• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yav arkadaş hemen de yakalandık yaaa :eek: biraz kaçamaklı ama çok değil yazayım hemen :KK17:

kahvaltı(9.00):
1 dilim kakaolu kek
1 bardak kakaolu süt

ara:
1 kase çilek
1 avuç fındık
bitki çayı

öğlen(13.00):
adana dürüm
ayran

ara:
hindiba kahvesi (bundan sonra kahve yazacağım sadece reklam olmasın siz şekersiz hindiba kahvesi anlayın neskafe değil yani sağlıklı :KK53:)

akşam(19.30):
1 karnıyarık
3 kaşık pilav
1 kase yoğurt

2 mini rulo börek (superfresh)

su 2 lt. spor hakgetire:dua:
Diyet menüsü mü bu haftada kaç kilo verdiriyor :KK53::KK70::KK70:

Ben de menümü yazayım :kk77:

Saat 10.3

Tavada 2 yumurta 🍳
İki dilim glutensiz ekmek 🍞
Yarım simit (glutensiz)
Domates 🍅
1 bardak süt🍶

Saat 16

Yarım simit

Saat 20

4 kaşık yoğurt +1 kaşık chia+ 1 kaşık keten tohumu+ 5 er badem fındık+ 2 erik+10 tane kuru üzüm+ 4 tane kayısı 🥣

Birazdan kahve filtre kahve içerim ☕

Su 2+ lt
Zipor bugün yok

Aa olur mu asıl akşam tadı çıkar buraların herkes kayfesini alsa gelse de herifleri birbirine vuruştursak :KK70:
Bizim takımda akşam olunca millet işe güce dalıyor gelemiyor maalesef. En normal zamanda da pek giremiyorum zaten de bir de görümce geldi bir haftalığına iş güç×2 modundayım:sus:

Günün mükemmel menüsü 🤪
Sabah 07.00; 1 h.yumurta
Maydanoz,roka, domates
5 tane zeytin
Peynir
Öğlen 12.00; 3 kaşık bulgur pilavı, 4/5 kaşık fasulye
Ara öğün 16.00; yulaflı bar
Şekersiz kahve
Akşam 18.00; 1 dilim triliçe 😬😬 son dilimdi bitti şükür 😄 cuma regl günüm tatlı krizlerim başladı malesef😬
Su 1.5 litre

Onu cuma günü görcez artık 😂 benim tartım bozuk 2 gündür yediğim tatlıları düşünürsek tam zamanında bozuldu henüz hazır değilim gerçeklerle yüzleşmeye 😂😂
Ne tatlısı yedin bari iyi bişiler mi :KK53:

Canım ya aklıma karpuz kabuğu misali düşürdün trileçeyi gidip aldım yedim de rahatladım öyle böyle istemedi hem de canım. Neyse zihnimi ve midemi doyurduktan sonra uzun bir süreliğine ara verebilirim :)
Kaçamak yaptığımızda ne olduğunu yazmadan kaçamak yaptımmı yazsak acaba 😂 böyle kötü örnek oluyoruz birbirimize 😂

Kaçamak yaptığımızda ne olduğunu yazmadan kaçamak yaptımmı yazsak acaba 😂 böyle kötü örnek oluyoruz birbirimize 😂
İşte burda irade devreye giriyor :KK53:
Her gördüğünüzü duyduğumuzu yiyeceksek ooo zabahlar olmasın :KK70:

ya hala regl olamadım canım tatlı isteyip duruyordu zaten aldım yedim o yüzden. kaçamak anlayışı da önemli işte kimimiz için bir bardak kola ya da bir dilim tatlı kaçamakken kimimiz için koca bir öğün yasaklı yiyecekler olabilir o yüzden yazıp kendimiz utansak daha iyi:KK22:

Back
X