyle. Süpersin. Kaçamak konusunu düzeltmen gerekiyor. O kadar yol kat etmişken geriye dönmek olmaz. Ben aynı hatayı yaptım. Şimdi yeniden zayıflamaya çalışıyorum. Senin yapmaman lazım
hemde kaç kere diyeti bozdum ama hiçbirinde bu kadar kg vermemiştim şimdi artık yolun sonu ışığını görmüşken aynı hataları tekrarlamamam lazım en korktuğum şey kg almak her sabah tartılıyorum gram aldımmı gram verdimmi diye korkudan
çevremde beraber yürüyüşe falan çıkacak bir arkadaşım olsa ne güzel olurdu benim arkadaşlarım hiiiiççççç istemiyor yürüyüş yapmak bu konuda malesef yalnızım
Evde yürüyenler var canım. Leslie duydun mu hiç bilmiyorum ama ekran karşısında yürüyebilirsin. Faydasını gören çok insan var. Ya da imkanın varsa eğer yürüyüş bandı da alabilirsin. Hareket önemli biraz.
ben ilk 10 kg mu leslie ile verdim.... Başladığımda 1 Mile ile başladım şimdi 3 Mile yapıyorum ..
sonra yürüyüşe başladım günde 10.000 adımı geçiyordum.
şimdi ise canım istemiyor ikisinide ama istemesinin bir yolunu bulmam lazım
çok teşekkürler
çok acıkanlar ne yaptı :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?