Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hellöööög hanımlar nasılsınız ?
Bugün protein günü yaptım yarın güzel sonuçlar gelir umarım

Saat 12.3
1 bardak ayran

Saat 14.3
3 yumurtadan peynirli omlet
Ayran

Saat 19
1 gögüsten yağsız sote
Ayran

2 lt su
6 bin adım

Canım bu kadar yemeyle doyuyor musun ya da gün içinde acıkmıyor musun? Bana hayatta yetmez hele ki 14.30 da yemek... bayılırdım o saate:)

Canım bu kadar yemeyle doyuyor musun ya da gün içinde acıkmıyor musun? Bana hayatta yetmez hele ki 14.30 da yemek... bayılırdım o saate:)
İf gibi yapmaya çalışıyorum canım ben de öyle düşünürdüm nasıl duruluyor o saate kadar derdin ama biraz alışınca aramıyor vucut

İyi akşamlar hanımlar
Sabah 07.00; 2 yumurtadan lorlu omlet
Domates, 3 tane zeytin
Ara öğün 11.00; 2 kaşık yoğurt 1 avuç kadar çıtır yulaf
Öğlen 12.30; resimdeki yemekler
Akşam 17.30; et sote
Salata
Su 1.5 litre
Spor olarakta eşimi kandırdım birazdan akşam yürüyüşüne çıkıcaz

Eklentiler

• 20201022_120344.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 27
İf gibi yapmaya çalışıyorum canım ben de öyle düşünürdüm nasıl duruluyor o saate kadar derdin ama biraz alışınca aramıyor vucut
Doğrudur canım benim hemen kan şekerim düşüyor herhalde başım dönmeye elim ayağım titremeye başlıyor çok uzun aç kalınca. Dayanabiliyorsan ne güzel:)

Hava erken kararıp da soğuduğundan beri akşamları ailece hiç çıkamıyoruz biz. Ne güzel iyi gezmeler size:) ayrıca menü gayet güzel

Doğrudur canım benim hemen kan şekerim düşüyor herhalde başım dönmeye elim ayağım titremeye başlıyor çok uzun aç kalınca. Dayanabiliyorsan ne güzel:)
Senin beslenme stilin nasıl ? Sürekli atıştırınca da kan şekeri dengesiz oluyor. Ben atıştırma halinden ana öğüne geçtim rahatladım yoksa ben de acıkınca sinirli agrasif nalet biri olabülüyordum

Ahaa bu aynı ben canım kocamı az bezdirmedim zayıflama sürecinde

Sürekli atıştırma halinde kötü oluyorum ben de. Yani ara öğün olayından bahsetmiyorum tabi ciddi manada gelip giderken ağzıma bir şeyler atmaktan bahsediyorum:) bu sıralar sabah kahvaltısıyla akşam öğünü arasına iki ara öğün koyuyorum. Kuşluk vakti ve öğleden sonra 13.30-14.00 civarlarına şimdilik iyiyim. Akşamı da yememi azalttım iyi gidiyorum. Benim en büyük sıkıntım öğünleri falan da geçtim şekerli tatlı şeyler tüketmem. Kendim de yapıyorum paketli ürün de alıyorum yemeyi seviyorum. Pazartesiden beri bu hatayı yapmamaya çalışıyorum yarın umarım tartıda farkını görürüm uzun süredir bir ileri iki geri yapıyorum 66.8 altına düşemedim istikrar olmayınca. Yarın inşallah altına düşerim.döngüyü kırmam gerek

Ya bir de şu aksi haller bende daha çok uykumu alamayınca oluyor terör estirebiliyorum evde

Ya bir de şu aksi haller bende daha çok uykumu alamayınca oluyor terör estirebiliyorum evde
Bebeğin mi var ?
Benim uykumu aldığım görülmemiştir mümkünsüz bir durum zira kızım gece uyanıp bi kaç saat uyumakta direniyor sabaha kadar oturduğumda oluyor 344838 kere uyandığı da
Biri terör estirecekse o ben olabülürüm

Ben de 64 civarındayım inşallah güzel güzel kıracağız zalım döngüleri

Ver ar yu kaptişimmmm
Yediğin zamanlar uğramama gibi bi huyun var gibi geleyor

Evet canım bebekliği birazcık geçti aslında ama 20 gün önce iki yaşına giren bir oğluş var sağolsun gecenin bir vakti uyanıp yanına istiyor uykuya dalamıyor derken sabahı ediyoruz bir de emme işini bitiremedik ondan da biraz böyle. Kızım var 5 yaşına girdi onda da geçen seneye kadar uyku konusunda bayada sorunlar yaşadık şükür halimize. Kızımda uyku terörü tarzı bir sıkıntı vardı gece anlamsızca çığlık çığlığa ağlar sakinleştiremezdik. Son 5 yıldır uykumu alamıyorum desem yeridir:)

Ben de 64 civarındayım inşallah güzel güzel kıracağız zalım döngüleri
Senin güzel sonuçlar gelecektir umarım benim de gelir. Tatlı konusunda biraz biraz frenlemeye başladım ya bu hafta olmasa bile devam ederse geleceğine inanıyorum

Ayy çok zor şeyler benim oğlum da 3.5 yaşında 1 yıldır uyuyor o neler yaşadım bir ben bir allah bi de kocam bilir belki alt komşu da biliyordur
Güzel güzel uyuyunsana çocuuum diyorum az büyüyün o zaman da ben sizi kaldıracağım uyutmayacağım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…