Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi akşamlar kızlar
Sabah 07.00; yulaf lapası (3 badem, 1 t.k fıstık ezmesi,,yarım muz ve ahududu ile hazırladım )
Öğlen 12.30; resimdeki kase altta bulgur pilavı var
Akşam 18.00; 1 tane fırında baget
1 kase kadar deniz börülcesi
2 litre su

Eklentiler

• 20201021_121536.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 28
Heellöööö takım

Saat 12
Sütlü kahve

Saat 13
Detoks suyu

Saat 15.30
2 haşlanmış yumurta
Biraz lor+ 1 domates +3 zeytin
Çay

Saat 19
3 kepçe mercimek çorbası
Lorlu salata

2 lt su
11bin adım

Harikasın canım K krtp86
İlk halin kaç kilo bu arada yine çok şişko değilmişsin ama şimdi taş gibisin taş
70 kiloydum cnm bacaklar göbek kollar gıdı fenaydı ya kilolu resmim bi bunu buldum ozamanlar resim çekinmeyi hiç sevmezdim burda mont kapatmış biraz gene oramı buramı ondan öyle gelmiştir sana

Günaydınlar kızlar bol eksili bir gün olsun inşallah K krtp86 canım seni de tebrik ediyorum oldukça büyük bir değişim ne rahatlamıştır vücudun:)

Günaydınlar kızlar bol eksili bir gün olsun inşallah K krtp86 canım seni de tebrik ediyorum oldukça büyük bir değişim ne rahatlamıştır vücudun:)
Günaydın cnm, teşekkür ederim, öyle gerçekten ya bide vucudu spora alıştırınca,fazlanda kalmadıysa kendini acayip dinç hissediyosun darısı sizlere inşallah

Heellöööö takım

Saat 12
Sütlü kahve

Saat 13
Detoks suyu

Saat 15.30
2 haşlanmış yumurta
Biraz lor+ 1 domates +3 zeytin
Çay

Saat 19
3 kepçe mercimek çorbası
Lorlu salata

2 lt su
11bin adım

Yarın senden çok güzel bir sonuç gelecek inşallah. Güzel bir menü olmuş.

Ben dün akşam yine saçmaladım cozuttum. Balışkesirden hoşmerim gelmiş. Ondan yedim biraz. Bir avuç kadar kaju antep fıstığı karışımı yedim. Bir kaç kaşık pırasa yemeği yapmıştım onun tadına baktım derken hem saati hem yediklerimi karıştırdım. Sabah 72.4 tüm. İnşallah bugünü çok hafif geçirip yarın listeye girmeye niyetliyim.

Buraya devam etmeseydim koruyamayacığıma eminim ama ispatlayamam o yüzden iyiki varsınız hepiniz ❤

K krtp86 tebrikler
Ne güzel zayıflamış hedefine ulaşmışsın.

Kızlaaaarrr nerelerdesiniz yine kayıplardasınız hu hu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…