Günaydın kaptanım, çok üzüldüm, artık dibimize kadar geldi virüs, kurumda sürekli yeni vakalar duyuyoruz bakalım nereye kadar koruyabileceğiz kendimiziGünaydın kızlar
Güne bomba gibi başlamıştım. İş yerime gelince kötü bir haber aldım. Alt üst oldum resmen. Birim sorumlumuz covid'e yakalanmıştı. Önce evde tedavi gördü düzelemedi, hastaneye yatırdılar. Normal serviste yattı bir süre. İki gün önce yoğun bakıma almışlardı. Şimdi entübe etmişler. Çok üzüldüm. Lütfen dikkat edin kendinize, yakınlarınıza. Hastalık affetmiyor. Allahım korusun hepimizi ve sevdiklerimizi
Allah acil şifalar versin inşallahGünaydın kızlar
Güne bomba gibi başlamıştım. İş yerime gelince kötü bir haber aldım. Alt üst oldum resmen. Birim sorumlumuz covid'e yakalanmıştı. Önce evde tedavi gördü düzelemedi, hastaneye yatırdılar. Normal serviste yattı bir süre. İki gün önce yoğun bakıma almışlardı. Şimdi entübe etmişler. Çok üzüldüm. Lütfen dikkat edin kendinize, yakınlarınıza. Hastalık affetmiyor. Allahım korusun hepimizi ve sevdiklerimizi
Normalde biliyorum d kaptanım bazen boyutu büyük diye eklemiyor istersen anlat yine ona göre hareket edelimKızlar bu arada yarışmanın kuralları değişti. Artık cuma günleri fotoğraflı tartı bildirimi yapacağız. Fotoğraf eklemeyi bilmeyen var mı? Bugün herkes deneme yapsın mutlaka. Ve bu cuma lütfen bildirimlerimizi saati geçirmeden yapalım.
candy_candy HatueL ada81 pessinus
Kaçak 13. Takım üyeleri takım son sayfasına bekleniyorsunuz:) haydi bismillah deyip menü paylaşımına başlayayım hiç güzel değil ama bir yerden başlamalıyım
8.30
1 haşlanmış yumurta,çok küçük ev yapımı tam buğday lavaş arasına kaşar beyaz peynir ve domatesle tost,bir haşhaşlı çörek
13.00
1 kupa yeşil çay,1 tabak kısır
16.00
1 tabak kısır
19.30
1 kase terbiyeli mercimek çorbası,2 dilim tam buğday ekmeği,5 küçük köfte,meksika fasulyesi salatası bir tabağa yakın
Su 3 lt,1 saat de yürüyüş var. Haydi menülerinizi görelim. Ayrıca çok az kilo bildirimi yapıldı bugün kaptancığım sabah kilo bildirimini sen de yapmadın sanki gözümden kaçmadı :)
Selam kaptanım, selam kızlar ❤
Sonuç listeleri dediğim gibi hiç sorun değil cuma günü ben yaparımcandy_candy sanada anlatırım nasıl yaptığımı sonrasında (candycim hatırlıyorum seni bu arada 5.takımda denk gelmiştik kısa bir sürede olsa ☺ )
Herkese iyi geceler
Normalde biliyorum d kaptanım bazen boyutu büyük diye eklemiyor istersen anlat yine ona göre hareket edelim
kızlar herkese günaydın dün akşam saat 18.30 civarı başlayan mide ağrıım beni bütün gece kıvrandırdı hala da geçmiş değil ama baya bi azaldıdün akşam yemeği yiyemedim o yüzden
dünkü menüm
kahvaltı (6.30): lorlu biberli omlet + 3 kare dilim tam buğday ekmeği + 10-15 tane yeşil zeytin
ara: 1 kupa şekersiz kahve
öğlen (13.00): (maalesef fastfood yine) tavuk burger + kafes patates + l.kola (bu son valla kızmayın )
ara: hindiba kahvesi
sonrası yok 5 tane de çilek yemiştim sonra fenalaştım zaten bitki çayı falan içtim. spor yok su çok çok az. pazartesi bildirimim kıpkırmızı
Eki Görüntüle 2703662
kaptanım listenin boşu bu eski üyelerin başlangıç tarihleri ve kiloları sende vardır. excelde hazırladımmenü bildirimleri geldikçe de şu şekilde renklenecek ortalık
Eki Görüntüle 2703661
exceli atiyim mi sanaLAydLiNe
Öğle yemeklerini kiminle yiyorsun? Yediğin arkadaşın kilosu kaç
Geçmiş olsun bu arada. Geçmişe bakamadım ama sanırım listeyi hazırladın. Benim pazartesi bildirimim 75.1 dün yazmayı unutmuşum.
At canım. Maille mi atarsın yoksa buradaki özel mesajdan mı?
Arkadaşlar şu belirtmeliyim yarıdan itibaren temizlik yapacağım sonra Konya'dan ev aldık iç mimar hazırlıyor Herşeyi aldık sonra oranın işleri taşınma kısacası hem bu ev hem diğer evin düzene oturması gerekiyor işimiz gereği iki ev kısacası bu süre içerisinde sadece kilo bildirimi yapabilirim sizce uygunsa
Benim akşam benim bulgur pilavı ve tave fasülye gece de acıktığımda yumurtalı bir salata
Günaydın kızlar bu arada. Sabah sabah evde koşturmacalı kahvaltımı yaparken pek yazamadım. Okula geldim şimdi:)
Rehberlik hatta dur şöyle söyleyeyim havalı olsun psikolojik danışman:) :) son değişen yönetmeliğimizle şükür ünvanımıza kavuştuk:)günaydın canımsenin branşın neydi
Rehberlik hatta dur şöyle söyleyeyim havalı olsun psikolojik danışman:) :) son değişen yönetmeliğimizle şükür ünvanımıza kavuştuk:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?