Tupper cenneti olmuşEki Görüntüle 2707694 Kamp kahvaltımın fotoğrafını atayım dedim. Hem fotoğraf yeri de değişmiş. Deneyin siz de
Evet ya bizim listeyi takip edecekti bir de. Aradığımız seval e şu anda ulaşılamıyorcandy_candy nerelere kayboldun yine? Gel bakim bi napıyosun?
Bana da pek iyi gelmiyor kaptanım çok da severim ama ne zaman yesem kötü oluyorum şişiyorum gaz yapıyor karnım kocaman oluyor. Ben de dünden beri dikkat etmeye çalışıyorum bugün daha iyi hissediyorum kendimi şükür tartıda da düne göre eksi gördüm cumaya kadar en azından böyle devam edebilirsem muhakkak görürüm eksi olarak.Bu hafta listeye gireceğim için acayip heyecanlıyım
Dün öğle yemeğinde hastanede kısır tarzı bişey vardı. Azıcık fazla kaçırdım. Hemen tartıda belli etti kendini. Bu sabah düne göre +800 gördüm. Artık bir süre bulgur ve türevlerini de yemeye karar verdim. O kadar kamptan geldim gram ödem yoktu. Bu sabah parmaklarım bile şiş uyandım. Sanırım bulgur bana pek yaramıyor.
Bana da pek iyi gelmiyor kaptanım çok da severim ama ne zaman yesem kötü oluyorum şişiyorum gaz yapıyor karnım kocaman oluyor. Ben de dünden beri dikkat etmeye çalışıyorum bugün daha iyi hissediyorum kendimi şükür tartıda da düne göre eksi gördüm cumaya kadar en azından böyle devam edebilirsem muhakkak görürüm eksi olarak.
Beklerim kaptanım çok iyi gidiyorsun gir listeye artık. Zaten sayıca çok azaldık listedeCumaya ben listedeyim inşallah
Yeni üye çağıracağım. Denk gelmiyor bir türlü. Takım da tam toparlanmadığı için gelenler de kendini takıma ait hissetmeyip gidiyor. Bir an önce sayımızı biraz daha arttırmamız lazım.Beklerim kaptanım çok iyi gidiyorsun gir listeye artık. Zaten sayıca çok azaldık listede
Kaptişim hastaneye gittim geldim lakin ancak sonunda evdeyimYeni üye çağıracağım. Denk gelmiyor bir türlü. Takım da tam toparlanmadığı için gelenler de kendini takıma ait hissetmeyip gidiyor. Bir an önce sayımızı biraz daha arttırmamız lazım.
Lusi sen nerelerdesin yoksun ortalıklarda?
Ay evet ya her gören aynı şeyi dedi kaptanım, boyda yokya ufalmışsın hiç 34 yaşında durmuyosun diyo herkes
Glutensiz ekmekle sucuklu yumurta yedimHeelöööög takım menülerimi yazayım
Lakin açım şuan bir şeyler yiyeceğim leblebi olur sütlü kahve olur
Saat 10.3
Peynirli omlet
Domates - bi kaç zeytin
Saat 15
Bi kase kabak çekirdeği
Greyfurt
Saat 18.3
Balık ızgara
5 kaşık salata
Su 2 lt
6 bin adım
Nirde fotiler ben de görmek isterim ben de ben derAy evet ya her gören aynı şeyi dedi kaptanım, boyda yokya ufalmışsın hiç 34 yaşında durmuyosun diyo herkesgöbeğimi yok edemedim ama hala benim imtihanımda alt göbek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?