Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi akşamlar kızlar ben de menümü paylaşayım
8.30
1 haşlanmış yumurta,1 wasa,lutenitsa çok azıcık,25-30 gr kadar beyaz peynir
10.30
2 küçük hünnap, 1 orta boy mandalina
13.00
1 tam buğday sandviç ekmeği arasına yarım domates,30 gr kadar beyaz peynir,birkaç dilim dil peyniriyle sandviç yaptım
15.30
1 kupa sütlü kahve,çok küçük bir reçel sunum kabıyla karışık kuruyemiş
18.30
Yarım kaseden biraz fazla şehriye çorbası,3 etli biber dolması,salata
Su şu ana kadar 2.5 lt,6000 adım

berceste_ @Just a perfect day kızlar sizlerde arada bi uğrayın takıma. Buraya gelmeyince motivasyon zor oluyor.

@Gonul83 canım sen nasılsın? Ne var ne yok? Hiç sesin soluğun çıkmıyor. İyi misin?
Aslında online dersler çok yoruyor canım ya üstüne elime hiç tel almak istemiyorum çok fazla internette vakit geçiriyorum diye
Ama haklısın arada da olsa gelmem lazım
Diyetim güzel gidiyor insallah

Sabah biraz ne varsa o oldu 3 zeytin peynir 1 dilim ekmek bal

Ara Türk kahvesi

Ogle: 1 kase yogurt içine zerdeçal pulbiber karıştırıp yedim 1 galeta

Ara Yeşil çay kuru kan üzümü
Akşam közlenmiş kırmızı biber 1 galeta
Mısır püskülü ve kiraz sapı çayı
Su 3 litre spor yarım saat yürüyüş ama gezmek amaçlı

Bi ara düşünmedim değil ama herkese açık bi platform burası ya o yüzden çekindim cnm ya
Yüzüne emoji çiçek koy canım ya da direk kes. Ben önceden öyle yapmıştım. Sonrası haline geldiğimde yine yüklerim diyorum amin inşallah
Beni izleyenler görsün diye de işaretlersen herkes de görmemiş olur albümü
Ayy hadi merak ettim çok

Kaptişim hastaneye gittim geldim lakin ancak sonunda evdeyim
Sık sık giriyorum yazmaya çalışıyorum bir şeyler de kendim çalıp oynuyorum gibi ehuhehehe deli kediniz var kıymeti bilinmiyor

Geçmiş olsun canım inşallah önemli bir şey yoktur. Seni sürekli burada görmeye alışınca böyle oluyor. Arada bir gelsen dikkat çekmez Şaka bir yana öyle kendi kendimize konuşacağız bir süre sonra düzelecek. Az sabır

Ay evet ya her gören aynı şeyi dedi kaptanım, boyda yokya ufalmışsın hiç 34 yaşında durmuyosun diyo herkes göbeğimi yok edemedim ama hala benim imtihanımda alt göbek

Mekik çek canım bol bol. Gör bak o da gidecek.

Günaydın arkadaşlar

Dünkü menüm ;
Kahvaltı 09.30: 1 haşlanmıs yumurta 2 yk lor peyniri salatalık 2 etimek

Öğlen 13.00 : Haşlanmış tavuklu salata

15.30: 2 mandalina

Akşam 19.00: Fırında balık + salata

Su 2.5 lt spor yok.
Öksürükten öleceğim sanırım.Geçmek bilmiyor.

Allah acil şifalar versin canım korona testi yaptırmış mıydın?

Doktora gittin mi? Kaç gün oldu hastalık başlayalı? Başka ne şikayetlerin var?

Allah acil şifalar versin canım korona testi yaptırmış mıydın?
Allah razı olsun.Yok yaptırmadım.Belirti olmadığı için.Taşınırken oldu koruyamadık sanırım kendimizi
Doktora gittin mi? Kaç gün oldu hastalık başlayalı? Başka ne şikayetlerin var?
Doktora gitmedim kaptanım.Geçen hafta salı gününden beri rahatsızım.
İlkte burun akıntısı hapşırık halsizlikle başladı.Ama o durum çabuk geçti şükür.Şimdi de kuru değil öksürüğüm.Öksürük kaldı.Halsizlik falan geçti çok şükür.

Geçmiş olsun canım normal mevsimsel bi grip nezle de olabilir rabbim şifalar versin

Geçmiş olsun canım normal mevsimsel bi grip nezle de olabilir rabbim şifalar versin
Allah razı olsun canım.Ufak bebekle tam dinlenemiyorum sanırım o yüzden de iyileşemiyorum.

Akşam buraya atıyım en iyisi cnm hem kilolu hem zayıf halimi, albüm yapmayı bilmiyorum burdan geri silebiliyomuyuzda

Akşam buraya atıyım en iyisi cnm hem kilolu hem zayıf halimi, albüm yapmayı bilmiyorum burdan geri silebiliyomuyuzda
Belli bir süresi var. Ondan sonra silebiliyorsun. İstersen bana at ben öncesi sonrası diye düzeltip, yüzünü gizleyip paylaşayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…