Yediklerin bi az geldi gözüme niyeyseHeellöög takım menülerini yazayım
Bugün protein ağırlık beslendim Dukan emminin saf prosu olmadı
Saat 9.30
Sucuk+kavurma+pastırma+yarım yumurta ( hepsinden biraz biraz yedim)
Sütlü kahve
Saat 17
Bi bardak ayran
Saat 18.30
Peynirli omlet (2 yumurtadan)
Yeşilçay ve Türk kahvesi içeceğim
Su 2 lt
6 bin adım
Toktum gün içinde canım yazınca az gibi geliyor yiyince çok gibiYediklerin bi az geldi gözüme niyeyseama doyurucu şeyler yemişsin genel itibariyle
Ne yaptın canım Leslie mi hangi zipor dalıylan ilgileniyorsunSporumuda yaptım geldim ama bittim hamlamışım baya
Azıcık ara verince öyle oluyor maalesef. Ne güzel tamamlamışsın sporunu ama gönlün rahattır şimdi:)Sporumuda yaptım geldim ama bittim hamlamışım baya
Teşekkür ederim.Tayin almadık ev aldık ama yakın zamanda da Urfa'ya gitme ihtimalimiz varmış eşim bugün söyledi.Umarım kış sonrasına kalır.Eve o kadar tadilat yaptırdık az hevesimi almak istiyorum.Hoşbuldum inşallah
Pek görmediğim lakin cuma günü kilo bildirenler var öyle farkettim aslında daha kalabalık bi takım olduğumuzu
Taşınmak çok zor hayırlı olsun tayin mi aldınız nereye taşındınız ?
Aynen cnm aslında tembellik yapmasam günde 20 dk bile spor yapsam yetiyo bana ağır spor yaptığım içinAzıcık ara verince öyle oluyor maalesef. Ne güzel tamamlamışsın sporunu ama gönlün rahattır şimdi:)
ZalımsınHitt kardiyo yapıyorum ben uzun zamandır cnm leslie kesmiyo artık beni
Ooo kol kaldıramamak ekstra zevkli görünüyorTavsiye ederim 1 saat spordansa 20 dk hitt yapıyosun sabaha kolunu kaldıramıyosunçok zevkli
Günaydın kampçı kaptanGünaydın kızlar
Burası da çok soğuk bugün üşüyorum ben deGünaydınlar istanbula kış geldi sabah yataktan zor kalktım valla sıcak sıcak yatasım var hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?