Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bu hafta listeye gireceğim için acayip heyecanlıyım

Dün öğle yemeğinde hastanede kısır tarzı bişey vardı. Azıcık fazla kaçırdım. Hemen tartıda belli etti kendini. Bu sabah düne göre +800 gördüm. Artık bir süre bulgur ve türevlerini de yemeye karar verdim. O kadar kamptan geldim gram ödem yoktu. Bu sabah parmaklarım bile şiş uyandım. Sanırım bulgur bana pek yaramıyor.

Bugün yediklerimi not alacağım. Unutmamak için. Akşama menü yazarım. Hatta fotoğrafını çekeyim daha kolay olur

Bana da pek iyi gelmiyor kaptanım çok da severim ama ne zaman yesem kötü oluyorum şişiyorum gaz yapıyor karnım kocaman oluyor. Ben de dünden beri dikkat etmeye çalışıyorum bugün daha iyi hissediyorum kendimi şükür tartıda da düne göre eksi gördüm cumaya kadar en azından böyle devam edebilirsem muhakkak görürüm eksi olarak.

Cumaya ben listedeyim inşallah

Beklerim kaptanım çok iyi gidiyorsun gir listeye artık. Zaten sayıca çok azaldık listede
Yeni üye çağıracağım. Denk gelmiyor bir türlü. Takım da tam toparlanmadığı için gelenler de kendini takıma ait hissetmeyip gidiyor. Bir an önce sayımızı biraz daha arttırmamız lazım.

Lusi sen nerelerdesin yoksun ortalıklarda?

Kaptişim hastaneye gittim geldim lakin ancak sonunda evdeyim
Sık sık giriyorum yazmaya çalışıyorum bir şeyler de kendim çalıp oynuyorum gibi ehuhehehe deli kediniz var kıymeti bilinmiyor

Menümü atıyım erkenden buraya yazınca yemiyorum en azından
Sabah 07.00; yulaflı omlet
Peynir, domates,salatalık 3 zeytin
Ara öğün 11.00; kuru meyveli bar
Öğlen 12.00; 1 kase kısır
4 tane köfte
Akşam; yalancı işkembe çorbası
Su 2 litreye tamamlıcam yatmadan
30 dk spor yapıcam saat 8 gibi

Heelöööög takım menülerimi yazayım
Lakin açım şuan bir şeyler yiyeceğim leblebi olur sütlü kahve olur

Saat 10.3
Peynirli omlet
Domates - bi kaç zeytin

Saat 15
Bi kase kabak çekirdeği
Greyfurt

Saat 18.3
Balık ızgara
5 kaşık salata

Su 2 lt
6 bin adım

Glutensiz ekmekle sucuklu yumurta yedim
Akşam akşam hiç sevmedim kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…