Aslında online dersler çok yoruyor canım yaberceste_ @Just a perfect day kızlar sizlerde arada bi uğrayın takıma. Buraya gelmeyince motivasyon zor oluyor.
@Gonul83 canım sen nasılsın? Ne var ne yok? Hiç sesin soluğun çıkmıyor. İyi misin?
Ayy anladımCnm watsaptan paylaşmıştım
Yüzüne emoji çiçek koy canım ya da direk kes. Ben önceden öyle yapmıştım. Sonrası haline geldiğimde yine yüklerim diyorum amin inşallahBi ara düşünmedim değil ama herkese açık bi platform burası ya o yüzden çekindim cnm ya
Kaptişim hastaneye gittim geldim lakin ancak sonunda evdeyim
Sık sık giriyorum yazmaya çalışıyorum bir şeyler de kendim çalıp oynuyorum gibi ehuhehehe deli kediniz var kıymeti bilinmiyor
Ay evet ya her gören aynı şeyi dedi kaptanım, boyda yokya ufalmışsın hiç 34 yaşında durmuyosun diyo herkesgöbeğimi yok edemedim ama hala benim imtihanımda alt göbek
Allah acil şifalar versin canım korona testi yaptırmış mıydın?Günaydın arkadaşlar
Dünkü menüm ;
Kahvaltı 09.30: 1 haşlanmıs yumurta 2 yk lor peyniri salatalık 2 etimek
Öğlen 13.00 : Haşlanmış tavuklu salata
15.30: 2 mandalina
Akşam 19.00: Fırında balık + salata
Su 2.5 lt spor yok.
Öksürükten öleceğim sanırım.Geçmek bilmiyor.
Günaydın arkadaşlar
Dünkü menüm ;
Kahvaltı 09.30: 1 haşlanmıs yumurta 2 yk lor peyniri salatalık 2 etimek
Öğlen 13.00 : Haşlanmış tavuklu salata
15.30: 2 mandalina
Akşam 19.00: Fırında balık + salata
Su 2.5 lt spor yok.
Öksürükten öleceğim sanırım.Geçmek bilmiyor.
Allah razı olsun.Yok yaptırmadım.Belirti olmadığı için.Taşınırken oldu koruyamadık sanırım kendimiziAllah acil şifalar versin canım korona testi yaptırmış mıydın?
Doktora gitmedim kaptanım.Geçen hafta salı gününden beri rahatsızım.Doktora gittin mi? Kaç gün oldu hastalık başlayalı? Başka ne şikayetlerin var?
Geçmiş olsun canım normal mevsimsel bi grip nezle de olabilir rabbim şifalar versinAllah razı olsun.Yok yaptırmadım.Belirti olmadığı için.Taşınırken oldu koruyamadık sanırım kendimizi
Doktora gitmedim kaptanım.Geçen hafta salı gününden beri rahatsızım.
İlkte burun akıntısı hapşırık halsizlikle başladı.Ama o durum çabuk geçti şükür.Şimdi de kuru değil öksürüğüm.Öksürük kaldı.Halsizlik falan geçti çok şükür.
Allah razı olsun canım.Ufak bebekle tam dinlenemiyorum sanırım o yüzden de iyileşemiyorum.Geçmiş olsun canım normal mevsimsel bi grip nezle de olabilir rabbim şifalar versin
Geçmiş olsun cnm dikkat et kendine ❤Allah razı olsun canım.Ufak bebekle tam dinlenemiyorum sanırım o yüzden de iyileşemiyorum.
Akşam buraya atıyım en iyisi cnm hem kilolu hem zayıf halimi, albüm yapmayı bilmiyorumYüzüne emoji çiçek koy canım ya da direk kes. Ben önceden öyle yapmıştım. Sonrası haline geldiğimde yine yüklerim diyorum amin inşallah
Beni izleyenler görsün diye de işaretlersen herkes de görmemiş olur albümü
Ayy hadi merak ettim çok
Belli bir süresi var. Ondan sonra silebiliyorsun. İstersen bana at ben öncesi sonrası diye düzeltip, yüzünü gizleyip paylaşayım.Akşam buraya atıyım en iyisi cnm hem kilolu hem zayıf halimi, albüm yapmayı bilmiyorumburdan geri silebiliyomuyuzda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?